İnşallah gönlünüze göre bukursunuz canım ama şu sıra ev almak çok büyük fırsat
Arada banada denk geliyot çok uyhun fiyatları evlerin zaten mütayitlerde böyle söylüyor döbemin en uygun ev stma zamanı
İmkanımız olsa bizde alırdık
Erdem hadtanesine yürüme mesafesinde yeni yapılan sitelerde çakmak diye geçiyo çok begeniyorum oraları onlarda satın aldıKuzenin neresinde oturuyo canım
Erdem hadtanesine yürüme mesafesinde yeni yapılan sitelerde çakmak diye geçiyo çok begeniyorum oraları onlarda satın aldı
Ne taraftan bakıyosun canımYEKTA61
Erdem hadtanesine yürüme mesafesinde yeni yapılan sitelerde çakmak diye geçiyo çok begeniyorum oraları onlarda satın aldı
anadolu yakasından ilk önceleri maltepeden baktık sora kartal sora pendik en son artık tuzladan bakıyoruz bütcemize uygun bulamadık. ama tuzlayıda çok sevmiyorum hem uzak hem koku olduğu için
Cnm ya tam bilmiyorum ama 130m2 adam sıkışmıştı o zaman 460 almışlardı ama evin projeside konumuda güzel hatta bende alcaktım burdaki evimi satıp kayınvalidemler biz evlenirken bu ev sşzin biz ölene kadar burda oturun biz öldükten sonra satar gidersiniz dediler bizde kırmadık onlarınekadar satın aldı cnm kaç m2
Bende şimdi bi tane de tuzkadan buldım:)
İnşaat Firmasından 2+1, m2 Satılık Daire 355.000 TL'ye sahibinden.com'da - 701701159
Aydınlı Mh. Tuzla İstanbul İnşaat Firmasından Satılık Daire Fiyatları ve Satılık Emlak İlanları sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
kuzum nasıl anlıyosunuz dandik malzemeyi bize de ipucu versen ya aklımızda olsun hani nasip olur da alırsak :)salon yatak odası çok küçük cnm bide dandik malzeme kullanmışlar biz artık baka baka ustalaştık birde eşim inşaat mühendisi olduğu için
Kuzum oralara cok takilma damadima goz koyan falan olur ugrastirma beniKız ben Aralık analarındayım ama orası başka burası bambaşka
Devlette yaptirdim canim 600tl ilac parası ama iste 2ay yapiliyormus 2kutu ilacim kaldi ozele gitmeyi düşünüyorum kismet olmadiaşılamalar ne kadara mal oldu kuzum.. sağlık olsun olur elbet her ay bekliyoruz bak. :)
biraz zor oldu geriye gittim mesajlarınaikisini de bilirim tabeee :)
kuzum nasıl anlıyosunuz dandik malzemeyi bize de ipucu versen ya aklımızda olsun hani nasip olur da alırsak :)
Canim almayi mi dusunuyorsunuz? O ev biraz kucuk almisken buyuk olsa sonucta insan hergun ev degistiremiyorsalon yatak odası çok küçük cnm bide dandik malzeme kullanmışlar biz artık baka baka ustalaştık birde eşim inşaat mühendisi olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?