Bende bakip birakanlardanimAynısından bende de var ama bakmıyorum 2 yıldır
Bencede cok sikici bir gunne sıkıcı bir günnnn bitsede tatil yapsak 2 günnnn
Canim almayi mi dusunuyorsunuz? O ev biraz kucuk almisken buyuk olsa sonucta insan hergun ev degistiremiyor
Insallah en guzelini en uygun fiyata alirsinizyok cnm burdan arkadaş attı o evi biz ev bakıyoruz diye tavsiye amaçlı
Ataşehir de çok güzel canım, sakin ve güzel.. tercihlerin arasına alabilirsinyok cnm burdan arkadaş attı o evi biz ev bakıyoruz diye tavsiye amaçlı
Memnun oldum kuzumm, daha bende bakmıyorum ya 2 yıl oldu gerek yok vallaBende bakip birakanlardanimBu arada kizlar aralik ayindan beri buradayim ama hic ismimi soylememisim benim adım da Özgür
Biz ailecek bakariz aslindaMemnun oldum kuzumm, daha bende bakmıyorum ya 2 yıl oldu gerek yok valla
sağol kuzu nasip olur da alırsak sana da atarım bakarız :)bak cnm mesela bu ilana bak banyo dolabından dahi farkı anlarsın. holde banyoda kullandığı fayanslar eski model parke seçimi ve mutfak dolapları dandik ucuz seçilmiş. Tabi bunlara dikkat ettikçe fiyatta artıyor
bu ilanla karşılaştır
Emlak Ofisinden 2+1, 100 m² Satılık Daire 370.000 TL'ye sahibinden.com'da - 675159075
Taşdelen Mh. Çekmeköy İstanbul Emlak Ofisinden Satılık Daire Fiyatları ve Satılık Emlak İlanları sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Geçmiş olsunn kuzu bebişi görmedin mii ?Selam kızlar sabahtan bende gittim bütün tahlilleri yaptırdım çok şükür kurtuldum. Kendi hastanem uzak kalıyo aç karnınana gidemem diye yakınımda bi hastanede yaptırdım endokrin dr uma gittim o yaptırdı hepsi salı yada çarşmba çıkarmış zaten haftaya cumartesi anca giderim dr a bi daha. Gebelik teminatı var bizimde sadece muayene ücreti verdim 15 lira. Tabi gebelik sonunda doğum ücreti vs artarsa üsütünü tamamlayacağzı ki kesin aşar3 sene önce 3000di şu an 4500 5000 lerde zorunlu sezeryan
Bizim burası çok güzellanadolu yakasından ilk önceleri maltepeden baktık sora kartal sora pendik en son artık tuzladan bakıyoruz bütcemize uygun bulamadık. ama tuzlayıda çok sevmiyorum hem uzak hem koku olduğu için
Yok abla kadın doğuma gitmedim, endokrine gittim her ay tiroide baktırıyorum ya ben. Endokrim dr dedi diğer tahlillerin varsa gebelik için onları da yaptır diye hrpsini aradan çıkardım bi ton testGeçmiş olsunn kuzu bebişi görmedin mii ?
Anladım canım dr deyince gördümüki dedimdi.. endokrinse. İnşallah sonuçlar da iyi çıksın..Yok abla kadın doğuma gitmedim, endokrine gittim her ay tiroide baktırıyorum ya ben. Endokrim dr dedi diğer tahlillerin varsa gebelik için onları da yaptır diye hrpsini aradan çıkardım bi ton testidrar kültürü vs onlar çok uzun sürüyomuş çıkması o yüzden salı çarşamva alırım sonucu ben o ara annemlere giderim belki bi kaç gün kalırım dinlenirim . Haftaya ctesi günü kadın doğuma sonuçlarımı gösteririm. Bebişi gösterir mi bilmiyorum ama randevu almadan gel sonuçlar için dedi bakalım en son bu salı günü görmüştüm.
Yok dünür oradakilerin çoğu erkek anca kahve arkadaşı olurlarKuzum oralara cok takilma damadima goz koyan falan olur ugrastirma beni
Kız yapma iş falan koltuklar yerinde güzelKızlar kızlar temizlik yapıyorum ve çok mutluyum
Her yeri foşur foşur yıkayasım var her gmrdüğüm şeyi makneye atmak istiyorum
Koltukları falab çektim inşallah bebişime bişey olmaz varsa tabii
ohh misss benimde yarın temizlik günüm, öğrendiğimden beri abla çağırıyorum bende sağolsun yapıp ediyor.Kızlar kızlar temizlik yapıyorum ve çok mutluyum
Her yeri foşur foşur yıkayasım var her gmrdüğüm şeyi makneye atmak istiyorum
Koltukları falab çektim inşallah bebişime bişey olmaz varsa tabii
Bastan uyaralim daYok dünür oradakilerin çoğu erkek anca kahve arkadaşı olurlar
Biz Asel Berra mdan başkasına bakmayız hem
Ben reçete günü 3 gün diye biliyorum canım yaKızlar bir şey soracağım doktorum bana geçen hafta kan ilacı yazdı, ben onu tamamen unuttum. çok gerek yok aslında ama genede yazayım. günde 2 tane iç mide bulantısı yaparsa bırakırsın dedi, ama o önemsemediği içn hali ile bende önemsemedim bugün tam 1 hafta.. yani o ilacı reçetesiz alabiliyor muyum ? ya da bugün son günü mü? bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?