- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
Hatirlamazmiyim Slm cnm nasılsın sense nasıl durumlarTrue white hatırladın mi beni ilkuye oldgum zmnlat konusuyorudk insAllah vardr cnm ben goremedim cizgi ama
Hadi inşallah ya bekliyoruz heyecanlaPazar ya Ecz kapalı elimde bi tane vardı yarın yapiyim adet olmazsam atarim burdan
A.s cnm iyiyim sukur sen nasılsın bata son 6 sayiyoum bende bklm nasip dun var die hissediyordum ama artk nedense adet olcam diorumHatirlamazmiyim Slm cnm nasılsın sense nasıl durumlar
Hayirlisi olsun cnm ins bebis vardır adet olmazsınA.s cnm iyiyim sukur sen nasılsın bata son 6 sayiyoum bende bklm nasip dun var die hissediyordum ama artk nedense adet olcam diorum
Ben beklemediğim icin gecerse yapicam :)
Olur kuzum inşallah yanılırsınBen beklemediğim icin gecerse yapicam :)
Hımm tm cnm o zmanCanım eşimin yanında pek yazamıyorum
insAllah hayrlisi bklmHayirlisi olsun cnm ins bebis vardır adet olmazsın
Evet canm 21 e gircem daha girmedim ama 18 de evlendm tM 3 yıl değil amaCanım daha kaç yaşındasın ki 3 yıl oldu sen küçüksün diye hatırlıyorum
Insallah kuzum benden cok inaniyorsun valla :)Olur kuzum inşallah yanılırsın
Kuzum yaa adetliyim ya simdi olmaz sanirim.. hem hiic ugrascak halde degilimcan09e kuxum ya bizim şu çamaşır suyu testinden yaparmısın ?
Ben yaptım köpürdü birde hamilem olmayan birine bakalımda test doğru mı ??
Tamam kuzum sağol yinedeKuzum yaa adetliyim ya simdi olmaz sanirim.. hem hiic ugrascak halde degilim
Hayirli olsun canim saglikla gelsin insallahAmin.. Allah isteyen herkese versin.. Verdiklerine de kolaylık versin.. Amiiin
Yapmış sanırımBence daha dvtbnin belli degil..dvtb bugun de yaptin mi?
femerayı içmeyi unutum birsey olur muCanm oglmmm kuzu naptinn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?