Hosbulduk canım kimya öğretmeniyim. Ilk olacak nasip olursa ondan hep bu heyecanHepimizin ortak noktasi da bebiisss istegi:)
Selam bu arada hos geldin.. sen ne ogretmenisin? Cocuk var mi ilk mi olacak?
Masallah.. hayirlisiyla gelsin insallah. :)Hosbulduk canım kimya öğretmeniyim. Ilk olacak nasip olursa ondan hep bu heyecan
Ne yönden iyiymis gecikme gecen ay ilk kez bnmde 4 gün gecikti
Benimde oğlum küçük diye az ders istedim öğretmen az diye zorla verdiler ama benim senden fazla 1 yarim günüm daha var :)Hamilelik istediğimden az ders aldım canım,19 saatim var,bir günüm boş,iki günde yarım.ama okulum uzak diye biraz yolda geciyor vaktim,çok şükür yine de
O boş günlerde de yemek telaşı temizlik derken..
Teşekkür ederiim,bende seni yakın buluyoruum
Insallah insallah hep beraber topluca gebe olalim insallahInsallah oyle olsun bu ay hepinizden cift cizgi gorelim:))
Çok az kaldı kuzumAylar sonra yarın ilk kez pazartesi ise gidicem,resmen pazartesi sendromu sebebiamaa hemen bu bilginin arkasina yarına şafak 7 diye de seviniyorum sizler ne yapıyorsunuz kizlaar,suskunluk var
Canm oglum biraz ara verdi canım . Gebelik testi yaptı negatif çıktı maalesefdombili_xl kuzum kalp kalbe karsi:)
Canm oglumdan ses yok... insallah guzel haberle gelir @Canm oglmmm
Ay ne güzel anlatıosun yaa inşallah canım benim, inşallah hep birlikte güzel haberler veririz burda en hayırlı zamandaAyy küçücük minicik daha ama daha küçük ve minicik hallerini de biliyoruz burda ilk haber verdigininşallah sırasıyla güzel haberlerini kalp atışını,cinsiyetini de öğrenicez burda
Az kalmış cnm gun azaldikca vakit gecmiyor Rabbim nasip etsin insallahE Eslem91 8 gün var benim regle canım.umit işi karışık ya,sabah ağlıyordum olumsuzdum,şuan"neden olmasın ki?" diyorum. :)
T Tosbikellim evde çocukla daha rahat bir program olmalı aslinda ama evet bazen zorunluluklar canım..
H E inşallah canimciim
Ah kuzum ben dün acillik oldum ağrım vardı. İç kanama değilmiş ama bunda tehlike sıfır olana kadar geçmiyormuş. Allah kimseye yaşatmasın elim kalbimde kırmızıları bekliyorum
Öyle canım doktorlar önce stres yapmayın diyor ama gel gör kime diyorlar her ay adrenalin yaşıyoruzStres hamileliği çok etkiliyormuş bayanlar adete kadarki bekleme sürecinde acaba oldu mu diye endiselendiginde bile stres hormonuyla kortizon oluşup progesteronu engellermis.
Belirtiler icin kendimi dinlemicem bu ay sonra geriliyoruz
Aynne ben mesela şuan çizgiyi gördüğüm için belirti ditorum ama belirti çıkmadan önce olan ağrıları pek kaale almıyordum ..Stres hamileliği çok etkiliyormuş bayanlar adete kadarki bekleme sürecinde acaba oldu mu diye endiselendiginde bile stres hormonuyla kortizon oluşup progesteronu engellermis.
Belirtiler icin kendimi dinlemicem bu ay sonra geriliyoruz
Ay insnmıyorum canım yaa bilmiyodum böyle tekrar tekrar sıkıntılar olabileceğini, Rabbim şifa versin, hayırlısıyla kurtarsın.Ah kuzum ben dün acillik oldum ağrım vardı. İç kanama değilmiş ama bunda tehlike sıfır olana kadar geçmiyormuş. Allah kimseye yaşatmasın elim kalbimde kırmızıları bekliyorum
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?