Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecicel bu günler kuzum şimdi ben sana moral verim Duru geldiğinde sende bana geçciek dersin
Sağlıkla gelsinlerde razıyız herşeye
Aynen herşeyin başı sağlık canım allahım sağ salim kucağına aldırsın duru kızçemi

Kuzum senin minnoş daha çok küçükk bak Ece ninki belli organ kısmı herşeyi, anca 10.haftadan sonra bebiş belirginleşmiş oluyor zaten bir dahaki kontrol footsunu atarsın bakarım
Benimkinde sanki arkası dönük çıkmış ben öyle benzettim , birdahakinde zaten erkekse doktor pat diye söyler ondan korkuyorum

ben oğlumda memeyi bıraktıktan 2-3 ay sonra uyku düzeni oluştu şimdi sarıldığı gibi uyuyor kızım daha karnımdan çıkar çıkmaz kokumu istemeye başladı kucağıma verince uyuyordu hastanede hala da öyle sağlıklı olsunlar da bunlar güzel telaşlar

yaramazlarr:) minik kuzu zaten uyur büyüğü de uyut sende uyu :)
minik kuzu gündüz uyuyor gece uyumuyo karnımdayken öyleydi gündüz pek hareket etmezdi bazen korkardım ama akşam üzeri olunca başlardı kaburgalarımı ittirmeye şimdide akşam üzeri açıyor gözlerini bazen 3e kadar uyumuyor

Kızlar kızlar az önce bi rüya gördüm

Gebelik testi yapmışım ama bakmadan direk fotosunu çekip buraya atmışım
Sonra herkes gözün aydın falan yazıyo bende teste bi bakıyorum 2.kırmızı çizgi ve gitgide koyulaşıyor
Yanımda da erkek kardrşim var
burda çizgi mi var iki tane diyorum evet abla 2 çizgi vqr hayordır diyo
Bende galiba hamileyim diyorum
Ay çok heyecanlandım

demek gerçekten doğruymuş bu anne karnında uyuduğu saat meselesi ben şanslıyım o zaman benim kız sabah 8den sonra başlıyo hareketlere. akşam da 12 gibi kesiliyo hareketleri çocum çok güzel düzen oturtmuşsun böyle devam et

40 boyunca böyle sallantılı devam eder, sonra kendine göre oturtursun düzeni bosver o senin yanında ya gerisi mühim değil

Aynen doğruymuş tam saati saatine başlıyor sağlıklı olsunlar da zaten bir çocuk dünyaya getiriyorsan sorumluluk sahibi olman gerek bunları bile bile getirmek gerek diye düşünüyorum

Aynen doğruymuş tam saati saatine başlıyor sağlıklı olsunlar da zaten bir çocuk dünyaya getiriyorsan sorumluluk sahibi olman gerek bunları bile bile getirmek gerek diye düşünüyorum
aynen öyle kuzum bunları göze alıcaz fedakarlık olmadan anne olunmaz gelip geçici bugünler. sen nasıl oldun dikislerin falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…