- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Saatin dolmasını bekliyorum bende çatlatır bu adamı
E qı o isi nasil yaptinz o zmn.Canım inşallah olmazsın da maşallah iyi bakmışsın bende bakamam fitili zor koyuyorum
Orası zevk meselesi canımE qı o isi nasil yaptinz o zmn.belki ayip olcak ama Ha parmagim ha o sey bi fark yok ben ole seylrdn korkmuorm hic
Orası zevk meselesi canımben o histen uyuz oluyorum kocamsa mutlu tövbeler olsun neler didim
Öyle canım hadi bakim inşallah aşağı inmez ve tutarDedin gitti artk
Madem ole bisey diyemicm. Herkes farkli sonucta
InsllhÖyle canım hadi bakim inşallah aşağı inmez ve tutar
Ay nasıl bakılıyor ya düşünüyorum bulamadım ben nasıl bakiliyorkiCanım inşallah olmazsın da maşallah iyi bakmışsın bende bakamam fitili zor koyuyorum
Alttan elle muayene gibi bakılıyormuş kuzum ama nasıl anlıyorlar yukarıda aşağıda bilmiyorumAy nasıl bakılıyor ya düşünüyorum bulamadım ben nasıl bakiliyorki
Ben alttan muayene olamıyorum hic ya cok ürkütücü geliyor bana daAlttan elle muayene gibi bakılıyormuş kuzum ama nasıl anlıyorlar yukarıda aşağıda bilmiyorum
Netten bak cnm nasil yapildgina cok da urkutucu deil korkma yaaBen alttan muayene olamıyorum hic ya cok ürkütücü geliyor bana da
Ay canım nolur kusura bakma görmedim kesinDaha önce de sormuştum abla ama görmemiştin galiba bende içmek istiyorum doktora pıhtılaşmayi sordum yapmıyoruz dedi iki üç düşükten sonra bakıyoruz dedi kaç miligram iciyorsun
Geçmiş olsun canım ama üşütmeden ziyade ters bir hareket yapmış olmayasınAy kizlaar dun ole bi aci yasadm ki anlatamam. Azcik yer oturim dedim. Tam oturmama ramak kalmisti ki bi agri girdi belimin ortasina( adetken agriyan yerler. Poponun ustu kuyruk sokumu olan yer iste anladinz bni ) bicak saplnmasi gibi mi desem sanci mi desem bilmiorm. Oturamadim bi turlu. Kendimi biraz gerim ddim o da olmadi . Agridan kivrandm. Ne popomun ustune oturabiliorm ne de egilebiliorm. Zorla yan bi sekilde ama tam deil oturdm . Ama hala sizliodu. Gece esim gelnce saolsn masaj yapti biraz sardim belimi. Bugun biraz daha iiym. Oturabiliorm ama agrim var belimde. Cok fena usutmusum. Dikkt edin siz de
Hatırlıyorum seni canım o günleri .. aklıma gelince rahatlıyorum. Dün çok az dı mesela annemdeyim ya yemek falan bulaşmıyorum o yüzden rahatım bu sabah ama kahvaltıya menemen vs bişeyelr yaptı mutfağa bir girdim hemen kaçtım çok bulandıMaria26 kuzum gebeliğin ilk haftası bulantıdan öldüm resmen, tam 1 hafta sonra bıçak gibi kesildi. Nasıl korktuğumu sana anlatamam ama gereksizmiş korkum bak bebeğim sapasağlam Allah'ın izniyle. Hiç korkma her gebelik farklı birbirinden sağlıklıdır inşallahhh
Yok cnm bisey yapmadim. Birden girdi agri . Ciglikla kalktm. Ama markete gitmistk esimle. Agir olanlri o tasidi. Ben de 2 poset tasidim ama ole bi agirlk yoktu znntmiorm. Masaj yaprken kemigime bastirnca cok kotu agriodu. Ordan anladim üsuttgumu.Geçmiş olsun canım ama üşütmeden ziyade ters bir hareket yapmış olmayasın
Ay canım nolur kusura bakma görmedim kesinyazardım yoksa mutlaka. Ben 100mg coraspin içiyorum kuzum. Bi yerim kesildiğinde, çok uzun sürüyor sadece kan durması yara iyileşmesi tek sıkıntı o. Benim 1.kayıptan sonra hemen dr vermişti. Test yapıldı az var pıhtılaşma dedi hemen verdi, her gebelikte testi tekrarlıyorlar çok az pıhtılaşma aslında hapa bile gerek yok ama önlem amaçlı iç diyor dr lar. 7.ay da kesiyoruz canım.
Aman canım dikkat et büyükler hep belden ayaktan üşütmeyin derYok cnm bisey yapmadim. Birden girdi agri . Ciglikla kalktm. Ama markete gitmistk esimle. Agir olanlri o tasidi. Ben de 2 poset tasidim ama ole bi agirlk yoktu znntmiorm. Masaj yaprken kemigime bastirnca cok kotu agriodu. Ordan anladim üsuttgumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?