Allah iyiliğini versinBen daha öncede boşadım ya ondan alışkanlık olmuş herhalde
onu bilmiyorum hiç beta hcg ye anlam yüklemeyin herhangi birşeyin göstergesi olamaz falan diyo doktorlar ama bilemedimmmmEvet canım , ben sorun aramıyorum ki çok şükür , bazı forumlarda 3 kat artşın sebebinin erkek ya da ikiz olduğu yazıyor. Bunu yaşayan var mı onu sormuştum.
Kuzum artık yemeklere bile azıcık tuz atıyorum ama gun gectikce balon gıbı şişiyorumAy kilo konuşulmuş zaafim resmen23.haftadayim bende ve 5,3 kilo aldım yuvarlamiyorum kusurat önemli Tuzu sadece yemeklerin içinde yiyorum onun dışında domates,yumurta tarzı şeylere hiç eklemiyorum.Odem de ne kadar etkili bilemedim ama hedefim 12 kilo almak benimde
bnde görmüştüm hiç bakmadım bakamam da zatenKizlar bisey sorcam. Burda gezinirken bisey ogrendm merk ettim acikcasi. Hamileysek rahim yukarda oluomus. Adet yaklasnca da asagi iniomus dogru mu baktinz mi hic
insAllah cnm hayırlısı bklm yok yuklemedim cnm ya tertemiz negatif oluncahım ben onu kaçırmışım yüklemedinmi foruma :)
olabilir geç döllenmede olabilir regl gelmediği sürece umutluyuz :)
inşallah öyledr ve bebiş vardır :)
Vajinal muayene olayını diyorsun cnm dimi elleKizlar bisey sorcam. Burda gezinirken bisey ogrendm merk ettim acikcasi. Hamileysek rahim yukarda oluomus. Adet yaklasnca da asagi iniomus dogru mu baktinz mi hic
Canım ben fazla artışın erkek olduğunu hiç duymadım, ilk kez duyuyorum şaşırdım şuan daEvet canım , ben sorun aramıyorum ki çok şükür , bazı forumlarda 3 kat artşın sebebinin erkek ya da ikiz olduğu yazıyor. Bunu yaşayan var mı onu sormuştum.
Ben baktm yukrda hepbnde görmüştüm hiç bakmadım bakamam da zaten
Bol bol su içelimKuzum artık yemeklere bile azıcık tuz atıyorum ama gun gectikce balon gıbı şişiyorumaşırı ödem var bende yaaa elim ayağım şişiyor
Evet cnminsAllah cnm hayırlısı bklm yok yuklemedim cnm ya tertemiz negatif olunca
Vajinal muayene olayını diyorsun cnm dimi elle
hataya düşmeyim diye tekrar baktımbu hataya hep düşüyorsunuz agızdan degil koltuk altından ölçülüyor tatlım ayrıca öncesini bilmediğimiz için düşüş olurmu olmaz mı bilemiyoruz . amin inşallah canım :)
BEn daha doktora gitmediğim için , sorup duruyorum işte kendimce :)onu bilmiyorum hiç beta hcg ye anlam yüklemeyin herhangi birşeyin göstergesi olamaz falan diyo doktorlar ama bilemedimmmm
Hadi ya , şaşırdım baya :) Çarşambaya aldım randevu canm , doktorum izindeymiş. Hepsi kulaktan dolma bilgiler işte biz de şaşırıyoruz :)Canım ben fazla artışın erkek olduğunu hiç duymadım, ilk kez duyuyorum şaşırdım şuan da
Evet benm 3,5-4 kat artıyordu ikiz bekliyorum ama, demek değil ki her fazla artış ikiz olacak..
benim ablam da 4 kat 4 kat artıyordu her doğumunda hepsinde aha ikizler geliyor diye bekledik hep tek oldu..
doktora gitmedn mi henüz?
keseden anlar zaten
Yok canım gunde 3 litreden fazla su içiyorum ama yok bacım hiç işe yaramıyor. Tatile geldim ama denize gidip gelene kadar ayaklar balon gibi oluyor gerı geliyorumBol bol su içelimBaşka da çaresi yok sanırım canım elimizden gelen..Eve geliyorum ayakları yukarı tutarak dinleniyorum,su ve olabildiğince az tuz diyerek henüz sistim mi ben bilmiyorum
Katılıyorum beybionu bilmiyorum hiç beta hcg ye anlam yüklemeyin herhangi birşeyin göstergesi olamaz falan diyo doktorlar ama bilemedimmmm
ben daha önceki aylarda bakiyordm bu ay hala adet oldgm zamnki gibi degil farklı bk degisecek miEvet cnm
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin deKızlar hafta sonu misafirim vardı..
Yengemin annesi.. amcamın kaynanası yani
kadın muhterem bir teyze , 80 yaşlarında.. tutturdu göbeğini aç göbeğini aç.. açtım al dedim ne göbekmiş teyze yaa diye sinirlendim
bana dedi senin kız..
nasıl anladın ne alaka dedim, göbek deliğin aşağı kaymış dedi.. ben anlarım kızların olacak dedi
bakalım bekliyoruz
Ben de hiç anlamambnde görmüştüm hiç bakmadım bakamam da zaten
Hahahahah kadına bak daha cinsiyeti oluşmayan bebeklerin cinsiyetini görebilmişKızlar hafta sonu misafirim vardı..
kadın muhterem bir teyze , 80 yaşlarında.. tutturdu göbeğini aç göbeğini aç.. açtım al dedim ne göbekmiş teyze yaa diye sinirlendim
bana dedi senin kız..
nasıl anladın ne alaka dedim, göbek deliğin aşağı kaymış dedi.. ben anlarım kızların olacak dedi
bakalım bekliyoruz
nası aşağı doğru yaaa göbğim aynı yerde benimKızlar hafta sonu misafirim vardı..
bana dedi senin kız..
bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?