- 13 Mart 2019
- 16.263
- 63.693
- 598
hemen test alıp yap benceTammda bugün bat günüm
kız bn ne diyorum geçen sen test yaptınya ben test yaptıgım günleri özlediğimi hissettim bambaşka bi adrenalin o testin başında beklemek
yine yapasım geliyo
ece demiştiya hamile kalınca boşluğa düştüm diye bnde de öyle olduazmı test yaptım hey gidi lh ı ayrı hcg si ayrı
hemen test alıp yap bence
Korkma, korkanın çocuğu olmaz derler.. git al ve yap D:Korkıyorum yaa çok böyle zor zahmet aldım pat negatif
kız nesi zor zahmet alıyon işiyon 2 damla tamam işteKorkıyorum yaa çok böyle zor zahmet aldım pat negatif
Korkma, korkanın çocuğu olmaz derler.. git al ve yap D:
Bana korkanın olmaz diye öğrettilerKız o üşenenin değil miydi
Gerçi bende o da var çok üşengeçim
Kız doğru da eczane bana çok uzaktabi zorlamış gibide olmayalım üzücekse seni test sonucu yapma bekle nasıl rahat edceksenGonulmeyvesi
Bana korkanın olmaz diye öğrettiler
30 yıldır yanlış biliyorum demekki
neyse sen ne üşen ne kork
Valla agzın bal yesin aynen öyle bide kendi hastaneleriymiş gibi davranıyolar iyice sinir oluyo insanaynen zeynep sen cok iyi bilirsin suriyede bi hastaneye gitmiş gibi oluyor insan maalesef girince
Valla birgün avrupa yakasında anadolu yakasına taşınırsam çakma taşınırım kesinlikle kuzenimde orda oturuyo çok begeniyom oralarıCanım ben çakmak civarı bakıyorum
Evet var bende gördüm gözün aydınponcikvegece G gamzeli_bebis ve kılar
Aha bu 2 gün önce ki testim efeksiz koymuştum ben görüyoduö ama siz görmediniz şimdi gmrünüyor mu azıcık
Evet var bende gördüm gözün aydın ☺
Bn de 30 um cnm ama 29 diyorum 30 u Bi türlü kabul edemiyorumMaşallah daha çok gençsin :)
bende 29 yaşındayımasLında 30 ama 29 aramızda kalsın
inşallah minnoş çok bekletmeden gelir
BendeBn de 30 um cnm ama 29 diyorum 30 u Bi türlü kabul edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?