Allah rahmet eylesin.. okudum canımKızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Başınız sağolsun tatlımKızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Çok sık tuvalete çıkmanın gebelikle ilgisi yok. Çok su içtiğin için öyle.. Ben de rahatsızlığımdan dolayı bol su içmek zorundayım. Gece 3-4 kez çok sıkışık şekilde tuvalete kalkıyorum.Kızlar ben normalde çok su içen biri değildim. Hamilelik öncesinde sabah uyandığımda hep çok sıkışmış olarak uyanıyordum. Hamilelikten sora elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum şimdide çok sık tuvalete çıkıyorum sıkışarak uyanmalarım devam ediyor. Sizde benim gibi çok sıkmı tuvalete gidiyorsunuz. Sıkışık uyanmam normlami yoksa bu durumdan doktora gitmelimiyim?. İdrar yolunda enfeksiyon var bol su iç demişti doktorum yeniden tahlil yaptırdım bu hafta kontrole gidecem ondan hemde kalp atışı için
haydi gözün aydın kuzumm maşallahhhKızlar ben cıktım doktordan arkadasımın nikahına gittim
Bebişimizin kalp atışını duyduk6+3 te cok şükür tam 6+3 le uyumlu çıktı buda resmimiz varmı tahmin ?
Bebekte 5.8 mm boyuMaria26 sen sordugun için etiketliyorum kaçırma diye
Allah razı olsun ablacımAllah rahmet eylesin.. okudum canım
Dostlar sağ olsun kuzumBaşınız sağolsun tatlım
Kızlar ben cıktım doktordan arkadasımın nikahına gittim
Bebişimizin kalp atışını duyduk6+3 te cok şükür tam 6+3 le uyumlu çıktı buda resmimiz varmı tahmin ?
Allah razı olsun ablacım
başınız sağolsun canım çok üzüldüm okudum bendeKızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Oy oy oy maşallah canımKızlar ben cıktım doktordan arkadasımın nikahına gittim
Başınız sağolsun canım, geride kalana sabır versin RabbimDostlar sağ olsun kuzum
Kızlaar naslsınıızz
Adetime son 4 gün kaldı heyecanlıyım
Belirtim yok
Klasik adet öncesi şeyleri yaşıyorum sadece
Bide bi içecek var bu günlerde çok saçma bi şekilde aramızda bağ oluştu
Boş boş onu içiyorım
İnşallah bu bir aşermrdir
Ama bu kadat erken olmıyo sanırom aşerme
altın emzikleri göreniniz var mııı şaşırdıııımm kullanan var ki elbet yapıyorlar :))
benim kuzu emmedi ağzına verdiğim an pıt yaptı dışarı attı keşke emseydi.. gerçi bi taraftan alışmadığı da iyi oldu bir de onu bıraktırmakla uğraşmadım diyorum.. emzik niyetine memeyi kullanıyorlar maalesef :) o açıdan alışsa iyiydi sanki.
Maşallah inci boncuk olmuş buKızlar ben cıktım doktordan arkadasımın nikahına gittim
Bu alıntı gözümden kaçmış kuzu bizimki bedelliye gidince devlet sağolsun anında kesmiş170 mi oha
Sigortan yok mu kuzum ?
Medicalde bile anca bu para
ne bileyim ya anlamadım
adete göre 7+4 diyor, keseye göre 6+3 falan birşeyler diyoryani ben adet bitiminden 1 hafta 10 gün sonra hamile kaldığımı düşünüyorum yumurtlama günüme göre herhalde o adete göre dediği için öyle çıkıyor diye düşünorum zaten bekarken de anlamazdım bu + bilmem ne olaylarını hamile kaldım hala anlamıyorum keşke biri bana anlatsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?