ahaha ama nubu yatay görünüyorYok abla benim için hiç farketmez hatta gönlüm kıza biraz daha yatkın. Ama herkes erkek dedi bende rüyamda görüyordum hep erkek çocuğum olduğunu hamile kalınca bile iki defa gördüm
Ama şu 2.fotoya baktıkça da kız diyesim geliyo direkt
Ağzına sağlık canım benimBu 1. Daha iyi canımben %70 falan erkek diyorum bu fotoya göre tam net değil ama yinede erkek bu çok yaramaz olacak annesii
yaramazlarr:) minik kuzu zaten uyur büyüğü de uyut sende uyu :)yok canım kızım oldu ama uyku sorunumda kızımında oğlumunda payı var
Ya ben 1.foto ağırlık erkek, 2.foto kıza benzettim
ben kız diyorum:) yok mu artıran :))Ya ben 1.foto ağırlık erkek, 2.foto kıza benzettimçok merak ettim cinsiyetini valla bende şu an
Abla kız olursa eşya konusunda çok rahat olurum yiğenim den etiketli eşyalar var erkek olursa detaylıdan sonra başlamam lazım bebeye tek bir don bile yok
Bu işi perşembe günü tatlıya bağlayacam kuzumYa ben 1.foto ağırlık erkek, 2.foto kıza benzettimçok merak ettim cinsiyetini valla bende şu an
Benim etrafımdaki hiç bir bebek emzik tutmadı yaAynen canım alma sakınben sinirden hepsini dağıttım verdim gözüm görmesin diye etrafımda tek emzik kullanmayan benim oğlum bütün milletin çocuğu kullandı
Abla valla etrafımdaki kimsenin yapamadığını yaptınız bugün heyecan yaptırdınız banaben kız diyorum:) yok mu artıran :))
:)) valla bu durumda kim olsa heyecanlanırdı :)) hayırlısı kuzum Allah gönlüne göre versin.Abla valla etrafımdaki kimsenin yapamadığını yaptınız bugün heyecan yaptırdınız bana
Amin kuzum benim:)) valla bu durumda kim olsa heyecanlanırdı :)) hayırlısı kuzum Allah gönlüne göre versin.
Cok şekerler ya ağzında da görürüz duru kuşun inşallah
Bu arada ben oyumu Nil den yana kullanmıştım yine mi kaybettim yaniKız evladıma nil deme, adamı zor ikna ettim zatenİpek gibi bi kız doğurcam Yaaa çok güzel emzikler öyle saçma sapan resimlerde yok üstünde nerden aldın
Oyyy maşallah ya Rabbim ne olur bizede nasip etÇok daha erken haftalarda 12 nin başıydı sanırım bu 4d fotomuz var Eki Görüntüle 2279579
Heyecanla bekliyorum bendeeBu işi perşembe günü tatlıya bağlayacam kuzum
o zaman sen de gönder bakeem :)Heyecanla bekliyorum bendeeağırlık erkek gibi diyrpum son attığın fptoya bakınca kız diyorum merakla bekliyorum yaa
ben de çalışıyorum işe gidip geliyorum kuzum kuzum da iyi karnemizi aldık tatil başladı:)Amin kuzum benim
Sen nasılsın burada daldık gittik prenses neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?