- 18 Mart 2011
- 9.078
- 30.898
- 748
Daha küçük anası doğana kadar kocaman olurKız minik evet galiba 450 gr dediydi doktor Saldo kabıyla beraber 8 olmuş galiba
Ay ne demek köpeği gönder, iyi yapmışsınız. Benim de kedilerim var, doktor halt etmiş.Ne güzel evde bir kedi var :)
benimde evde köpüşüm var :)
doktor her ne kadar köpeği gönder dese de yapamadım :) doktorumu değiştim
En mantıklısını yapmışsınız bence de, kardeş kardeş büyüsünler inşallah, sizin ikiz değildi de mi bu aradaNe güzel evde bir kedi var :)
benimde evde köpüşüm var :)
doktor her ne kadar köpeği gönder dese de yapamadım :) doktorumu değiştim
Hiç sorma, gerçekten direk öyle dedi..Ay ne demek köpeği gönder, iyi yapmışsınız. Benim de kedilerim var, doktor halt etmiş.
Evet ikiz benim ..En mantıklısını yapmışsınız bence de, kardeş kardeş büyüsünler inşallah, sizin ikiz değildi de mi bu arada
Ben doğduğumdan beri hayvanlı evdeyim, turp gibiyim. Hayvandan mikrop kapan çocuk görmedim ama insandan kapan çok. Siz takılmayın öyle tiplere, onlara kalsa dünya sadece insanaHiç sorma, gerçekten direk öyle dedi..
gönderebiliyorsan gönder dedi .. oğlum 2 yıldır benimle 1 kere hasta etmişliği yok bizi tüm aşıları iç dış parazitleri herşeyi tam.. şimdi daha da dikkat ediyorum dışkısını eldivenle kaldırıyorum falan dikkat et demek yerine bir eşya gibi görüp gönder demesi hiç hoşuma gitmedi. direk başka doktor arayışına geçtim..
o kdar kedi köpekle büyüyen cevrende cocuk var ki.. moralimi bozdu pislik kadın !
Ayy ikiz miii?Evet ikiz benim ..
bende iyi yaptığımı düşünüyorum :) etrafımda böyle hamile olup 4 ayaklı yavruları olanları görünce daha da mutlu oluyorum
Veteriner ablamıza söyledik, kadın cinnet geçirdi onlara kalsa, kadın veterinerlerin evlenip cocuk yapmaması gerek o zaman diye, düşündüm çok mantıklıBen doğduğumdan beri hayvanlı evdeyim, turp gibiyim. Hayvandan mikrop kapan çocuk görmedim ama insandan kapan çok. Siz takılmayın öyle tiplere, onlara kalsa dünya sadece insana
Evet nasipse ikiz :)Ayy ikiz miii?
hayırlı olsun canım tedavi ile mi oldu?Evet nasipse ikiz :)
Çok şükür canım ben dış gebeliğin hemen üstüne kaldım zaten cefadan sonra Rabbim güldürdü yüzümüzüMaşallah.. Alırsın inşallah hayırlısıyla.
Evet tüm tahilleri en başından yaptırdım. Neyim var neyim yok ona göre ilerleyeyim istedim. D vitaminim ve folik asitim düşüktü benim ikisini de kullandım bebek çalışmalarına başlamadan önce :)
Kimyasal gebelikle ilgil pek bilgim yok ama dış gebelik çok zormuşneyse ki maşallah sağlıklı bir gebeliğin olmuş çok şükür.
İnşallah kuzumm burdaki herkes gebe kalsın inşallaaahhtesekkür ederim elçinim senin uğurlu topiğin banada uğurlu geldi
dilerim tüm arkadaslar burda birer birer hamile kalsınlar en yakın zamanda
Yok hayır canım, ilk hamileliğim benim..hayırlı olsun canım tedavi ile mi oldu?
Kuzum siz de bayağı büyümüşsünüz maşallahCanım günaydın, başınız sağ olsun yaa cenazeniz varmış, Allah sabır versin, ben de işe gidip geliyorum bi de annem taşındı yerleşti falan onun dışında bildiğin gibi, siz nasılsınız kızın napıo
masallah dombilim kızın cok güzel valaaa burna bak yerler onuAy inşallah yaa, detaylı iyi geçti çok şükür bebeğim, bi foto vardı seviom onu göndermiş miydim bu en sonuncudan değil ama, bu da abisinden bir kare
11 haziran öğleden sonra catladi sanki hissettim sancidan kalkamadim 11 sabah ve 12 sabah değerlendirdik
Günaydın kızlar biz gittik geldik dr dançok iyiydi bebiş 1 gün öne geçmiş, ben çok tedirginim diye uzun uzun bakıyo sağolsun dr hareketlenmeye başlamış gövdesi resmen onu gösterdi minik el kol tohumları çıkmaya başlamış kanama alanı yok ama 1 2 hafta daha progestana devam edicem fitil olarak. Tahlilleri haftaya götürücem bi daha gel bakarız dedi böyle her an tetiktesin diye sık çağırıcam rahatla dedi Eki Görüntüle 2279827
Ayy ikiz hem de süperEvet ikiz benim ..
bende iyi yaptığımı düşünüyorum :) etrafımda böyle hamile olup 4 ayaklı yavruları olanları görünce daha da mutlu oluyorum
Hadi bakalım hayırlısı az kaldı öğrenmeye başına ekşirim öğreninceKız aşk olsun ne saklamasıııhep diyodum da arada kaynıyordu demekki birde %100 değil tabi sadece tahmin bakar bakmaz kıza benzettim ben senin tontişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?