- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Evet benimde kafa o yüzden karıştı..Canım ben daha önce tsh yüksekliği tedavisi görmüştüm gebelik yokken değer normal ama gebelikte 2,5 altı istiyorlar benim bir haftada 2.7 den 3.4 e çıktı diye ilaç kullanmaya başladım.
Onun için galiba hemen ilaç verip düşürüyorlar canım, kullanan arkadaşlar vardı forumda daKızlar ben birşey sormak istiyorum ya.. kafama takılan bir şey var gerçi bunu yarın doktora soracağım ama genede bir fikir alayım bilenler beni aydınlatsın lütfen
Şimdi ben testlerimi vs yaptırırke TSH denen şey maksimum 4,90 çıkması gerektiği yazıyor.. barem aralığı.
Ama benim çıkan 4,60 yani normali 2 ler falanmış netten araştırıp anladığım kadarı ile..
Gerçekten yüksek mi? ya da bunun yüksek olması ne ifade ediyor ? nedir yani bu TSH
Evet sınıra baya yakınım gebelikte 2,5 falan yazıyor heryerde.. hiçbir şey söylemedi yarın bu konuyu ayrıntılı olarak görüşmem gerek sanırımTroid hormonu canım o , Doktorun birşey demedi mi ? Yani max. 4,90 ise sınıra yakınsın sanırım daha dikkatli beslenmen gerekiyor.
Ayrıca bir de sadece bir değere bakarak söylemiyorlar bu hormonu. T1 , T2 , T3 , T4 hepsine bakarak söylüyorlar. O değerler de var mı sonucunda ?Troid hormonu canım o , Doktorun birşey demedi mi ? Yani max. 4,90 ise sınıra yakınsın sanırım daha dikkatli beslenmen gerekiyor.
Yarın gideceğim canım doktora, sorayım bakayım neden değerimi kaaleye almamış.. sınıra baya yakınım çünki..Onun için galiba hemen ilaç verip düşürüyorlar canım, kullanan arkadaşlar vardı forumda da
Bana da kadın doğum doktorum birşey demedi kuzum beni dahiliye ye yönlendirdi gebeliğini söyle dedi. Dahiliye doktoru aslında bu değere ilaç vermem ama senin kimyasal gebeliğin olmuş riske atmayalım dedi. Belki sende de ikiz diye normal mi karşıladı acabaEvet benimde kafa o yüzden karıştı..
gebelikte normal olan 2-2,5 yazıyor hep.. ama doktor bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. Hatta beni uyarmadı bile..
Yarın gdip onun ağzını burnunu kırıcam
Canım troid in tembel 8 aydır troid yüzünden tedavi görüyorum yumurtlamayı engelliyo en kısa zamanda dahiliye ye git derim sınırdasın çünküKızlar ben birşey sormak istiyorum ya.. kafama takılan bir şey var gerçi bunu yarın doktora soracağım ama genede bir fikir alayım bilenler beni aydınlatsın lütfen
Şimdi ben testlerimi vs yaptırırke TSH denen şey maksimum 4,90 çıkması gerektiği yazıyor.. barem aralığı.
Ama benim çıkan 4,60 yani normali 2 ler falanmış netten araştırıp anladığım kadarı ile..
Gerçekten yüksek mi? ya da bunun yüksek olması ne ifade ediyor ? nedir yani bu TSH
Bilemiyorum ki işte.. Yarın konuşmak en iyisi sanırım :/Bana da kadın doğum doktorum birşey demedi kuzum beni dahiliye ye yönlendirdi gebeliğini söyle dedi. Dahiliye doktoru aslında bu değere ilaç vermem ama senin kimyasal gebeliğin olmuş riske atmayalım dedi. Belki sende de ikiz diye normal mi karşıladı acaba
Tabi canım mutlaka sor önemli bir hormon ihmal etmeBilemiyorum ki işte.. Yarın konuşmak en iyisi sanırım :/
Hayır onlar yok canımAyrıca bir de sadece bir değere bakarak söylemiyorlar bu hormonu. T1 , T2 , T3 , T4 hepsine bakarak söylüyorlar. O değerler de var mı sonucunda ?
Inslllh
Sende de var mi hic bole
e devlet şifresi mutlaka edin canım buradan bütün tahlillerini ne ilaç yazıldı ne oldun ne bittin her kaydın oluyor
Canım herhangi bi banka hesabın var mı ? İnteret bankacılığından e devlete girebilirsin. Ordan girip kendine şifre belirlersin ve e devlet şifrenle görebilirsin.
Merakla bekliyoruz canım
Gonulmeyvesi valla herkes merakta seferber olduuukkk hadi artık bul bi yolunuuu :)) inşallah vardır kuzu da bu merakımıza değsiiinn..
Canım banka hesabı kullanıyorsan, kullandığın bankanın şifresi ile e devlete giriş yapabiliyorsun, ordan da e nabız bakabilirsin..
Eee ne zaman öğreneceğizİnşallah değer
Sor bi yarın bakalım. Ben de merak ettim. Eğer yüksekse söylemesi lazımdı. Söylemediyse de mantıklı bi sebebi vardır herhalde ( umarım )Hayır onlar yok canım
Yarın görüşeceğimmm onunlaaaaaSor bi yarın bakalım. Ben de merak ettim. Eğer yüksekse söylemesi lazımdı. Söylemediyse de mantıklı bi sebebi vardır herhalde ( umarım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?