- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Anladım canım bklm negatif çıkarsa da sakın sakın beklemeye alıcam kendimiCanım ben galiba lh’ı en son adete 7 gün kala yapmışım, onda da hiç ikinci çizgi bile yoktu diye hatırlıyorum. Sonra adete 3 kala sabah hcg yapmıştım, onda silik çıkmıştı, paylaşmıştım burada da, o gün lh yapmadım ama, kan vermiştim 15 çıkmıştı. Sonra bat günü lh yapabildim ancak o zaman da pozitifti o da hcg de. Bizim ev taşınma olduğundan testler bi yerde ben bi yerde düzenli yapamadım çok
Olsun canım maşallah kocaman olmuşDaha pirinc tanesi kadar olduk canim
Oyyy yerim ben o minnoşu
Yaaa cok soru sordum ama o nerde baktim bulamadim sayfalardaAaa bilmiyor musuunn morcinin takvime tikla oraya tahmini dogum tarihini gir hadi bakalim bekliyoruuz:)
Evet gebeyim canim ama doktum ben onu resim cekmedimFotosunu atarmsn kuzm gebesin sen demi
Insallah hep bu sekilde guzel devam ederOlsun canım maşallah kocaman olmuş
Maşallah Sübhanallah Allah esirgesinbiraz bulanık çıkmış ama. cidden bu kontrolde daha bi içim kıpır kıpır oldu. büyüdükçe kontroller keyifleniyomuş cidden
Ayrı ayrı 50 şer tane vardı . Lh son 1 kaldıHcg mi sadece lh karışık mi kiz hay masAllah
Daha eşim bile bilmiyor :) 14. Şubatta ona söylücem anneme ablamlar ve eşimin anne babasına kalp atışından sonra söyleriz . Diğer akrabalar 5 aylıkken falan öğrenır ..Canım allah hayırlısıyla kavuştursun öncelikle
Ne kadar süre paylaşmadın çevreyle veya ne kadarlıkken paylaşacaksın
İnşallah canımEşim zorlamaz şuan bile testleirm böyle öıktığını bilmiyo ama ben bazı şeyleri yapmıyorum oda kızyo bu kadar sakınma diye :)
O götürmez ben gitcem demedikçe ..
doktorum regl 1 hafta geçince gel dedi ama ben 2 hafta geçince gitcem .. inşallah hayırlı haberlerle geliriz
Ayrı ayrı 50 şer tane vardı . Lh son 1 kaldı
Daha eşim bile bilmiyor :) 14. Şubatta ona söylücem anneme ablamlar ve eşimin anne babasına kalp atışından sonra söyleriz . Diğer akrabalar 5 aylıkken falan öğrenır ..
İlk gebeliğimde herkese söylemiştik .
Kötü sonuclanınca o kötü anımızda bide elaleme açıklama yaptık . Çok zordu
Hay masAllah kiz ne kadar çok depolamissinAyrı ayrı 50 şer tane vardı . Lh son 1 kaldı
Daha eşim bile bilmiyor :) 14. Şubatta ona söylücem anneme ablamlar ve eşimin anne babasına kalp atışından sonra söyleriz . Diğer akrabalar 5 aylıkken falan öğrenır ..
İlk gebeliğimde herkese söylemiştik .
Kötü sonuclanınca o kötü anımızda bide elaleme açıklama yaptık . Çok zordu
ay tahmin edebiliyorum hep böyle kıpır kıpır mutlu ol insAllah guzel haberlerle devam etsinAy içim kıpır kıpır
3 saat mi 3 gün mu 3 ay miİçimden bi ses diyo ki 3 vakte kadar bir gebelik haberi daha alcaz
Bi haberim var kesinleşsin açıklıcaz3 saat mi 3 gün mu 3 ay mi
En yenı ben verdim benden sonra kimse vermediYaa ben her sayfayi okuyamadim.. Yeni bir haber mi oldu.. Kacirdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?