Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm maalesef bize çok uygun gelmiyor 500.000-1000000 arası fırsatlar çok 300000-400000 arası pek uygun ev yok yani evler düzgün değil 300.000-380.000 arası geniş 2+1 daire istiyorum ama 1 yıldır bulamadık

anadolu yakasından ilk önceleri maltepeden baktık sora kartal sora pendik en son artık tuzladan bakıyoruz bütcemize uygun bulamadık. ama tuzlayıda çok sevmiyorum hem uzak hem koku olduğu için

Bende şimdi bi tane de tuzkadan buldım:)

nekadar satın aldı cnm kaç m2
Cnm ya tam bilmiyorum ama 130m2 adam sıkışmıştı o zaman 460 almışlardı ama evin projeside konumuda güzel hatta bende alcaktım burdaki evimi satıp kayınvalidemler biz evlenirken bu ev sşzin biz ölene kadar burda oturun biz öldükten sonra satar gidersiniz dediler bizde kırmadık onları

cnm aydınlı kokunun olduğu yer ve çok uzak biz sahile yakın yerlerden bakıyoruz bi kaç tane beğndiğimiz var teklif verdikte içim çok istemiyor belki kiraya verip istediğim taraflarda otururum.

salon yatak odası çok küçük cnm bide dandik malzeme kullanmışlar biz artık baka baka ustalaştık birde eşim inşaat mühendisi olduğu için
kuzum nasıl anlıyosunuz dandik malzemeyi bize de ipucu versen ya aklımızda olsun hani nasip olur da alırsak :)

kuzum nasıl anlıyosunuz dandik malzemeyi bize de ipucu versen ya aklımızda olsun hani nasip olur da alırsak :)

bak cnm mesela bu ilana bak banyo dolabından dahi farkı anlarsın. holde banyoda kullandığı fayanslar eski model parke seçimi ve mutfak dolapları dandik ucuz seçilmiş. Tabi bunlara dikkat ettikçe fiyatta artıyor

bu ilanla karşılaştır

salon yatak odası çok küçük cnm bide dandik malzeme kullanmışlar biz artık baka baka ustalaştık birde eşim inşaat mühendisi olduğu için
Canim almayi mi dusunuyorsunuz? O ev biraz kucuk almisken buyuk olsa sonucta insan hergun ev degistiremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…