Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol kuzu nasip olur da alırsak sana da atarım bakarız :)

Selam kızlar sabahtan bende gittim bütün tahlilleri yaptırdım çok şükür kurtuldum. Kendi hastanem uzak kalıyo aç karnınana gidemem diye yakınımda bi hastanede yaptırdım endokrin dr uma gittim o yaptırdı hepsi salı yada çarşmba çıkarmış zaten haftaya cumartesi anca giderim dr a bi daha. Gebelik teminatı var bizimde sadece muayene ücreti verdim 15 lira. Tabi gebelik sonunda doğum ücreti vs artarsa üsütünü tamamlayacağzı ki kesin aşar 3 sene önce 3000di şu an 4500 5000 lerde zorunlu sezeryan

Geçmiş olsunn kuzu bebişi görmedin mii ?

anadolu yakasından ilk önceleri maltepeden baktık sora kartal sora pendik en son artık tuzladan bakıyoruz bütcemize uygun bulamadık. ama tuzlayıda çok sevmiyorum hem uzak hem koku olduğu için
Bizim burası çok güzell pendik/bahçelievler mah. Bana göre pendiğin en sakin en güzel yeri burası en sevdiğim yeri. Kalabalık da değil hem diğer yerlere göre.

Geçmiş olsunn kuzu bebişi görmedin mii ?
Yok abla kadın doğuma gitmedim, endokrine gittim her ay tiroide baktırıyorum ya ben. Endokrim dr dedi diğer tahlillerin varsa gebelik için onları da yaptır diye hrpsini aradan çıkardım bi ton test idrar kültürü vs onlar çok uzun sürüyomuş çıkması o yüzden salı çarşamva alırım sonucu ben o ara annemlere giderim belki bi kaç gün kalırım dinlenirim . Haftaya ctesi günü kadın doğuma sonuçlarımı gösteririm. Bebişi gösterir mi bilmiyorum ama randevu almadan gel sonuçlar için dedi bakalım en son bu salı günü görmüştüm.

Anladım canım dr deyince gördümüki dedimdi.. endokrinse. İnşallah sonuçlar da iyi çıksın..

Kızlar bir şey soracağım doktorum bana geçen hafta kan ilacı yazdı, ben onu tamamen unuttum. çok gerek yok aslında ama genede yazayım. günde 2 tane iç mide bulantısı yaparsa bırakırsın dedi, ama o önemsemediği içn hali ile bende önemsemedim bugün tam 1 hafta.. yani o ilacı reçetesiz alabiliyor muyum ? ya da bugün son günü mü? bilginiz var mı

Kızlar kızlar temizlik yapıyorum ve çok mutluyum
Her yeri foşur foşur yıkayasım var her gmrdüğüm şeyi makneye atmak istiyorum

Koltukları falab çektim inşallah bebişime bişey olmaz varsa tabii
Kız yapma iş falan koltuklar yerinde güzel Allah seni ne etmesin emin olsana önce

Kızlar kızlar temizlik yapıyorum ve çok mutluyum
Her yeri foşur foşur yıkayasım var her gmrdüğüm şeyi makneye atmak istiyorum

Koltukları falab çektim inşallah bebişime bişey olmaz varsa tabii
ohh misss benimde yarın temizlik günüm, öğrendiğimden beri abla çağırıyorum bende sağolsun yapıp ediyor.
ben de hamile olduğumu bilmeden koltukları çektim, camları sildim balkon yıkadım üzerine balkonda düştüm
hiçbirşey olmadı Allahın izni ile merak etme sende canım..yiyecek ekmeği varsaRabbim bir şekilde koruyor

Yok dünür oradakilerin çoğu erkek anca kahve arkadaşı olurlar
Biz Asel Berra mdan başkasına bakmayız hem
Bastan uyaralim da Benim icimde ki kotu kaynanayi cikartmiyayim Kenanimi kimseye kaptirmam Erkeklerse birsey olmaz takilabilirsiniz biz bu grup disinda hicbir yere takilmiyoruz

Ben reçete günü 3 gün diye biliyorum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…