Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecikme iyi bir şeyse geçen ay benimde 5 gün gecikti canim, bakalım bu ay ne olur can09e ayrıca da teşekkür ederim kinamalar iciin
D dmlfrk 18 saatte çok güzel,yorulmadan geçiyor vakit çok şükür:)
dvtb caniim yazını okumuştum,eşin yanında diye çok yazmiyordun sanırım,bende ondan gizli takiliyorum

Ne yönden iyiymis gecikme gecen ay ilk kez bnmde 4 gün gecikti

Benimde oğlum küçük diye az ders istedim öğretmen az diye zorla verdiler ama benim senden fazla 1 yarim günüm daha var :)

Ayy küçücük minicik daha ama daha küçük ve minicik hallerini de biliyoruz burda ilk haber verdigin inşallah sırasıyla güzel haberlerini kalp atışını,cinsiyetini de öğrenicez burda
Ay ne güzel anlatıosun yaa inşallah canım benim, inşallah hep birlikte güzel haberler veririz burda en hayırlı zamanda

Az kalmış cnm gun azaldikca vakit gecmiyor Rabbim nasip etsin insallah

Stres hamileliği çok etkiliyormuş bayanlar adete kadarki bekleme sürecinde acaba oldu mu diye endiselendiginde bile stres hormonuyla kortizon oluşup progesteronu engellermis.
Belirtiler icin kendimi dinlemicem bu ay sonra geriliyoruz

Öyle canım doktorlar önce stres yapmayın diyor ama gel gör kime diyorlar her ay adrenalin yaşıyoruz

Aynne ben mesela şuan çizgiyi gördüğüm için belirti ditorum ama belirti çıkmadan önce olan ağrıları pek kaale almıyordum ..

Ah kuzum ben dün acillik oldum ağrım vardı. İç kanama değilmiş ama bunda tehlike sıfır olana kadar geçmiyormuş. Allah kimseye yaşatmasın elim kalbimde kırmızıları bekliyorum
Sen nasılsın
Ay insnmıyorum canım yaa bilmiyodum böyle tekrar tekrar sıkıntılar olabileceğini, Rabbim şifa versin, hayırlısıyla kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…