Bir daha kaybetme biziAynn canim bende cok özledim canim yaa valla napim bu sayfanin adini unutmuştum baktim tanidigim kisilerr dedim arkidaslarim vardi benim burdacan09e neler yapiosun canim ya seni de ozledimmm sende biseyler yokmu
Ben görmüştüm dünKızlar dün efektsiz koyduğum bi test vardı ona efekt yaptım şimdi o benim gördüğüm ince çizgiyi şimdi sizde gördünüz mü
Test kalmauınca eskilrrlr upraşıyoz işte napalım
@icecreamm ay birbirimizi hissettik heralde ben yükledim senin yorumu gördüm
Çok teşekkür ediyorum inşallah.Merhaba, gözünüz aydın, inşallah sağlıkla devam ederAdet öncesinde benim de o civardaydı değer, inşallah 2 kata yakın artarsa 2 gün sonra sizin de içiniz rahatlar.
Aminnn hinsallah canim yaaaCok sagol canim benimDarisi en yakinda sana olsun insallah
Yok canim yaaa 2defa asilama oldum ilki yumos catlamadi 2.catladi dollenmedi kismetTanııdııımmm iyilik kuzumm bat beklemece bişey yok anladığın üzere sen neler yaptınnn var mı bişeleerrr
Canimsinnn rumeysa mi desem mis lavinia mi bilemedimCanım tanıyamadım kusura bakma nik mi değiştiii:)
aşılamalar ne kadara mal oldu kuzum.. sağlık olsun olur elbet her ay bekliyoruz bak. :)Yok canim yaaa 2defa asilama oldum ilki yumos catlamadi 2.catladi dollenmedi kismet
biraz zor oldu geriye gittim mesajlarınaCanimsinnn rumeysa mi desem mis lavinia mi bilemedim
Sorma aşkım ya benim de inanasım gelmiyor halaNe çabuk geçti bu kadar zaman ya
Daha dün gibi senin ilk haberini almamız
Kuzum benim doktor magnezyum verdi 13.haftada 17-18 gibi kasılmaların başlayacak diye, 1 hafta erken oldu ama cidden de başladı30 a doğru başlamıştı kızimda benim canim
bende şubat annelerine gitmedimKızlar sizi tehdit edicektim unutmuşum, ben aralık anaları topiğinde falan takılmıyorum başından beri hep burdayım eğer doğurduktan sonra burayı terk edecekseniz sizi çok fena yaparım tek başıma napcam burda ona göre
Bende başka gruptaydım buraya geldim :)Kızlar sizi tehdit edicektim unutmuşum, ben aralık anaları topiğinde falan takılmıyorum başından beri hep burdayım eğer doğurduktan sonra burayı terk edecekseniz sizi çok fena yaparım tek başıma napcam burda ona göre
Ben arada bile yazmıyorumbende şubat annelerine gitmedimsarmadı orası arada yazıyom
Bunları tek tek yazıyorum gideni bulurumBende başka gruptaydım buraya geldim :)
burası daha hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?