- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim normali 33tü, sonra 40a çıktı ve 25e düştü. DengesizBenim reglimde 35 günü buluyordu
Neden bugün test yokki yaaaKızlaaar nasılsınız
Bugünde bitti nerdeyse
Iyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsin?Cok sukur bebek iyi simdilik insallah nasip olursa kizimiz olucakKu
Kuzumu bebis buyumus masallah cinsiyeti neymis nasılsın bu arada kuzum ya ozledim sizi
Nerelerdesin yaaa ozlettin kendini uzun zaman oldu☺Ku
Kuzumu bebis buyumus masallah cinsiyeti neymis nasılsın bu arada kuzum ya ozledim sizi
Efektli çok belli yaaaKızlar dün efektsiz koyduğum bi test vardı ona efekt yaptım şimdi o benim gördüğüm ince çizgiyi şimdi sizde gördünüz mü
Test kalmauınca eskilrrlr upraşıyoz işte napalım
icecreamm ay birbirimizi hissettik heralde ben yükledim senin yorumu gördüm
Ayyyy maaşallah canim benim yaaa ne guzel buyutmussun bebisimizi canm benim yaaaaIyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsin?Cok sukur bebek iyi simdilik insallah nasip olursa kizimiz olucak
Aynn canim bende cok özledim canim yaa valla napim bu sayfanin adini unutmuştum baktim tanidigim kisilerr dedim arkidaslarim vardi benim burdaNerelerdesin yaaa ozlettin kendini uzun zaman oldu☺
Yarın test varmiii bekliyorumm☺Ay inşallah gelmez adet hanım
Yarın test varmiii bekliyorumm☺
Yok tatlım alır mıyım bilmiyorum iki gün ayrı ayrı eczanelrden aldım üçüncü bi eczane bulmam lazım şimdi
ilk aldığından al kiz nerden hatirlayacak
Canım tanıyamadım kusura bakma nik mi değiştiii:)Aynn canim bende cok özledim canim yaa valla napim bu sayfanin adini unutmuştum baktim tanidigim kisilerr dedim arkidaslarim vardi benim burdacan09e neler yapiosun canim ya seni de ozledimmm sende biseyler yokmu
Tanııdııımmm iyilik kuzumm bat beklemece bişey yok anladığın üzere sen neler yaptınnn var mı bişeleerrrAynn canim bende cok özledim canim yaa valla napim bu sayfanin adini unutmuştum baktim tanidigim kisilerr dedim arkidaslarim vardi benim burdacan09e neler yapiosun canim ya seni de ozledimmm sende biseyler yokmu
Bende sen gibiyim aslında 1 eczane var hatta el mecbur alıyorum arada kesin taniyodur artık ama napayimAy ne biliyim kız kendimi kötü hissediyorım zaten alırken çekiniyorum hep yani geriliyorum
Aslında normal bişey ama
Hanımlar merhaba, oncelikle hamislerin hepsini tebrik ediyorum, saglicakla kucaginiza alin insallahhh❤benim son adet 24 mayis beklenen adet de 21 haziran yani yarin. Ama ben dün sabah test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde görünüyordu ben de hemen kan tahlili vermeye gittim. Beta hcg 16,61 gebelik var, hormonların da normal dedi acildeki doktor. En kısa zamanda bir uzmana görünmen daha iyi olur dedi bu kadar. Şimdi sizlere sorum adet öncesi için bu değer düşük mu yoksa normal mi bana biraz düşük gibi geldi. Yarın ya da c.tesi tekrar kan tahlili yaptırcm p.tesi de dr. A gitcm inşallah
Cok sagol canim benimAyyyy maaşallah canim benim yaaa ne guzel buyutmussun bebisimizi canm benim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?