Ben yarın göndericem ablao zaman sen de gönder bakeem :)
tamam kuzum:) inşallah hayırlı haberle gel sen de?Ben yarın göndericem ablainşallah 11 de randevumm 7+3 olucaz ama son fotoyu atayım
maşallahh harbi tektaş olmuş bu kuzu :) tamam yarın daha güzel bir foto görebiliriz inşallahBizim tektaşgeçen haftaki fotomuzEki Görüntüle 2279596
Amin inşallah canım benim Rabbim tez vakitte nasip etsin hep dualarımdasınızOyyy maşallah ya Rabbim ne olur bizede nasip et
Senin o tipini yerim benBizim tektaşgeçen haftaki fotomuzEki Görüntüle 2279596
İnşallahhmaşallahh harbi tektaş olmuş bu kuzu :) tamam yarın daha güzel bir foto görebiliriz inşallah
Senin o tipini yerim benmaşallah süphannallah
Oh okulun en güzel dönemi başlamışben de çalışıyorum işe gidip geliyorum kuzum kuzum da iyi karnemizi aldık tatil başladı:)
Amin kuzumAllahımm isteyen herkese nasip etsin Rabbim kimseyi bekletmesin ama en en en hayırlı zamanda versin. Acılarını da göstermesin hiçbirimize
Allah rahmet eylesin kuzum mekanı cennet olsun inşallah toprak sıkmasınKızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Allah razı olsun kuzum.. AminAllah rahmet eylesin kuzum mekanı cennet olsun inşallah toprak sıkmasınokudum Rabbim yerine ulaştırsın
Kızlar sabah aldık haberini, gencecik bir arkadaşımız vefat etmiş gece trafik kazasında akşam beraberdik halbuki.. Bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Amin canım inşallah..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
Valla ben kendimi bildim bileli çalışıyorum kuzu o zaman durumlar da iyi değildi ücretsiz izin de alamadım 4 aylıktı başladığımda. Bir de 3 4 hafta da önce ayrıldım kaburgama baskı yapıyordu sıpa.. kısmet belki 2.de emekliye ayrılırım artıkOh okulun en güzel dönemi başlamışbol gezmeli tatiliniz olsun çalışmak güzel de ben çok yoruldum abla ya çocuktan sonra zor olmuyor mu çalışmak
Ayrıl abla ya minnoş rahata gelsinValla ben kendimi bildim bileli çalışıyorum kuzu o zaman durumlar da iyi değildi ücretsiz izin de alamadım 4 aylıktı başladığımda. Bir de 3 4 hafta da önce ayrıldım kaburgama baskı yapıyordu sıpa.. kısmet belki 2.de emekliye ayrılırım artık
Normal canım 3 aydan sonra biraz rahatlama olur, son 2 3 ay tekrar baskılama sık idrar olayı ortaya çıkar. Bende öyle gece uyku yok 2 saatte 1 kalkıyorum wc ye su meyve çok tüketiyorum. İdrar koyu renk değilse yaparken ağrın yoksa, sorun yok canımKızlar ben normalde çok su içen biri değildim. Hamilelik öncesinde sabah uyandığımda hep çok sıkışmış olarak uyanıyordum. Hamilelikten sora elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum şimdide çok sık tuvalete çıkıyorum sıkışarak uyanmalarım devam ediyor. Sizde benim gibi çok sıkmı tuvalete gidiyorsunuz. Sıkışık uyanmam normlami yoksa bu durumdan doktora gitmelimiyim?. İdrar yolunda enfeksiyon var bol su iç demişti doktorum yeniden tahlil yaptırdım bu hafta kontrole gidecem ondan hemde kalp atışı için
Normal canım 3 aydan sonra biraz rahatlama olur, son 2 3 ay tekrar baskılama sık idrar olayı ortaya çıkar. Bende öyle gece uyku yok 2 saatte 1 kalkıyorum wc ye su meyve çok tüketiyorum. İdrar koyu renk değilse yaparken ağrın yoksa, sorun yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?