Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımm ya evet haklısın ama insan biran önce öğrwnmek istiyor
Acaba hamila kalabiliyo muyum diye
Bende 2 yıllık evliyim, şubattan beri deniyorduk, mayısta nasip oldu. çok bekletmedi rabbim şükür
Ama aceleci davranmanızı anlıyorum, ne kadardır istiyorsunuz bilmiyorum amaa, ben 3 ay boyunca doktora gitmediğim halde kendime kısır teşhisi koymuştum çok zor.. her gün kan veriyordum(ilişkiden 1 gün sonra)
ne gereksizmiş aslında :)
İnşallah meleğiniz biran önce can bulur içinizde

Amin canım çok sağol
Bizde ocaktan beri deniyoruz
Bi senelik evliyiz bakalım ya nasip

Kiralık bakıyoruz canım 3+1 istiyorumm bana anca yter odları geniş olursa 2+1 de olur
Şimdi ki evler küçücük boğlıyorım yaa

aynen cnm bizde bütcemize uygun geniş 2+1 arıyoruz satılık nerdeyse 1 yıl oldu hala buamadık. Tuzlada var ama burayı çok istemiyorum heryere uzak kalıyor diye

aynen cnm bizde bütcemize uygun geniş 2+1 arıyoruz satılık nerdeyse 1 yıl oldu hala buamadık. Tuzlada var ama burayı çok istemiyorum heryere uzak kalıyor diye

İnşallah gönlünüze göre bukursunuz canım ama şu sıra ev almak çok büyük fırsat
Arada banada denk geliyot çok uyhun fiyatları evlerin zaten mütayitlerde böyle söylüyor döbemin en uygun ev stma zamanı

İmkanımız olsa bizde alırdık

Ay bugün alsam mı
Dürtüklüyınuz insan hee elim ayağım titriyor test yaomayınca artık
kız bn ne diyorum geçen sen test yaptınya ben test yaptıgım günleri özlediğimi hissettim bambaşka bi adrenalin o testin başında beklemek
yine yapasım geliyo
ece demiştiya hamile kalınca boşluğa düştüm diye bnde de öyle oldu azmı test yaptım hey gidi lh ı ayrı hcg si ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…