- 13 Mart 2019
- 16.317
- 64.102
- 598
Hayırlısıyla güzel bir haber alsaydıkGiridm siteye kızlar biraz uyumuşum şimdi uyandım :)
Ama hala kayıt yok diyor girilmemiş heralde
Deniyorum ama bakalım
Merak etmeyiinn hemen size yazıcaaammRed Phoenix U Ufukta_bebek icecreamm Ardnlina
Sizi seviyorumm
Aynn bizimkiler de ole der. Hava sicak diye askiliyla uyuyorm. Galiba ondan olduAman canım dikkat et büyükler hep belden ayaktan üşütmeyin der
Saatin dolmasını bekliyorum bende çatlatır bu adamı
Allah razı olsun canımSen içini ferah tut canım, hiçbir şey yoktur inşallah, benim hemen hemen hiç olmadı bulantı, aynı kişinin bile her gebeliği farklı diyorlar ya, öyledir senin de, sağlıkla da ilerler inşallah
5 dk da bir bak her an girebilirlerGirmemişler siteye ben neydim
Negatif çıkarsa yandım
By kadar merak bu kadar ilgi
Beni yine sevin tamam mı
Seni aticaz burdan engellicezGirmemişler siteye ben neydim
Negatif çıkarsa yandım
Beni yine sevin tamam mı
Yaa mesajına gülümsedimGirmemişler siteye ben neydim
Negatif çıkarsa yandım
Beni yine sevin tamam mı
Ne yalan söyleyeyim bende burdaki herkesi çok seviyorum öyle benimsemiş herkes birbiriniGirmemişler siteye ben neydim
Negatif çıkarsa yandım
Beni yine sevin tamam mı
Ama işte yinede sen dr una danış kuzum kafana göre içme. Çünkü zaten bunu mutlaka dr a söylemen lazım ben her gittiğim basit kontrolde bile coraspirin kullanıyorum diyorum ona göre ilaç vs yazıyorlar.Bende kullansam mi acaba ya kararsizim benimde yaralarım iyilesmiyor uzun süre yok abla tahmin ettim zaten görmediğini
5 dk da bir bak her an girebilirler
Bak bklm nolcakO zman gunde bi kez bakim ben
Korkma kuzum bana da oldu bak hatırlıyorum diyorsun meraklanma sakınHatırlıyorum seni canım o günleri .. aklıma gelince rahatlıyorum. Dün çok az dı mesela annemdeyim ya yemek falan bulaşmıyorum o yüzden rahatım bu sabah ama kahvaltıya menemen vs bişeyelr yaptı mutfağa bir girdim hemen kaçtım çok bulandıbugün hep bulanıyor mesela az az ara ara gelip gidiyo
Yaa mesajına gülümsediminşallah güzel haberi alırsın aliriz
Ne yalan söyleyeyim bende burdaki herkesi çok seviyorum öyle benimsemiş herkes birbirini
Sen yine de çok merak ettirme bişz tamam mı
Yok kiizz atar miyiz seni hiiiicsiz beni atmazsınız canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?