Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yarın yapayım diyorum bu tane dayanamicam bata son 4 kalmis olacak
İstersen yap tabi canım kişiden kişiye de değişiyo bence, mesela benim ovu. lar da ancak bat günü mü ne pozitif olmuştu ama çok daha erken olanlar var, inşallah hayırlı haberlerle gelirsşn

Yap canım varsa çıkıyor. Benim çıkmıştı 3 kala :) hayırlı haberler getir bize inşallah.
İnşALLAH canım
ayy eminim öyledir. 20li haftaları iple cekiyorum :)
Saglikla hayırlısıyla gelir o günlerde insAllah
İstersen yap tabi canım kişiden kişiye de değişiyo bence, mesela benim ovu. lar da ancak bat günü mü ne pozitif olmuştu ama çok daha erken olanlar var, inşallah hayırlı haberlerle gelirsşn
Ovu testinde bat günü gördüysen hcgdr gecikme de mi gördün canım o zmn hangisi daha erken belli ediyor ki

Canım allah hayırlısıyla kavuştursun öncelikle
Ne kadar süre paylaşmadın çevreyle veya ne kadarlıkken paylaşacaksın

İnşALLAH canım

Saglikla hayırlısıyla gelir o günlerde insAllah

Ovu testinde bat günü gördüysen hcgdr gecikme de mi gördün canım o zmn hangisi daha erken belli ediyor ki
Canım ben galiba lh’ı en son adete 7 gün kala yapmışım, onda da hiç ikinci çizgi bile yoktu diye hatırlıyorum. Sonra adete 3 kala sabah hcg yapmıştım, onda silik çıkmıştı, paylaşmıştım burada da, o gün lh yapmadım ama, kan vermiştim 15 çıkmıştı. Sonra bat günü lh yapabildim ancak o zaman da pozitifti o da hcg de. Bizim ev taşınma olduğundan testler bi yerde ben bi yerde düzenli yapamadım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…