- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Yok benim de aynı yerdenası aşağı doğru yaaa göbğim aynı yerde benim
E benim kız, göbek aynı yerdeYok benim de aynı yerdeama kadın söyledikten sonra dikkat ettim.. göbek deliğim böyle aşağı doğru kaymış durumda bir an yok artık falan oldum ama aşağı kaymış yani
senin aynı duruyorsa erkek demekki
Göbek deliği aşağı bakmıyor muE benim kız, göbek aynı yerdeteyzeyi bana bi yolla
Kuzum benimki de yerinde duruyorYok benim de aynı yerdeama kadın söyledikten sonra dikkat ettim.. göbek deliğim böyle aşağı doğru kaymış durumda bir an yok artık falan oldum ama aşağı kaymış yani
senin aynı duruyorsa erkek demekki
yaaa çok özür dilerimmm evet dil altı benim kafam karıştı aşırı telefon trafiginden ve sıcaktan evet dil altından olacak burda kaç kişi koltuk altından yaptı hepsine hayır dil altı dedim yanlış yapıyorusnuz dedim senin mesajıda beyin o şekilde otomatik okumuş olabilirhataya düşmeyim diye tekrar baktım
En sağlıklı Ölçümler vajinal ve dilaltı yapılan ölçümlerdir.En doğru sonucu veren Ölçüm ise vajinal ölçümdür.Ancak daha hijyenik ve kolay olduğu için dil altından Ölçüyoruz.
Koltuk altı, alın, kulak gibi farklı yerlerden yapılan ölçümler YANILTICI OLUR!!
denmiş ece?
Aynı yerinde duruyor kız bi yere baktığı yokGöbek deliği aşağı bakmıyor mu
Teyzenin bütün tabular yıkıldıKuzum benimki de yerinde duruyor
ben daha önceki aylarda bakiyordm bu ay hala adet oldgm zamnki gibi degil farklı bk degisecek mi
Simdilk yukrda gorunuo valla bilemiorm artk
Evet canım benim bebegim kız. Teyzenin tezleri çörüdüTeyzenin bütün tabular yıkıldı
senin de kız galiba
Bende oldu canım hep 3 katından fazla arttı taki kese göründüğü güne kadar o günde 2 katını geçmişti ama tekizKimse de olmadı heralde , tahmin yok :) :)
Seninle günümüz aynıymışCanlar son 8 günüm. Annem rüyasında beni gelinlikle ve 9 aylık hamile olarak görmüş. Umarım hamileyimdir yaa
Ah inşallah canım. Dua edinSeninle günümüz aynıymış
Inş annenin ruyasida cikar
Cnm test yaptinmi bugün göremedimTabii paylaşırıım canıım
Canım inşallah olmazsın da maşallah iyi bakmışsın bende bakamam fitili zor koyuyorumBen baktm yukrda hepyarin regl gunum. Eger regl olursam yalandr dicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?