- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Açılışı yaptık,gunaydiin kızlar,tatlis haberlerle bekleniyorsunuuzO zmn olabilir canım insAllah guzrl haberleri gelir
Yeess bee diye bir sesleniş var yaGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
yalnız hislerine hayraaaan kaldım bebeğim..Yeess bee diye bir sesleniş var yaaynisindan suaan,maşallah canım ne güzel göstermiş kendinii
İnşallah canımInsallah hep bu sekilde guzel devam eder
Utandım suanyalnız hislerine hayraaaan kaldım bebeğim..darısı başımıza inşallahhhhh dvtb süpperr haber sabah sabahh harika bir haberrr inşallah sağlıkla gelmiştir miniğiinn katlanarak artsınnn..
ve
YESSS BEEE
gözün aydın canım darısı bize tüm bekleyenlereGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
Utanma canim :)) ama benim hisler de fena degil hissediyorum bol gebe haberi alicaz dedimUtandım suanbazen eşime de kontrolsüzce dediğim oluyor,demek çok coşkulu bir ifadeyse
Mutlu oldum caniim amiinn
Günaydım herkese, canım benim çok sevindim inan, Allah tamamına erdirsin sağlıklaGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
Level derken oyunlar miUtanma canim :)) ama benim hisler de fena degil hissediyorum bol gebe haberi alicaz dedim
Ben de kullanirimm ozellikle level atladigimda yess be :))
Ayy evet gerci bu kk den sonra pek oyuna vakit kalmiyor da eskiden sıkı seker kirardim:))) simdi wow var onu oynuyorum sirf beyin dagilsin maksatli :))Level derken oyunlar mi
Hislerine ara ara muhtaç olabilirim canim
gozun aydin kuzum cok sevndm saglikla ilerler insAllahGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
Şeker kırma candyli oyunsa basaramadigim oyunlardan biri dahaAyy evet gerci bu kk den sonra pek oyuna vakit kalmiyor da eskiden sıkı seker kirardim:))) simdi wow var onu oynuyorum sirf beyin dagilsin maksatli :))
Hissediyorum senden de guzel haberler alacagiz Allah yaniltmasin..amin..
Sabah sabah ne güzel bir habere uyandıkk, hayırlı uğurlu olsun canım meleğin hep seninle kalsınGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
Ben de katılıyorum @can09e’ya, gelecek senden de bir haberŞeker kırma candyli oyunsa basaramadigim oyunlardan biri dahasürekli eşimden yardım alacağıma sildim gitti
Ama diğerini bilmiyorum,bakayım ona da bir araaybibsallah yaa..çok teşekkür ederim hislerine
Günaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
yaptın mı hcg lh :))Şeker kırma candyli oyunsa basaramadigim oyunlardan biri dahasürekli eşimden yardım alacağıma sildim gitti
Ama diğerini bilmiyorum,bakayım ona da bir araaybibsallah yaa..çok teşekkür ederim hislerine
Kızlar ben sabah elle muayene de yaptim bi daha ben kesin adet olcam eminim artık bu ay da olmamış nasip bklm bati regl olmak için bekliyorum
Hayırlısı olsun canım benim bilgim ve fikrim yok muayene ile ilgili ama adeti bekleyelim bakalımKızlar ben sabah elle muayene de yaptim bi daha ben kesin adet olcam eminim artık bu ay da olmamış nasip bklm bati regl olmak için bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?