Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben daha önce tsh yüksekliği tedavisi görmüştüm gebelik yokken değer normal ama gebelikte 2,5 altı istiyorlar benim bir haftada 2.7 den 3.4 e çıktı diye ilaç kullanmaya başladım.
Evet benimde kafa o yüzden karıştı..
gebelikte normal olan 2-2,5 yazıyor hep.. ama doktor bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. Hatta beni uyarmadı bile..
Yarın gdip onun ağzını burnunu kırıcam

Onun için galiba hemen ilaç verip düşürüyorlar canım, kullanan arkadaşlar vardı forumda da

Troid hormonu canım o , Doktorun birşey demedi mi ? Yani max. 4,90 ise sınıra yakınsın sanırım daha dikkatli beslenmen gerekiyor.
Evet sınıra baya yakınım gebelikte 2,5 falan yazıyor heryerde.. hiçbir şey söylemedi yarın bu konuyu ayrıntılı olarak görüşmem gerek sanırım

Troid hormonu canım o , Doktorun birşey demedi mi ? Yani max. 4,90 ise sınıra yakınsın sanırım daha dikkatli beslenmen gerekiyor.
Ayrıca bir de sadece bir değere bakarak söylemiyorlar bu hormonu. T1 , T2 , T3 , T4 hepsine bakarak söylüyorlar. O değerler de var mı sonucunda ?

Onun için galiba hemen ilaç verip düşürüyorlar canım, kullanan arkadaşlar vardı forumda da
Yarın gideceğim canım doktora, sorayım bakayım neden değerimi kaaleye almamış.. sınıra baya yakınım çünki..
4,60 benim.. 4,90 sınır zaten . ilginç geldii.

Evet benimde kafa o yüzden karıştı..
gebelikte normal olan 2-2,5 yazıyor hep.. ama doktor bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. Hatta beni uyarmadı bile..
Yarın gdip onun ağzını burnunu kırıcam
Bana da kadın doğum doktorum birşey demedi kuzum beni dahiliye ye yönlendirdi gebeliğini söyle dedi. Dahiliye doktoru aslında bu değere ilaç vermem ama senin kimyasal gebeliğin olmuş riske atmayalım dedi. Belki sende de ikiz diye normal mi karşıladı acaba

Canım troid in tembel 8 aydır troid yüzünden tedavi görüyorum yumurtlamayı engelliyo en kısa zamanda dahiliye ye git derim sınırdasın çünkü

Bilemiyorum ki işte.. Yarın konuşmak en iyisi sanırım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…