Allah razı olsun kuzucumAmin inşallah canım benim Rabbim tez vakitte nasip etsin hep dualarımdasınız
Inş bukadar beklediğine değer cnm yaaNetten bakıyorum ZAten ama daha girmemişler değeri canım
Sanmıyorum canım ya karın ağrım da yoğunlaştı.. hayırlısı Allah’tanInş bukadar beklediğine değer cnm yaa
Pırlanta gibi evlat dedikleri bu olsa gerek harbi tektaş maşallahBizim tektaşgeçen haftaki fotomuzEki Görüntüle 2279596
Allah rahmet eylesin cnmKızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Netten nasıl bakılıyor bir türlü çözemedim yaNetten bakıyorum ZAten ama daha girmemişler değeri canım
Adetle hamilelik belirtileri aynı oluyo cnm o olabilir hatta adet ağrıları sivilceler gogusagrisi ayırt edemiyosun yaniSanmıyorum canım ya karın ağrım da yoğunlaştı.. hayırlısı Allah’tan
Cnm nerde verdiysen oranin adini gir tahlil sonuçları yaz ama asmde verdiysen bizim burda dr sifre veriyo bakman icin oda isterse yani çünkü 1 gun sonra cikiyo sonuclarNetten nasıl bakılıyor bir türlü çözemedim ya
Yok ben değilim o canım ben adete 3 kala öğrendim
İnşallah sende duyarsın canım yaaa allah herkese nasip etsinBu fotolardan bise anlamıyorummaşallah kuzu çok sevindim duyabildin mi ben görürsün diye düşünmüştüm maşallah böyle sağlıcakla devam etsin ınşallah bense 6+2 de gidicem duysrmiyim acep dicem ama biz geriden geliyok biraz zor gibi
Cnm gozunaydin ne guzel duygu dimiİnşallah sende duyarsın canım yaaa allah herkese nasip etsin
Evet bi kaç saniye duyabildik ama şahane birşeymişCnm gozunaydin ne guzel duygu dimi
Ya eşimin doğum günü 21 haziran acaba test yapsam çıkarmıYok ben değilim o canım ben adete 3 kala öğrendim
Ben sağlık ocağında verdim e-nabız dan bakıyorum canım özel hastaneler de kendi sitesinden şifre veriyorlarNetten nasıl bakılıyor bir türlü çözemedim ya
Bende baktım şifre filan yazinca çıktım sorarım artık çok teşekkür ederimCnm nerde verdiysen oranin adini gir tahlil sonuçları yaz ama asmde verdiysen bizim burda dr sifre veriyo bakman icin oda isterse yani çünkü 1 gun sonra cikiyo sonuclar
Bende sağlık ocağında yapıyorum onlardan şifre istemem gerekiyor değilmi?Ben sağlık ocağında verdim e-nabız dan bakıyorum canım özel hastaneler de kendi sitesinden şifre veriyorlar
Bende ilk kez bi gebeliğimde böyle gördüm yaPırlanta gibi evlat dedikleri bu olsa gerek harbi tektaş maşallah
Allah rahmet eylesin canımKızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Bendim o galiba canım
Yoo hayır e-nabız a gireceksiniz Google dan e-devlet şifrenizle aynı giriş yapılıyorBende sağlık ocağında yapıyorum onlardan şifre istemem gerekiyor değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?