Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlarım günaydınlarrrr dün doktordan ve nikahtan sonra işe gitmedim o yüzden telefondan girdim foruma atladıgım kaçırdıgım tesekkür edemediğim mesaj olduysa kusura bakmayın :)
hepinize cok tesekkürler allah burda bekleyen tüm arkadaslara yaşamayı nasip etsin en en yakın zamanda en hayırlı en ballı bebişle :) :)

aynen öyle kuzum bunları göze alıcaz fedakarlık olmadan anne olunmaz gelip geçici bugünler. sen nasıl oldun dikislerin falan?
Beni sorma hepiniz doğurun sonra anlatcam doğum anılarımı dikişlerim sızlıyor öksürüğüm yüzünden öğlen gidicem kontrole dikişlere bakıcaklar ne durumda diye

Günaydın kızlarrrr :)
Bugün rüyamda çok tatlış 1 tane erkek çocugu gördüm esmer kara kafa bişiii
ben bekarken hep erkek isterdim.. evlenince nedense kızım olsun'cu oldum :)
hala da kız istiyorum ama nasip eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda cinsiyet önemli değil
keşke minnoşların biri kız biri erkek olsa

Ben daha 8 aylık evliyim ve 28 yaşındayım :) 5 aydır istiyorum. Ama çevremde arkadaşlarımın hep 2-3 sene olmadı o yüzden çok korkuyorum. Senin ne kaar süre sonra oldu ? ilk bebeğin mi ?
Ben iki yıllık evliyim canım benim hamile kalmakta sıkıntım yoktu ama sürekli kimyasal gebelik geçirdim. (5 kimyasal 1 dış gebelik)
Kucağıma alırsam ilk bebeğim olacak
Bildiğim kadarıyla sen tüm tahlillerini yaptırmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…