Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım , ben sorun aramıyorum ki çok şükür , bazı forumlarda 3 kat artşın sebebinin erkek ya da ikiz olduğu yazıyor. Bunu yaşayan var mı onu sormuştum.
onu bilmiyorum hiç beta hcg ye anlam yüklemeyin herhangi birşeyin göstergesi olamaz falan diyo doktorlar ama bilemedimmmm

Kuzum artık yemeklere bile azıcık tuz atıyorum ama gun gectikce balon gıbı şişiyorumaşırı ödem var bende yaaa elim ayağım şişiyor

hım ben onu kaçırmışım yüklemedinmi foruma :)
olabilir geç döllenmede olabilir regl gelmediği sürece umutluyuz :)
inşallah öyledr ve bebiş vardır :)
insAllah cnm hayırlısı bklm yok yuklemedim cnm ya tertemiz negatif olunca
Kizlar bisey sorcam. Burda gezinirken bisey ogrendm merk ettim acikcasi. Hamileysek rahim yukarda oluomus. Adet yaklasnca da asagi iniomus dogru mu baktinz mi hic
Vajinal muayene olayını diyorsun cnm dimi elle

Evet canım , ben sorun aramıyorum ki çok şükür , bazı forumlarda 3 kat artşın sebebinin erkek ya da ikiz olduğu yazıyor. Bunu yaşayan var mı onu sormuştum.
Canım ben fazla artışın erkek olduğunu hiç duymadım, ilk kez duyuyorum şaşırdım şuan da
Evet benm 3,5-4 kat artıyordu ikiz bekliyorum ama, demek değil ki her fazla artış ikiz olacak..
benim ablam da 4 kat 4 kat artıyordu her doğumunda hepsinde aha ikizler geliyor diye bekledik hep tek oldu..
doktora gitmedn mi henüz?

keseden anlar zaten

Kuzum artık yemeklere bile azıcık tuz atıyorum ama gun gectikce balon gıbı şişiyorumaşırı ödem var bende yaaa elim ayağım şişiyor
Bol bol su içelim Başka da çaresi yok sanırım canım elimizden gelen..Eve geliyorum ayakları yukarı tutarak dinleniyorum,su ve olabildiğince az tuz diyerek henüz sistim mi ben bilmiyorum

bu hataya hep düşüyorsunuz agızdan degil koltuk altından ölçülüyor tatlım ayrıca öncesini bilmediğimiz için düşüş olurmu olmaz mı bilemiyoruz . amin inşallah canım :)
hataya düşmeyim diye tekrar baktım

En sağlıklı Ölçümler vajinal ve dilaltı yapılan ölçümlerdir.En doğru sonucu veren Ölçüm ise vajinal ölçümdür.Ancak daha hijyenik ve kolay olduğu için dil altından Ölçüyoruz.
Koltuk altı, alın, kulak gibi farklı yerlerden yapılan ölçümler YANILTICI OLUR!!

denmiş ece?

Kızlar hafta sonu misafirim vardı..
Yengemin annesi.. amcamın kaynanası yani
kadın muhterem bir teyze , 80 yaşlarında.. tutturdu göbeğini aç göbeğini aç.. açtım al dedim ne göbekmiş teyze yaa diye sinirlendim
bana dedi senin kız..
nasıl anladın ne alaka dedim, göbek deliğin aşağı kaymış dedi.. ben anlarım kızların olacak dedi

bakalım bekliyoruz

Hadi ya , şaşırdım baya :) Çarşambaya aldım randevu canm , doktorum izindeymiş. Hepsi kulaktan dolma bilgiler işte biz de şaşırıyoruz :)

Bol bol su içelim Başka da çaresi yok sanırım canım elimizden gelen..Eve geliyorum ayakları yukarı tutarak dinleniyorum,su ve olabildiğince az tuz diyerek henüz sistim mi ben bilmiyorum
Yok canım gunde 3 litreden fazla su içiyorum ama yok bacım hiç işe yaramıyor. Tatile geldim ama denize gidip gelene kadar ayaklar balon gibi oluyor gerı geliyorum

ben daha önceki aylarda bakiyordm bu ay hala adet oldgm zamnki gibi degil farklı bk degisecek mi
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin de

Hahahahah kadına bak daha cinsiyeti oluşmayan bebeklerin cinsiyetini görebilmiş

nası aşağı doğru yaaa göbğim aynı yerde benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…