Ne is yapıyorsun canımSahiden o özelliği var,hem kafayı yoruyor hem zamanı geçiriyor..ama regl geldikten sonraki ilk iş günü felaket geçiyor benim adıma,o uzuntuyle
Cebinde etkisi vardır ama bence daha çok gerginlik sebepli canım..Bir kitap vermişti arkadaşım,tüm rahatsızlıklar hastalıklar aslında içsel sebepli şeklinde.Akli ruhu yoruyoruz ve vücutta hemen kötü etkisini hissediyoruz..inşallah güzel günler yakında:)Bende yemek yaptim biraz.. duslar falan cay koydum oturdum.. boynum tutuk su tuttum biraz hafifledi... bilmem cebi fazla kullanmaktan mi.. gerginlikten mi? Yarin pazartesi... 2 gundur balkondan baska disari gormedim.. o da cop atmaya ciktim... havalardan midir nedir bi isteksiz bi halsiz..
Insallah cabuk cikarim bu durumdan.
Amin canım benim inşallah hep hayırlı haberler alırız hep birlikte, şu an 4+6 benim, doktor 10 gün sonra çağırmıştı, Çarşamba randevu alabilirsem gitmeyi düşünüyorum, olmazsa eğer Cumartesi de daha rahat olabilir.Ay çok mutlu oldum suanAmin canım,hepimizi inşallah..Tebessümde mutluluk gibi bulaşıcı ve paylaştıkça artıyor,ben güldürmeye devam inşallah
Eşimin kardeşi,görümcemden biliyorum,(görumce kelimesini sevmiyorum) en heyecanlı anlar doktor randevuları,sorularını not alıyordu o unutmadan hepsini sorabilmek için.ama kalp atışını duydukça yine sormayı unutuyormus..inşallah bu tatlis anlar önce siz hamilelerin sonra da bizlerin olsun inşallah:) şuan ne kadar oldu senin ve kontrol ne zaman belli mi canim
Öğretmenlik canımNe is yapıyorsun canım
Dogru soyluyorsun canim..Cebinde etkisi vardır ama bence daha çok gerginlik sebepli canım..Bir kitap vermişti arkadaşım,tüm rahatsızlıklar hastalıklar aslında içsel sebepli şeklinde.Akli ruhu yoruyoruz ve vücutta hemen kötü etkisini hissediyoruz..inşallah güzel günler yakında:)
Ayy küçücük minicik daha ama daha küçük ve minicik hallerini de biliyoruz burda ilk haber verdiginAmin canım benim inşallah hep hayırlı haberler alırız hep birlikte, şu an 4+6 benim, doktor 10 gün sonra çağırmıştı, Çarşamba randevu alabilirsem gitmeyi düşünüyorum, olmazsa eğer Cumartesi de daha rahat olabilir.
Hamilelik istediğimden az ders aldım canım,19 saatim var,bir günüm boş,iki günde yarım.ama okulum uzak diye biraz yolda geciyor vaktim,çok şükür yine deDogru soyluyorsun canim..
Senin icin de kotu olmus. Pazartesi bos ne guzel oluyordur... simdi butun gunler dolu mu?
Dombiliye katiliyorum.enerjini sevdiklerimdensin... :)
Meslektaşız canim :) pzt bos oluyordu yazmissin onu görünce anladim. Benim de bos bu sene pzt bosÖğretmenlik canım
Iyi olmus canim uzaklik ne kadar sen hangi sehirdeydin?Hamilelik istediğimden az ders aldım canım,19 saatim var,bir günüm boş,iki günde yarım.ama okulum uzak diye biraz yolda geciyor vaktim,çok şükür yine de
O boş günlerde de yemek telaşı temizlik derken..
Teşekkür ederiim,bende seni yakın buluyoruum
Pazartesi boş olması bir harika canimMeslektaşız canim :) pzt bos oluyordu yazmissin onu görünce anladim. Benim de bos bu sene pzt bos
Bakalım bu ay benim olursa gebelik. Bu olay tamamen gerçekmiş doğruymuş dicez :)))))Yaa ama gecikme iyi diyolla.. rahim bebek ariyormus diyollainsallah martta bakalim:)) gecen 21 martti son adet tarihli sonlanan gebeligim bir sene olacak nerdeyse... sende durum ne oldu simdi.. ?
Kırklareli canım,merkezde yaşıyorum ama belde de okula gidiyorum,oraya giden araclar aklına estikçe kalkıyor,burdan da esefle kınıyorum kendileriniIyi olmus canim uzaklik ne kadar sen hangi sehirdeydin?
Ariyor kuzum insallahh.. bu ay bulacagiz diyelim. Insallah teyit edersin sen de:)Bakalım bu ay benim olursa gebelik. Bu olay tamamen gerçekmiş doğruymuş dicez :)))))
Geçen ay 1 gün erken geldi bu ay da 2 gün geç geldi hayatta sapma olmazdı :)))) saldım artık valla bu ay şunu yaparım bunu yaparım dedim ama yapmicam nolucaksa olsun artık :))))))))
Ben de kinadim canimKırklareli canım,merkezde yaşıyorum ama belde de okula gidiyorum,oraya giden araclar aklına estikçe kalkıyor,burdan da esefle kınıyorum kendilerini
Benim de dersim az 18 saat hatta gecen dönem 12 ydi baya boştum iyi oluyordu ama yine de bir bebisle vakit doldurmak eglenceli olabilir sanırımPazartesi boş olması bir harika canim
Evde eş yokken temizlik,o haftayı götürüyor bendeAma cuma yapsam cumartesi aksam ev..
Sagol kuzum sen yazamadigindan cok da laf atmak istemiyorum:)
Hepimizin ortak noktasi da bebiisss istegi:)Evet canım ortak paydalar altında buluşmak cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?