Yok karistirmadim canim buna yakindi damla olarak saymadim ama daha kopurmeye devam ediyorduEki Görüntüle 2234804 bunun gbimydi peki ve kaç damla damlattn karstrdn mı
Hayrlısı kuzmmmYok karistirmadim canim buna yakindi damla olarak saymadim ama daha kopurmeye devam ediyordu
Bu ovu dimi sanki daha var 5 gun falanKızlar iyi geceler, kayınvalideme gittik eve yeni girdik yazamadım. Akşam apar topar yaptım testi, beklediği için rengi kötü görünüyor kusura bakmayın. Çok ince bir ikinci çizgi var, adetim biteli 4 gün oldu
Erken yapmkssiniz testi inş güzel haberlsr alirsinizKizlar uzaktan uzaktan takipteyim hepinizimorcivertkedi canim ultrason resmindeki findik benim bata 5 var bugun test negatifti yine benim bidahaki aya ins.
Ins bakalim zaten eger ovulasyona gore dusunursem 19unda faln olmasi lazm batErken yapmkssiniz testi inş güzel haberlsr alirsiniz
Bende gecen ay ovulasyon kullandım 14. Gun pik i gördüm ertesi gün çatlama oldu sanırım 26 günde bi regl oluyorum bi gün bile şaşmaz geçen ayda şaşmadı zaten.Ins bakalim zaten eger ovulasyona gore dusunursem 19unda faln olmasi lazm bat
Kızlar iyi geceler, kayınvalideme gittik eve yeni girdik yazamadım. Akşam apar topar yaptım testi, beklediği için rengi kötü görünüyor kusura bakmayın. Çok ince bir ikinci çizgi var, adetim biteli
Görünüyor ama daha çok erken onunda falan başla bence
Günaydın kızlar test yaptım tertemiz negatif gördüm
Daha bata var bklm nasip cnm yok uzulmedim henuz :)Günaydın üzülme bidaki aya inşallah
Elbette ki uzulmuyoruz, mesela bende bu cümleyi cuma günü yazıcam,umutsuzum,off beklemek sinir bozucuGünaydın kızlar test yaptım tertemiz negatif gördüm
Senin bqt ne zmndi kızElbette ki uzulmuyoruz, mesela bende bu cümleyi cuma günü yazıcam,umutsuzum,off beklemek sinir bozucu
Aynen ovü canımBu ovu dimi sanki daha var 5 gun falan
18 Şubat canım,son 6Senin bqt ne zmndi kız
Erken test yapmisti,daha vakit vardı onadvtb adet oldu diye aklımda kaldi bnm nedense hcg yapmış miydi o
O zmn olabilir canım insAllah guzrl haberleri gelirErken test yapmisti,daha vakit vardı ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?