Beş saat geçte olsa içtim morelim cok bozukBilmiyorum canim.. ama bilen vardir.. @melek ve mucizesi canim bilgin var mi?
Rabbim sevdiği kulunu sınarmış buna da şükür canımAy insnmıyorum canım yaa bilmiyodum böyle tekrar tekrar sıkıntılar olabileceğini, Rabbim şifa versin, hayırlısıyla kurtarsın.
Benim bat 3 mart . Dogum günümde 2 mart :)Şubat batı bekleyen 13 kişi var
Insallah canim ya beklemek cok zor. Zaman cabucak geçse
Canım ben dış gebelik geçiriyorum Pazartesi taburcu oldum ama hala sıfırlanmadı değerimU Ufukta_bebek geçmiş olsun canım neyden kaynakli boyle oldun şimdi nasilsin
Beklerken çok zor geçiyor sonucu değer inşallah. Bat kac senin oviyle takip etmiş miydinInsallah canim ya beklemek cok zor. Zaman cabucak geçse
Hadi inşallah bebeğin doğum günü hediyen olurBenim bat 3 mart . Dogum günümde 2 mart :)
Ben orayı kaçırmışım geçmiş olsun canım daha uzun sürmeden düzelir inşallahCanım ben dış gebelik geçiriyorum Pazartesi taburcu oldum ama hala sıfırlanmadı değerim
İnşallah canımBen orayı kaçırmışım geçmiş olsun canım daha uzun sürmeden düzelir inşallah
Bat 16 subat görünüyor. Yani ovu testi yapmadim. Flo programi yüklü bende orada 1 subat görünüyordu ama ben 31 oldugunu düşünüyorumBeklerken çok zor geçiyor sonucu değer inşallah. Bat kac senin oviyle takip etmiş miydin
Canım internetten laboquick al bence, toplu alınca uyguna geliyor zaten, eczanedekiler çok pahalı evet.Kızlar şimdi ben adet olunca rahim filmi çektirecem ama takip amaçlı ovu yapayım diyorum bir defasında eşim almıştı pahalıydı epeysiz hangi markayı tavsiye edersiniz bide ateş ölçmeyi de beraber yapayım demi sağlama olsun
Sağol canım bir iki sitede var sadece galibaCanım internetten laboquick al bence, toplu alınca uyguna geliyor zaten, eczanedekiler çok pahalı evet.
N11’den almıştım ben, ertesi gün kargoda gibi ibare olan yer olursa iki güne geliyor yaklaşık canım.Sağol canım bir iki sitede var sadece galibakaç günde geliyor canım geç gelmez demi
Canim ben camasir suyuyla yapmistim ama tirt cikti 3gun sonra adet oldum bardaktan tasicakti ama kismet guvenebilir olmadigi ortaya ciktiKöpürüp söndü mu
Köpürüp hemen sönüyorsa da hamis degilmis kızlar
Köpürüp öyle kalacak sürekli köpük halde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?