Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ben arada bile yazmıyorum arada yazim bari ama hiçbir yer burası gibi olmaz yaa

G gamzeli_bebis canım şubat anneleri grubunda bir mesajını gördüm devlte gitmem zor calısıyorum vs demişsin.. ne yaptın o konuyu ? yasal hakların var biliyorsun değil mi? yani işyeri sana rutin kontrollerin için izin vermek zorunda. herkesin maddi durumu aynı değil belki özele gidecek bütçemiz yok o yüzden devlete gidiyoruz. işyeri izin vermek zorunda , cunkü bu hamile işçinin yasal hakkıı

evet canım benim devlete gitmek için izin almam zor zaten hamile oldugumu da henüz söylemedim 3.5 4 ay gbiyken söylerim. :)
bide bu ara arkadasımın nikahı tatil için derrken bayaaa izin istedim bide hamileyim diyemem şuan
zaten izin alabilcek gibi bi durumum olsada devlete gitmeyi şuan düşünmüyorum bizim burdaki devlet hastaneleri pek iç açıcı değil :) :)

Bende özele gidiyorum mesela ama, tahlil test vs istenirse devlet + özel olarak ilerleyeceğim. Özel de testler vs gerçekten çok pahalı gereksiz çünki.. bir de işyerine söylemek için 4 ay biraz geç değil mi
yani belli bir sebebi var mı ki

tamalayıcı sağlık sigortam var özellerde tahlillleri ücretsiz yaptırabiliyorum
eğer olmasaydı o zaman bende devlette yaptırırdım çöpe atılcak paramız yok neticede
iş yerinede ne biliyim 3 ay riskliya allah korusun ama nolur nolmaz işte bide 4 aylıkken heralde anca belli olmaya başlar ufaktan o zaman söylerim dedim 7 aya kadar çalışcam 3 aydada anca birini bakarlar yerime işte

Ben hemen söyledim iş yerine sanki yıllardır bu anı bekliyormuşum gibi hahaha
bende herhangi bir sorun olmaz ise doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum yani, doğumdan 1 hafta 10 gün önce ayrılacak şekilde bakalım nasip

bn 7-7.5 ay dedim ama belki iyi hissedersem 8 de olur ama 9 a yakın düşünemiyorum şubatta kocaman göbekle kar kıyamette kendimi yollarda senin 2. bebişmi :)

Kız ben Aralık analarındayım ama orası başka burası bambaşka

bn 7-7.5 ay dedim ama belki iyi hissedersem 8 de olur ama 9 a yakın düşünemiyorum şubatta kocaman göbekle kar kıyamette kendimi yollarda senin 2. bebişmi :)
Yokk kızzz :) benim ilk
senin de ilk sanırım yorumlardan anladığım kadarı ile :)

bende işyerimde çoğu kişiye söylmek istemesemde mecbur kalarak söyledim. Aynı şekilde bende çalışabildiğim kadar fazla çalışmam lazımki doğumdan sora dha fazla izin yapabileyim

evet ilkk
aa ne güzel anneler kulübü yazıyoya profilde onu genelde cocuguu olanlarda görüyodum o yüzden öyle sandım
yaş kaç istanbuldamsın sende :)
Hahah ben onu beceremedim bebeğin imzasını eklemek için bir anda baktım oraya üye olmuşum
pişman değilim
Evet istanbuldayım Ataşehir 29 yaşındayım
sende gopta oturuyorsun sanırım yaş kaç?
kübra ben bu arada :)

Çok dogru cnm ya bizim bu civardaki devlet hastaneleri hiç iç açıcı degil

evet goptayım 28 yaşındayım benimde adım kübra herkes kübi der eşim bile
burdaki kızlarda kübi diyo
kızlar gelin 2 kübi arasında dilek tutun

evet goptayım 28 yaşındayım benimde adım kübra herkes kübi der eşim bile
burdaki kızlarda kübi diyo
kızlar gelin 2 kübi arasında dilek tutun
tam onu diycektimm Allah inşallah sağlıklı bir bebeğim daha olsun Allah her isteyene sağlıkla nasip etsin amiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…