16da falan hissetmistim minnosum ben.. bakalim sen ne zaman hissetcen?ayy eminim öyledir. 20li haftaları iple cekiyorum :)
İstersen yap tabi canım kişiden kişiye de değişiyo bence, mesela benim ovu. lar da ancak bat günü mü ne pozitif olmuştu ama çok daha erken olanlar var, inşallah hayırlı haberlerle gelirsşnBen yarın yapayım diyorum bu tane dayanamicambata son 4 kalmis olacak
Denedim kuzum kupurdu benimdeOluyor canmm
Allah yardimcin olsun canim yaa cok zor oluyordur.Başladı cnm 1 hafta oluyor
Daha pirinc tanesi kadar olduk canimOh maşallah siz baya büyüdünüz kuzum ya :)
İnşALLAH canımYap canım varsa çıkıyor. Benim çıkmıştı 3 kala :) hayırlı haberler getir bize inşallah.
Saglikla hayırlısıyla gelir o günlerde insAllahayy eminim öyledir. 20li haftaları iple cekiyorum :)
Ovu testinde bat günü gördüysen hcgdr gecikme de mi gördün canım o zmn hangisi daha erken belli ediyor kiİstersen yap tabi canım kişiden kişiye de değişiyo bence, mesela benim ovu. lar da ancak bat günü mü ne pozitif olmuştu ama çok daha erken olanlar var, inşallah hayırlı haberlerle gelirsşn
Senşnde hayırlı haberlerini duyarız inşallahAy hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu hafta zor geçer yaa
313 daha zor olur ..
mutlaka böl böl oku
Ne takvimi canim? Ben o konuyu kacirdim galibaArdnlina kuzum sen neden yapmıyorsun takvimi?
Gebelik takvimi kuzum yaNe takvimi canim? Ben o konuyu kacirdim galiba
Cok sagol canim insallah darisi size isteyen herkese nasip olur bu guzel duygularSağlıcakla büyüsün kuzucukk
Canım allah hayırlısıyla kavuştursun öncelikleAynen öyle kuzum.
Bugun süpürge yaprken bi düşündüm sonra dedim kadınalr tarlalarda çalışırken çocuk yapmıslar bir süpürge mi tutamıcam dedim
Butun gün temizlik yaptım . Agrım olunca oturdum ..
asla kimseye söylemem .. bebeğimi kaybettiğimde en buyuk tecrübem buydu . Asla asla asla .. sadece eşim ve ben ..
Yani yaptim negatif çıktı üzülmedim degil yani. Negatif çıkarsa nasil hissedeceksen ona göre yap benceBen yarın yapayım diyorum bu tane dayanamicambata son 4 kalmis olacak
O nasil yapiliyor canimGebelik takvimi kuzum ya
Aaa bilmiyor musuunn morcinin takvime tikla oraya tahmini dogum tarihini gir hadi bakalim bekliyoruuz:)O nasil yapiliyor canim
Canım ben galiba lh’ı en son adete 7 gün kala yapmışım, onda da hiç ikinci çizgi bile yoktu diye hatırlıyorum. Sonra adete 3 kala sabah hcg yapmıştım, onda silik çıkmıştı, paylaşmıştım burada da, o gün lh yapmadım ama, kan vermiştim 15 çıkmıştı. Sonra bat günü lh yapabildim ancak o zaman da pozitifti o da hcg de. Bizim ev taşınma olduğundan testler bi yerde ben bi yerde düzenli yapamadım çokİnşALLAH canım
Saglikla hayırlısıyla gelir o günlerde insAllah
Ovu testinde bat günü gördüysen hcgdr gecikme de mi gördün canım o zmn hangisi daha erken belli ediyor ki
İnşallah canım benim, sağlıklı ilerlesin de ben beklerim yaaSenşnde hayırlı haberlerini duyarız inşallah
Sanki bir haftadır bugündeymişiz gibi geliyo o denli geçmiyo haftaya pazartesiye kadar nasıl geçircem bilmiyorum
Fotosunu atarmsn kuzm gebesin sen demiDenedim kuzum kupurdu benimde
Üzülürüm belki ama böyle acaba yapsam çıkar mı diye düşünmek daha çok yıpratıyor beni sakinleşirim negatif görürsemYani yaptim negatif çıktı üzülmedim degil yani. Negatif çıkarsa nasil hissedeceksen ona göre yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?