Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cebinde etkisi vardır ama bence daha çok gerginlik sebepli canım..Bir kitap vermişti arkadaşım,tüm rahatsızlıklar hastalıklar aslında içsel sebepli şeklinde.Akli ruhu yoruyoruz ve vücutta hemen kötü etkisini hissediyoruz..inşallah güzel günler yakında:)

Amin canım benim inşallah hep hayırlı haberler alırız hep birlikte, şu an 4+6 benim, doktor 10 gün sonra çağırmıştı, Çarşamba randevu alabilirsem gitmeyi düşünüyorum, olmazsa eğer Cumartesi de daha rahat olabilir.

Dogru soyluyorsun canim..
Senin icin de kotu olmus. Pazartesi bos ne guzel oluyordur... simdi butun gunler dolu mu?
Dombiliye katiliyorum.enerjini sevdiklerimdensin... :)

Ayy küçücük minicik daha ama daha küçük ve minicik hallerini de biliyoruz burda ilk haber verdigin inşallah sırasıyla güzel haberlerini kalp atışını,cinsiyetini de öğrenicez burda

Dogru soyluyorsun canim..
Senin icin de kotu olmus. Pazartesi bos ne guzel oluyordur... simdi butun gunler dolu mu?
Dombiliye katiliyorum.enerjini sevdiklerimdensin... :)
Hamilelik istediğimden az ders aldım canım,19 saatim var,bir günüm boş,iki günde yarım.ama okulum uzak diye biraz yolda geciyor vaktim,çok şükür yine de
O boş günlerde de yemek telaşı temizlik derken..
Teşekkür ederiim,bende seni yakın buluyoruum

Iyi olmus canim uzaklik ne kadar sen hangi sehirdeydin?

Yaa ama gecikme iyi diyolla.. rahim bebek ariyormus diyolla insallah martta bakalim:)) gecen 21 martti son adet tarihli sonlanan gebeligim bir sene olacak nerdeyse... sende durum ne oldu simdi.. ?
Bakalım bu ay benim olursa gebelik. Bu olay tamamen gerçekmiş doğruymuş dicez :)))))
Geçen ay 1 gün erken geldi bu ay da 2 gün geç geldi hayatta sapma olmazdı :)))) saldım artık valla bu ay şunu yaparım bunu yaparım dedim ama yapmicam nolucaksa olsun artık :))))))))

Ariyor kuzum insallahh.. bu ay bulacagiz diyelim. Insallah teyit edersin sen de:)

Pazartesi boş olması bir harika canim
Evde eş yokken temizlik,o haftayı götürüyor bende Ama cuma yapsam cumartesi aksam ev..
Benim de dersim az 18 saat hatta gecen dönem 12 ydi baya boştum iyi oluyordu ama yine de bir bebisle vakit doldurmak eglenceli olabilir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…