- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Canım başka topikte tesadufen gördüm sayfa sayfa seni takip ettim bi dünya iş beni bekliyor ama ben kafayı taktım yine bu işlere:)) sanırım 18 i akşam siliklesmis şubat 1 de . Bence sen p tesi yada salı yap varsa inşallah çıkarYaptım kuzum tertemiz negatif
Canım burda ilk sayfada da var 30-31 pik 1 şubat çatladı ve silikleştiCanım başka topikte tesadufen gördüm sayfa sayfa seni takip ettim bi dünya iş beni bekliyor ama ben kafayı taktım yine bu işlere:)) sanırım 18 i akşam siliklesmis şubat 1 de . Bence sen p tesi yada salı yap varsa inşallah çıkar
Ah canım benim Allah razı olsun yoruldun benim için hakkını helal et kuzum dua et inşallah hayırlısı bakalım hangi topikten baktın canımof off önceden bileydim yaa tesaduf gorunce konu devami için bi dünya sayfa takip ettim :) dvtb
Hakkında en güzeli neyse o hayırlısı olsun
Ateş ölçme yonteminde :)Ah canım benim Allah razı olsun yoruldun benim için hakkını helal et kuzum dua et inşallah hayırlısı bakalım hangi topikten baktın canım
MaşallahEki Görüntüle 2234181 Doktorum görse öldürcek
Sözde bu ay beta yasaktı bana
7 şubattaki hemen çıkmadı . Sabah yaptım 5 6 saat sonra belirdi .
Diğer günlerdekiler 5 dk içinde çıktı
Canim daha var ama 6 7 gun belki ondan çıkmamıştırNegatif cikti bat 16 subatEki Görüntüle 2234349
Allah razı olsun canım aminnMaşallahSağlıkla ilerlesin canım
Ay işe gitmek beni de geriyordu özellikle geçen hafta ama bu hafta daha rahat hissediyorum çok şükür. Uzun ara verince daha zor tabi ama sen de Salı-Çarşamba toparlanırsın inşallah canım. Sonra da bi bakmışsın CumaAylar sonra yarın ilk kez pazartesi ise gidicem,resmen pazartesi sendromu sebebiamaa hemen bu bilginin arkasina yarına şafak 7 diye de seviniyorum sizler ne yapıyorsunuz kizlaar,suskunluk var
Safak 6 hatta bugunu de bitirdik iyice kisaltalim safak 5Aylar sonra yarın ilk kez pazartesi ise gidicem,resmen pazartesi sendromu sebebiamaa hemen bu bilginin arkasina yarına şafak 7 diye de seviniyorum sizler ne yapıyorsunuz kizlaar,suskunluk var
Benim pazartesi günlerim boş oluyordu canım,artık maalesef pazartesiyi doldurdular mecbur gidilecekAy işe gitmek beni de geriyordu özellikle geçen hafta ama bu hafta daha rahat hissediyorum çok şükür. Uzun ara verince daha zor tabi ama sen de Salı-Çarşamba toparlanırsın inşallah canım. Sonra da bi bakmışsın Cuma
Sahiden o özelliği var,hem kafayı yoruyor hem zamanı geçiriyor..ama regl geldikten sonraki ilk iş günü felaket geçiyor benim adıma,o uzuntuyleSafak 6 hatta bugunu de bitirdik iyice kisaltalim safak 5hayırlı isler canım. calismak zamani hizlandiriyor
Çok teşekkür ederim canım, sorma ben de heyecanlanıyorum ara ara ama genelde bi temkinlilik hali var bi de daha görünürde bişey yok ya ondan dolayı. Ya enerjin çok güzel maşallah çok pozitifsin bu arada sen beni çok güldürüyosun Allah da seni güldürsünBenim pazartesi günlerim boş oluyordu canım,artık maalesef pazartesiyi doldurdular mecbur gidilecekay ne güzel dedin cuma gelsin evet,cuma temizlik yapmadan önce kesin test yaparım ben,bat a üç gün kalmış oluyor
İnşallah seninde hamileliğin güzelce geçer de iş sıkıntı olmaz bir yandanyaa bı zaman sonra bebekte kendini belli edecek,en güzel anlardan biri de o zamanlar sanırım,heyecanlandım adina
Havalar ısınmaya başlasın da daha iyi olur inşallah canım, ben de hep evdeydim, yıllarca da kalabilirim bu kafayla en sevdiğim şeyBende yemek yaptim biraz.. duslar falan cay koydum oturdum.. boynum tutuk su tuttum biraz hafifledi... bilmem cebi fazla kullanmaktan mi.. gerginlikten mi? Yarin pazartesi... 2 gundur balkondan baska disari gormedim.. o da cop atmaya ciktim... havalardan midir nedir bi isteksiz bi halsiz..
Insallah cabuk cikarim bu durumdan.
Ay çok mutlu oldum suanÇok teşekkür ederim canım, sorma ben de heyecanlanıyorum ara ara ama genelde bi temkinlilik hali var bi de daha görünürde bişey yok ya ondan dolayı. Ya enerjin çok güzel maşallah çok pozitifsin bu arada sen beni çok güldürüyosun Allah da seni güldürsün
Aynen canım tam kalp kalbe karşı oldudombili_xl kuzum kalp kalbe karsi:)
Canm oglumdan ses yok... insallah guzel haberle gelirCanm oglmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?