Yaaa Allahımmm nolurrrroy aşkım senin de bebişini böyle izlicez insallah
yakalandınnnn
Bilmeden yaptıgımız şeylerın günahı yoktur inşallah kuzumYok zikir yok kuzum. Yanlislarimizi Rabbim affetsin..
bende gormek istiyorum ama yaBen bu grubun başkanıyım ben görürüm
Benım özel güçlerim var amabende gormek istiyorum ama ya:)
sana tavsiyem hamile psikolojisine girme. tamam ağır işler de yapma sakın kendini ama hastaymış gibi de düşünme. şöyle ki o senin nasibinde varsa zaten bir şekilde tutunacak. stres yapma cidden. benim de endişelendiğim anlar oluyodu ama hep kaderime inandım. riskli dönem çok önemli, söylemeyin kimseye de. nazardan değil şu dönemleri atlatana kadar en azından :) sen zaten hepsini biliyosun, metanetli kadınsınYaaa Allahımmm nolurrrr
Bide dogurgan masalllah...sana tavsiyem hamile psikolojisine girme. tamam ağır işler de yapma sakın kendini ama hastaymış gibi de düşünme. şöyle ki o senin nasibinde varsa zaten bir şekilde tutunacak. stres yapma cidden. benim de endişelendiğim anlar oluyodu ama hep kaderime inandım. riskli dönem çok önemli, söylemeyin kimseye de. nazardan değil şu dönemleri atlatana kadar en azından :) sen zaten hepsini biliyosun, metanetli kadınsın
unuttuk ya biz onuBide dogurgan masalllah...kuzum minnosum bi de senin sabrindan lazimm bugun basliyonuz mu derslere:)
Aynen öyle kuzum.sana tavsiyem hamile psikolojisine girme. tamam ağır işler de yapma sakın kendini ama hastaymış gibi de düşünme. şöyle ki o senin nasibinde varsa zaten bir şekilde tutunacak. stres yapma cidden. benim de endişelendiğim anlar oluyodu ama hep kaderime inandım. riskli dönem çok önemli, söylemeyin kimseye de. nazardan değil şu dönemleri atlatana kadar en azından :) sen zaten hepsini biliyosun, metanetli kadınsın
Evet canım, sabah ilk idrarla hcg yapmıştım labo marka normal olan testti, ilk başta silikti sonra biraz bekleyince koyulaşmıştı biraz daha, çok teşekkürler iyi dileklerin için, Rabbim sizlerin de hayırlı haberlerini almayı nasip etsinCanim adete 3 gun kala idrar testi yapmis miydin? Cikmis mıydı? Rabbim saglikla devam ettirsin ıns
Saat 8unuttuk ya biz onuelçin yarınki seans kaçta olsun?
Oy teyzesinin yaramazıııı
ben söyledim belli kişilere ama yine olsa söylemem. en az 10 haftaya kadar. aynen ya bende temizlik yaptım koltuk çektim cam sildimAynen öyle kuzum.
Bugun süpürge yaprken bi düşündüm sonra dedim kadınalr tarlalarda çalışırken çocuk yapmıslar bir süpürge mi tutamıcam dedim
Butun gün temizlik yaptım . Agrım olunca oturdum ..
asla kimseye söylemem .. bebeğimi kaybettiğimde en buyuk tecrübem buydu . Asla asla asla .. sadece eşim ve ben ..
önce evdeki hcgleri defetmek lazım. 2-3 tane bırakıpSaat 8mesela ergun tes t yapmama testi
geldim geldim :) 10+6yız ultrasona göre. kıpırdı kıpırdı bebeğim :) benim vitamin eksiğim var biraz, onun dışında gelişimi iyi çok şükür. darısı sana kız
teşekkür ederim inşallahOy maşallah hafız sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah kucağında kıpır kıpır olsun meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?