Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallahh harbi tektaş olmuş bu kuzu :) tamam yarın daha güzel bir foto görebiliriz inşallah
İnşallahh lekelerim de durdu çok şükür bulantılar başladı, bakalım yarın ne dicek dr pıhtılaşma testlerini tekrarlicaz. Bir de geçwn sene kalbi durduğu için 10.haftada aslında tiroidden di belli ama yinede sulandırıcı iğneye geçsek mi diye düşündü dr, coraspirin yeterli olurmu olmazmı yarın onu konuşucaz testlerimi yaptırıcam bakalım hayırlısı neyse o olsun

Oh okulun en güzel dönemi başlamış bol gezmeli tatiliniz olsun çalışmak güzel de ben çok yoruldum abla ya çocuktan sonra zor olmuyor mu çalışmak
Valla ben kendimi bildim bileli çalışıyorum kuzu o zaman durumlar da iyi değildi ücretsiz izin de alamadım 4 aylıktı başladığımda. Bir de 3 4 hafta da önce ayrıldım kaburgama baskı yapıyordu sıpa.. kısmet belki 2.de emekliye ayrılırım artık

Kızlar ben normalde çok su içen biri değildim. Hamilelik öncesinde sabah uyandığımda hep çok sıkışmış olarak uyanıyordum. Hamilelikten sora elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum şimdide çok sık tuvalete çıkıyorum sıkışarak uyanmalarım devam ediyor. Sizde benim gibi çok sıkmı tuvalete gidiyorsunuz. Sıkışık uyanmam normlami yoksa bu durumdan doktora gitmelimiyim?. İdrar yolunda enfeksiyon var bol su iç demişti doktorum yeniden tahlil yaptırdım bu hafta kontrole gidecem ondan hemde kalp atışı için

Ayrıl abla ya minnoş rahata gelsin bende çok çalıştım ama bu son yer çok yordu beni üstünde düşükler olunca erkenden ev hanımı oldum çocuktan sonra çalışmak vallahi yürek ister helal olsun sana

Normal canım 3 aydan sonra biraz rahatlama olur, son 2 3 ay tekrar baskılama sık idrar olayı ortaya çıkar. Bende öyle gece uyku yok 2 saatte 1 kalkıyorum wc ye su meyve çok tüketiyorum. İdrar koyu renk değilse yaparken ağrın yoksa, sorun yok canım

bende acaba böbreklerim mi iflas ediyor işlevini yerine getiremiyor heralde diye düşünmeye başlamıştım. İdrarımda koyuluk yok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…