- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Bana da eşim kübik der :)evet goptayım 28 yaşındayım benimde adım kübra herkes kübi der eşim bile
burdaki kızlarda kübi diyo
kızlar gelin 2 kübi arasında dilek tutun
banada kübik hoş gelmediBana da eşim kübik der :)çok hoşlanmamakla beraber idare ediyorum
benim ilk gebelik-ikiz bekliyoz-2.evlilik
Evet ablasııı ikiz bizimkiler :) 1-2 haftaya öğreneceğiz tek mi çift mi :) bakalım nasipbanada kübik hoş gelmediama kübi denmesini çok seviyorum
küboşta sevmem mesela
ikizmi anaaaaammm masallah yerim onlarıııı
inşallah bebeklerini sağ salim kucagına alırsınn ömür boyu mutlu mesut yaşarsınızz
hadi bakalım merakla bekliyoruzzzEvet ablasııı ikiz bizimkiler :) 1-2 haftaya öğreneceğiz tek mi çift mi :) bakalım nasip
inşallah valla, cümlemiz diyelim Rabbim herkese sağlık,sıhhat mutluluk versin
Ben çokkkk zor günler geçirdim bazen diyorum bu yaşadıklarım gerçek mi ya falan diye ama :) gerçek herhalde
abla erken yapmıcanmı son kararınmıtam 7 gün kaldııııı dın dın dın dın
hadi bakalım merakla bekliyoruzzz
aminnnnn
allah tekrar yaşatmasın zor günlerini ne diyelim
Yok hala olmamışAnneler kulübünden çıktım oldumu acaba
Burda satmazlar kız analar topikleri her zaman renkli değil sıkılır bizim davuklarBak hemen kaçmış bi ara beni de anlat oralarda bunlar beni satar da giderse kapım olsun
Aminnnn
Hahah ben onu beceremedimbebeğin imzasını eklemek için bir anda baktım oraya üye olmuşum
pişman değilim
Evet istanbuldayım Ataşehir 29 yaşındayım
sende gopta oturuyorsun sanırımyaş kaç?
kübra ben bu arada :)
test yoookabla erken yapmıcanmı son kararınmı
evde test varmı ?
Kız sende mi ümraniyedesin?? Ben sana getireydim ovü testi falan bilseydimÜmraniyeden selamlarr kızlaarr
Bugün bat günüm
Azıcık karnım ağrıyor
Beyaz akıntım var krem gibi
Canım hiç bişey yapmak istemiyor
Elifle kübranın arasında tutman takdire şayan kübiponcikvegece Allahım gebelik hormonları yüzünden kocamla kavga edip durmayım amin bende tuttum Red Phoenix
tühh baskıda yapamıcaztest yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?