Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel evde bir kedi var :)
benimde evde köpüşüm var :)
doktor her ne kadar köpeği gönder dese de yapamadım :) doktorumu değiştim
Ay ne demek köpeği gönder, iyi yapmışsınız. Benim de kedilerim var, doktor halt etmiş.

Ay ne demek köpeği gönder, iyi yapmışsınız. Benim de kedilerim var, doktor halt etmiş.
Hiç sorma, gerçekten direk öyle dedi..
gönderebiliyorsan gönder dedi .. oğlum 2 yıldır benimle 1 kere hasta etmişliği yok bizi tüm aşıları iç dış parazitleri herşeyi tam.. şimdi daha da dikkat ediyorum dışkısını eldivenle kaldırıyorum falan dikkat et demek yerine bir eşya gibi görüp gönder demesi hiç hoşuma gitmedi. direk başka doktor arayışına geçtim..
o kdar kedi köpekle büyüyen cevrende cocuk var ki.. moralimi bozdu pislik kadın !

En mantıklısını yapmışsınız bence de, kardeş kardeş büyüsünler inşallah, sizin ikiz değildi de mi bu arada
Evet ikiz benim ..
bende iyi yaptığımı düşünüyorum :) etrafımda böyle hamile olup 4 ayaklı yavruları olanları görünce daha da mutlu oluyorum

Ben doğduğumdan beri hayvanlı evdeyim, turp gibiyim. Hayvandan mikrop kapan çocuk görmedim ama insandan kapan çok. Siz takılmayın öyle tiplere, onlara kalsa dünya sadece insana

Ben doğduğumdan beri hayvanlı evdeyim, turp gibiyim. Hayvandan mikrop kapan çocuk görmedim ama insandan kapan çok. Siz takılmayın öyle tiplere, onlara kalsa dünya sadece insana
Veteriner ablamıza söyledik, kadın cinnet geçirdi onlara kalsa, kadın veterinerlerin evlenip cocuk yapmaması gerek o zaman diye, düşündüm çok mantıklı ya da işini 9 ay falan yapmaması gerek

Çok şükür canım ben dış gebeliğin hemen üstüne kaldım zaten cefadan sonra Rabbim güldürdü yüzümüzü
Eşine de tahlil yaptır kuzum. Streste etkiliyor bak burda birçok kişi ummadığımız ayda hamile kaldık

Oh maşallah abla böyle sağlıkla devam eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…