Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün efektsiz koyduğum bi test vardı ona efekt yaptım şimdi o benim gördüğüm ince çizgiyi şimdi sizde gördünüz mü

Test kalmauınca eskilrrlr upraşıyoz işte napalım

icecreamm ay birbirimizi hissettik heralde ben yükledim senin yorumu gördüm

Eklentiler

• 2019-06-20 19.56.45.webp
    202,6 KB · Görüntüleme: 61
Efektli çok belli yaaa

Aynn canim bende cok özledim canim yaa valla napim bu sayfanin adini unutmuştum baktim tanidigim kisilerr dedim arkidaslarim vardi benim burda can09e neler yapiosun canim ya seni de ozledimmm sende biseyler yokmu
Canım tanıyamadım kusura bakma nik mi değiştiii:)

Aynn canim bende cok özledim canim yaa valla napim bu sayfanin adini unutmuştum baktim tanidigim kisilerr dedim arkidaslarim vardi benim burda can09e neler yapiosun canim ya seni de ozledimmm sende biseyler yokmu
Tanııdııımmm iyilik kuzumm bat beklemece bişey yok anladığın üzere sen neler yaptınnn var mı bişeleerrr

Hanımlar merhaba, oncelikle hamislerin hepsini tebrik ediyorum, saglicakla kucaginiza alin insallahhh❤benim son adet 24 mayis beklenen adet de 21 haziran yani yarin. Ama ben dün sabah test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde görünüyordu ben de hemen kan tahlili vermeye gittim. Beta hcg 16,61 gebelik var, hormonların da normal dedi acildeki doktor. En kısa zamanda bir uzmana görünmen daha iyi olur dedi bu kadar. Şimdi sizlere sorum adet öncesi için bu değer düşük mu yoksa normal mi bana biraz düşük gibi geldi. Yarın ya da c.tesi tekrar kan tahlili yaptırcm p.tesi de dr. A gitcm inşallah

Merhaba, gözünüz aydın, inşallah sağlıkla devam eder Adet öncesinde benim de o civardaydı değer, inşallah 2 kata yakın artarsa 2 gün sonra sizin de içiniz rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…