- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
kuzum son adetin olsun inşallahReglim başladı bu sabah
Beni sorma hepiniz doğurun sonra anlatcam doğum anılarımıaynen öyle kuzum bunları göze alıcaz fedakarlık olmadan anne olunmazgelip geçici bugünler. sen nasıl oldun dikislerin falan?
Son adetin olsun inşallah kuzumReglim başladı bu sabah
Bende anlamıyorum valla canım sırf çok oynak diye erkek gibi geliyorya ben hiç anlamam ama hissim erkek diyor
tam tersi olmasınn kuzuBende anlamıyorum valla canım sırf çok oynak diye erkek gibi geliyor
Çok merak ettim çin takvimine baktinmiBari tahmin alayım giderken memleket meselemiz hakkındaEki Görüntüle 2279550
Abla çok bacak açıyor bu sıpa kız çıkarsa vay halime erkek çıkarsa babası düşünsüntam tersi olmasınn kuzu
Baktım kuzu orda da erkek çıktıÇok merak ettim çin takvimine baktinmi
GünaydınGünaydınlar ,
Aranıza yeni katıldım , çokta iyi yaptım :) Fikir alış verişinde bulunmak rahatlatıyor insanı.
Benim Bat 23 haziran , dua edin kızlar, dualarınıza çok ihtiyacım var.
tesekkür ederim elçinim senin uğurlu topiğin banada uğurlu geldi
İnşallahhh isteyen herkese nasip olsun , siz de sağlıklı şekil de alırsınız evledınızı kucağınıza inşallah :)Günaydın
İnşallahhh hayırlı vakitte nasip olur sana da
İnşallahhh canımİnşallahhh isteyen herkese nasip olsun , siz de sağlıklı şekil de alırsınız evledınızı kucağınıza inşallah :)
Ben daha 8 aylık evliyim ve 28 yaşındayım :) 5 aydır istiyorum. Ama çevremde arkadaşlarımın hep 2-3 sene olmadıİnşallahhh canım
Kaç yıldır evlisin ne zamandır istiyorsunuz
Ben iki yıllık evliyim canım benim hamile kalmakta sıkıntım yoktu ama sürekli kimyasal gebelik geçirdim. (5 kimyasal 1 dış gebelik)Ben daha 8 aylık evliyim ve 28 yaşındayım :) 5 aydır istiyorum. Ama çevremde arkadaşlarımın hep 2-3 sene olmadıo yüzden çok korkuyorum. Senin ne kaar süre sonra oldu ? ilk bebeğin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?