- 18 Mart 2011
- 9.224
- 31.698
- 748
ay ben arada bile yazmıyorum arada yazim bari ama hiçbir yer burası gibi olmaz yaaGünaydın kızlar, valla bende ocak annelerine arada yazıyorum ama çokk sessiz kimse muhattap olmuyoro yüzden aman yazmam bende diyorum artık burayı terk edermiyiz yaa ben etmem yani ilk buraya bakıyprum zaten. Bu gün kan vermeye gidicem testler için üşenmezsem oğlanla gidebilirsem inşallah
evet canım benim devlete gitmek için izin almam zor zaten hamile oldugumu da henüz söylemedim 3.5 4 ay gbiyken söylerim. :)G gamzeli_bebis canım şubat anneleri grubunda bir mesajını gördüm devlte gitmem zor calısıyorum vs demişsin.. ne yaptın o konuyu ? yasal hakların var biliyorsun değil mi? yani işyeri sana rutin kontrollerin için izin vermek zorunda. herkesin maddi durumu aynı değil belki özele gidecek bütçemiz yok o yüzden devlete gidiyoruz. işyeri izin vermek zorunda , cunkü bu hamile işçinin yasal hakkıı
Bende özele gidiyorum mesela ama, tahlil test vs istenirse devlet + özel olarak ilerleyeceğim. Özel de testler vs gerçekten çok pahalı gereksiz çünki.. bir de işyerine söylemek için 4 ay biraz geç değil mievet canım benim devlete gitmek için izin almam zor zaten hamile oldugumu da henüz söylemedim 3.5 4 ay gbiyken söylerim. :)
bide bu ara arkadasımın nikahı tatil için derrken bayaaa izin istedimbide hamileyim diyemem şuan
zaten izin alabilcek gibi bi durumum olsada devlete gitmeyi şuan düşünmüyorum bizim burdaki devlet hastaneleri pek iç açıcı değil :) :)
tamalayıcı sağlık sigortam var özellerde tahlillleri ücretsiz yaptırabiliyorumBende özele gidiyorum mesela ama, tahlil test vs istenirse devlet + özel olarak ilerleyeceğim. Özel de testler vs gerçekten çok pahalı gereksiz çünki.. bir de işyerine söylemek için 4 ay biraz geç değil mi
yani belli bir sebebi var mı ki
Ben hemen söyledim iş yerinetamalayıcı sağlık sigortam var özellerde tahlillleri ücretsiz yaptırabiliyorum
eğer olmasaydı o zaman bende devlette yaptırırdım çöpe atılcak paramız yok neticede
iş yerinede ne biliyim 3 ay riskliya allah korusun ama nolur nolmaz işte bide 4 aylıkken heralde anca belli olmaya başlar ufaktan o zaman söylerim dedim7 aya kadar çalışcam 3 aydada anca birini bakarlar yerime işte
bn 7-7.5 ay dedim ama belki iyi hissedersem 8 de olur ama 9 a yakın düşünemiyorum şubatta kocaman göbekle kar kıyamette kendimi yollardaBen hemen söyledim iş yerinesanki yıllardır bu anı bekliyormuşum gibi hahaha
bende herhangi bir sorun olmaz ise doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum yani, doğumdan 1 hafta 10 gün önce ayrılacak şekilde bakalım nasip
Kız ben Aralık analarındayım ama orası başka burası bambaşkaKızlar sizi tehdit edicektim unutmuşum, ben aralık anaları topiğinde falan takılmıyorum başından beri hep burdayım eğer doğurduktan sonra burayı terk edecekseniz sizi çok fena yaparım tek başıma napcam burda ona göre
Yokk kızzz :) benim ilkbn 7-7.5 ay dedim ama belki iyi hissedersem 8 de olur ama 9 a yakın düşünemiyorum şubatta kocaman göbekle kar kıyamette kendimi yollardasenin 2. bebişmi :)
evet ilkkYokk kızzz :) benim ilk
senin de ilk sanırım yorumlardan anladığım kadarı ile :)
bende işyerimde çoğu kişiye söylmek istemesemde mecbur kalarak söyledim. Aynı şekilde bende çalışabildiğim kadar fazla çalışmam lazımki doğumdan sora dha fazla izin yapabileyimBen hemen söyledim iş yerinesanki yıllardır bu anı bekliyormuşum gibi hahaha
bende herhangi bir sorun olmaz ise doğuma kadar çalışmayı düşünüyorum yani, doğumdan 1 hafta 10 gün önce ayrılacak şekilde bakalım nasip
Bak hemen kaçmış bi ara beni de anlat oralarda bunlar beni satar da giderse kapım olsunKız ben Aralık analarındayım ama orası başka burası bambaşka
Hahah ben onu beceremedimevet ilkk
aa ne güzel anneler kulübü yazıyoya profilde onu genelde cocuguu olanlarda görüyodum o yüzden öyle sandım
yaş kaç istanbuldamsın sende :)
Çok dogru cnm ya bizim bu civardaki devlet hastaneleri hiç iç açıcı degilevet canım benim devlete gitmek için izin almam zor zaten hamile oldugumu da henüz söylemedim 3.5 4 ay gbiyken söylerim. :)
bide bu ara arkadasımın nikahı tatil için derrken bayaaa izin istedimbide hamileyim diyemem şuan
zaten izin alabilcek gibi bi durumum olsada devlete gitmeyi şuan düşünmüyorum bizim burdaki devlet hastaneleri pek iç açıcı değil :) :)
evet goptayım 28 yaşındayım benimde adım kübra herkes kübi der eşim bileHahah ben onu beceremedimbebeğin imzasını eklemek için bir anda baktım oraya üye olmuşum
pişman değilim
Evet istanbuldayım Ataşehir 29 yaşındayım
sende gopta oturuyorsun sanırımyaş kaç?
kübra ben bu arada :)
aynen zeynep sen cok iyi bilirsin suriyede bi hastaneye gitmiş gibi oluyor insan maalesef girinceÇok dogru cnm ya bizim bu civardaki devlet hastaneleri hiç iç açıcı degil
tam onu diycektimmevet goptayım 28 yaşındayım benimde adım kübra herkes kübi der eşim bile
burdaki kızlarda kübi diyo
kızlar gelin 2 kübi arasında dilek tutun
kocaman aminnnnnnnnnnnnntam onu diycektimmAllah inşallah sağlıklı bir bebeğim daha olsun Allah her isteyene sağlıkla nasip etsin amiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?