Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni sorma hepiniz doğurun sonra anlatcam doğum anılarımı dikişlerim sızlıyor öksürüğüm yüzünden öğlen gidicem kontrole dikişlere bakıcaklar ne durumda diye
ay anlat kız doğurmamızı mı beklicen valla ben doğum hikayelerinden etkilenmiyorum ama diğer kızları bilemem

Maşallah.. Alırsın inşallah hayırlısıyla.
Evet tüm tahilleri en başından yaptırdım. Neyim var neyim yok ona göre ilerleyeyim istedim. D vitaminim ve folik asitim düşüktü benim ikisini de kullandım bebek çalışmalarına başlamadan önce :)
Kimyasal gebelikle ilgil pek bilgim yok ama dış gebelik çok zormuş neyse ki maşallah sağlıklı bir gebeliğin olmuş çok şükür.

Günaydın kızlar biz gittik geldik dr dan çok iyiydi bebiş 1 gün öne geçmiş, ben çok tedirginim diye uzun uzun bakıyo sağolsun dr hareketlenmeye başlamış gövdesi resmen onu gösterdi minik el kol tohumları çıkmaya başlamış kanama alanı yok ama 1 2 hafta daha progestana devam edicem fitil olarak. Tahlilleri haftaya götürücem bi daha gel bakarız dedi böyle her an tetiktesin diye sık çağırıcam rahatla dedi

Allah razı olsun kuzum, dostlar sağ olsun çok gençti.. Ne zamandır göremiyorum seni merak ettim artık iyice, biz iyiyiz çok şükür ipek kızda iyi cumartesi doktora gidicez inşallah

Maşallah Hiçbir şey yok annesi korkma

Allah razı olsun kuzum, dostlar sağ olsun çok gençti.. Ne zamandır göremiyorum seni merak ettim artık iyice, biz iyiyiz çok şükür ipek kızda iyi cumartesi doktora gidicez inşallah
Oyy İpek böceğini yesinler Biz de detaylıya gittik geçen Cumartesi, hayatımız ev-iş-doktor oldu Sıcaklarda hele fena baydım şimdiden Çarli Beyler Sipsi Hanımlar da iyi mi

Oyy İpek böceğini yesinler Biz de detaylıya gittik geçen Cumartesi, hayatımız ev-iş-doktor oldu Sıcaklarda hele fena baydım şimdiden Çarli Beyler Sipsi Hanımlar da iyi mi
Hiç söylemiyorsun bak, nasıl geçti detaylı? Var mı güzel fotoğraflarınız annesi? Az kaldı senin iznine sabret bebeğim. Çarli Beyler evde yaşayan nefes alan herkese ızdırap olmaya devam ediyor, Sipsi kızımız aynı sakinliği ve herkesin sahip olmak isteyeceği mükemmel kedi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor Şimdi yavrulara yuva arıyoruz işte, inşallah çıkar

Allah razı olsun kuzum biliyorum da işte korku oluyor yinede, geçen sene tiroidden kalp durmuş şimdi herşey yolunda bişey olmaz inş diyor dr da inşallah şu 1 ayı da sağlıkla atlatalım
Göz açıp kapayana kadar geçicek o 1 ayda, geri kalanı da güzel bi kız gelsin inşallahhh

gözün aydın mariam yer teyzeleri onu
seninde kesenin sağında bebiş ramzi teorisine göre kız
çin takvimi ne diyo sana

Ay inşallah yaa, detaylı iyi geçti çok şükür bebeğim, bi foto vardı seviom onu göndermiş miydim bu en sonuncudan değil ama, bu da abisinden bir kare

Eklentiler

• EAD2C3DF-5FFE-447A-B9EC-46884734BA1F.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 44
  • F7BCE681-BCAD-44E3-8B2E-E12FA385D2BE.webp
    127,7 KB · Görüntüleme: 47
Allah razı olsun kuzum biliyorum da işte korku oluyor yinede, geçen sene tiroidden kalp durmuş şimdi herşey yolunda bişey olmaz inş diyor dr da inşallah şu 1 ayı da sağlıkla atlatalım
Gözünüz aydın kızlar, sonuna kadar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah hep böyle G gamzeli_bebis Maria26 diğer hamile arkadaşlar

Maşallah kuzuu gözün aydın sağlılla gümbür gümbür geliyor inşallahhh❤

Ay inşallah yaa, detaylı iyi geçti çok şükür bebeğim, bi foto vardı seviom onu göndermiş miydim bu en sonuncudan değil ama, bu da abisinden bir kare
Ne güzel evde bir kedi var :)
benimde evde köpüşüm var :)
doktor her ne kadar köpeği gönder dese de yapamadım :) doktorumu değiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…