Yok mecbur ordan bakacak koyulasip koyulasmadigina :)) zaten az kalmistir heralde gerisini bana gondercek demiönce evdeki hcgleri defetmek lazım. 2-3 tane bırakıp
ay masAllah canım ya ne tatlı görüntü :) saglikla kucagina alırsınz insAllah canım bnm ben kızımda hiç bilemedim ya sanırım niyeyse sıkıntıdan hamileliği bilrmedim su an çok daha heyecanli olurum sanırım nasip olursa
Onlar benım bebeğim gibiönce evdeki hcgleri defetmek lazım. 2-3 tane bırakıp
birkaç tane ayırsın işte 4-5 tane. zırt bırt yapmaz hemYok mecbur ordan bakacak koyulasip koyulasmadigina :)) zaten az kalmistir heralde gerisini bana gondercek demiH E
Benim 5 gun vardi bugun yaptim negatifti. Hayırlısı artık bekleyecegimEvet canım, sabah ilk idrarla hcg yapmıştım labo marka normal olan testti, ilk başta silikti sonra biraz bekleyince koyulaşmıştı biraz daha, çok teşekkürler iyi dileklerin için, Rabbim sizlerin de hayırlı haberlerini almayı nasip etsin
KalırsaYok mecbur ordan bakacak koyulasip koyulasmadigina :)) zaten az kalmistir heralde gerisini bana gondercek demiH E
biraz bulanık çıkmış ama. cidden bu kontrolde daha bi içim kıpır kıpır oldu. büyüdükçe kontroller keyifleniyomuş ciddenay masAllah canım ya ne tatlı görüntü :) saglikla kucagina alırsınz insAllah canım bnm ben kızımda hiç bilemedim ya sanırım niyeyse sıkıntıdan hamileliği bilrmedim su an çok daha heyecanli olurum sanırım nasip olursa
Canım ben bir oturusta okumadım .
Her naamazımın ardından o gun kaçsa 5 e böldüm .
5 vakitte bitirdim ..
50 tane vardı ama 10 falan kalmıs olabılır
elçin sözü mü bu daOnlar benım bebeğim gibi
Tamam söz bat gününe kadarsonra 1 hafta sonra yapcam
Hareketlerini hissettgnde neler hissedeceksin asıl çok guzrl bi duygu :)biraz bulanık çıkmış ama. cidden bu kontrolde daha bi içim kıpır kıpır oldu. büyüdükçe kontroller keyifleniyomuş cidden
313 daha zor olur ..50 taneyi bi anda zor okudum bende sabah aksam yapayim en iyisi teşekkür ederim
Evetelçin sözü mü bu da
Bence 5 gün erken canım, istersen adetini bekle en garantisi istersen de 2-3 gün kala sabah ilk idrarla tekrarla, hakkında hayırlısı olsunBenim 5 gun vardi bugun yaptim negatifti. Hayırlısı artık bekleyecegim
Hcg mi sadece lh karışık mi kiz hay masAllah50 tane vardı ama 10 falan kalmıs olabılır
Ben yarın yapayım diyorum bu tane dayanamicamBence 5 gün erken canım, istersen adetini bekle en garantisi istersen de 2-3 gün kala sabah ilk idrarla tekrarla, hakkında hayırlısı olsun
Amin canımcım Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Amin..Ayy 4 senedir miii.... Yok kuzum sen iyisin gene :)) 2 ayda yelkenleri suya indirenleri gorunce... insallah en kisa zamanda hayirlisiyla nasip olsun canim... duam seninle.
Yap canım varsa çıkıyor. Benim çıkmıştı 3 kala :) hayırlı haberler getir bize inşallah.Ben yarın yapayım diyorum bu tane dayanamicambata son 4 kalmis olacak
ayy eminim öyledir. 20li haftaları iple cekiyorum :)Hareketlerini hissettgnde neler hissedeceksin asıl çok guzrl bi duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?