Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende oldu canım hep 3 katından fazla arttı taki kese göründüğü güne kadar o günde 2 katını geçmişti ama tekiz
Teşekkür ederim canım cevabın için , evet bu tamamen bünye ile alakalıymış. 2-3-4 kat artmasının herhangi bi sebebi olmuyormuş. Ben kız olmasını çok istiyorum , tabi ki önce sağlıklı olsun. Yok erkek yok ikiz dedikçe aklım karıştı. Bi de bu hamilelik döneminde ağzı olan herkes konuşuyomuş yaa, daha başında böyleyse ilerleyen zamanları düşünemiyorum.

Son sürat devam ediyor canım

Ben kimseye pek birşey söylemiyorum sırf o yüzden

Ama işte yinede sen dr una danış kuzum kafana göre içme. Çünkü zaten bunu mutlaka dr a söylemen lazım ben her gittiğim basit kontrolde bile coraspirin kullanıyorum diyorum ona göre ilaç vs yazıyorlar.

Gerçi doğru diyorsun abla allahın takdiri olacağı varsa her türlü olur öyle bi aptallık yaptım zaten devit3 amp kafama göre ictim şimdi ceremesini çekiyorum sınır 49 benim 149.4 şimdi her şeyi yasakladı doktor bugun tekrar tahlil verdim bakalım ne olcak

D vitamininin fazla çıkmasının zararı yok demişti bana doktor canım, zaten ilaçla yükselen o değer ilacı bırakınca düşüyor kendiliğinden.

Ben kimseye pek birşey söylemiyorum sırf o yüzden
Ben de söylemiyorum da işte söylemedikçe de meraklanıp daha çok soruyolar:) Biz hayırlısıyla kesesini görme derdindeyiz , kayınvalidemgil çocuğa isim arıyo :) Sanki kendilerine koydurucam. Ay sinir bozucu. HAmileyken de böyle şeyler hiç çekilmiyor.

Sorma herkesin her konuda fikri var, söylemezlerse de ölecekler Allah gecinden versin

Kızlar ben birşey sormak istiyorum ya.. kafama takılan bir şey var gerçi bunu yarın doktora soracağım ama genede bir fikir alayım bilenler beni aydınlatsın lütfen
Şimdi ben testlerimi vs yaptırırke TSH denen şey maksimum 4,90 çıkması gerektiği yazıyor.. barem aralığı.
Ama benim çıkan 4,60 yani normali 2 ler falanmış netten araştırıp anladığım kadarı ile..

Gerçekten yüksek mi? ya da bunun yüksek olması ne ifade ediyor ? nedir yani bu TSH

Troid hormonu canım o , Doktorun birşey demedi mi ? Yani max. 4,90 ise sınıra yakınsın sanırım daha dikkatli beslenmen gerekiyor.

Canım ben daha önce tsh yüksekliği tedavisi görmüştüm gebelik yokken değer normal ama gebelikte 2,5 altı istiyorlar benim bir haftada 2.7 den 3.4 e çıktı diye ilaç kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…