Allahtan altın bez yokSiparişlerim arasında altın emzikte var
Annemde erkek çocuğu bu kadar önünü döner diyor kız daha çekingen oluyormuşErkek gibi geldi
Eşim sırf böyle şeyler okudugu için o emziği sen kendi alıyosun bence dedi
Ama ben bundan başka almamemerse komik emziklerden alırım emmezse bunlar hatıra kalır kardeşine oda erkek olursa pembik pembik emer
Kızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Kızlar ben cıktım doktordan arkadasımın nikahına gittim
Bebişimizin kalp atışını duyduk6+3 te cok şükür tam 6+3 le uyumlu çıktı buda resmimiz varmı tahmin ?
Bebekte 5.8 mm boyu@Maria26 sen sordugun için etiketliyorum kaçırma diye
Allahtan altın bez yok
Vallahi ben yaptım hemen köpürdü çok heyecanlandımZeybltaslan canım inşallah benimde belirtisiz hamilelik olur :)
Kızlar karbonatla gebelik tetsi yaptım asla köpürmedi zerre kıpırdamadısonucum negatifff
Hamile deyıl mıyım yani şimdi
Vallahi ben yaptım hemen köpürdü çok heyecanlandımesimede yaptırdım hemen ondada köpürdü
Vallahi ben yaptım hemen köpürdü çok heyecanlandımesimede yaptırdım hemen ondada köpürdü
Kızz kim onlarr kv kp miHahahah benmi alcam bananekalp atışlarını felan duyum sağlıcakla devam etsin ondan sonra siparişleri yiğcam yapsınlar bi zahmet
Ben geçen aylarda da yapmıştım baya köpürmüştü üstü bembeyaz olmuştu ama adet oldum :)
Diyorum acaba bu sefer köpürmediyseee
Hamile miyim yoksa
Kaç gün kaldı cnmBen geçen aylarda da yapmıştım baya köpürmüştü üstü bembeyaz olmuştu ama adet oldum :)
Diyorum acaba bu sefer köpürmediyseee
Hamile miyim yoksamm
Ay ben hamileyim bence
Hee bulantılar geçinceKardeş ? Aaaa sanki ilk aylarda böyle bi düşünce yoktu
Canım beni soruyorsan biyokimya cihazı bozulmuş sonucu yarın vereceklermiş şansa bakMrb kizlar bugun kan testi veren arkadas sonucu yazmadi dini merak ettim ☺
Evet cnm merak etmiştim nikini unuttumksr bakmaCanım beni soruyorsan biyokimya cihazı bozulmuş sonucu yarın vereceklermiş şansa bak
Netten bakıyorum ZAten ama daha girmemişler değeri canımEvet cnm merak etmiştim nikini unuttumksr bakma
Geç olsunda güç olmasın ins
Netten bakabilseydin keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?