- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Vala karşı çıkan oluyordur belki ama iyice yıkadıktan sonra ben bi sknt görmedgm için iki üç aydır deniyorum bu ay anladım artık işi çözdüm.. parmagini iyice yikadktn sonra orta parmağımla ilerliyotum parmağının ucuna yumuşak bisey gelirse gebelik var burun sertliginde bi sey gelirse gebelik yok demekmişEllena nasil muayene oluyo.. Hic bilmiorm ben
Günaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
gozun aydin kuzum cok sevndm saglikla ilerler insAllahH E geldi senin haber sen yoksun :)
Saol canım öyle hayırlısı tabi ama ben artık eminim sanki adet olcam yoruluyorum sanki artık 40 yaşındaki akrabam hamile kaldı ben hala yerimde sayıyorumHayırlısı olsun canım benim bilgim ve fikrim yok muayene ile ilgili ama adeti bekleyelim bakalım
Ay canım maşallah ya gelmiş bebişin :) gözün aydın, hep sağlıklı ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alın inşallahGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
Vala karşı çıkan oluyordur belki ama iyice yıkadıktan sonra ben bi sknt görmedgm için iki üç aydır deniyorum bu ay anladım artık işi çözdüm.. parmagini iyice yikadktn sonra orta parmağımla ilerliyotum parmağının ucuna yumuşak bisey gelirse gebelik var burun sertliginde bi sey gelirse gebelik yok demekmiş
Durum bu cnm deneyip denememk sana kalmisAaa bilmiodum ben bunu
Hayirli olsun.Sizin adiniza cok sevindim.Saglikla tutunsun.Benim de son 6..Darisi biz bekleyenlere.:)Günaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
Öyle bir günde neler yaşayacağımı tahmin edemiyorum canım ya,ilk isim buraya yazmak sonra ağlamak olucakBen de katılıyorum @can09e’ya, gelecek senden de bir haber
Hcg yi cuma yapıcam canım,regle üç kala,ama lh i bugün dersim öğlene kadar,eve gidip yapıcam,heyecanla korku karışık hissiyatim, lh ta bileyaptın mı hcg lh :))
KuzuÖyle bir günde neler yaşayacağımı tahmin edemiyorum canım ya,ilk isim buraya yazmak sonra ağlamak olucak
Kizlar uzaktan uzaktan takipteyim hepinizimorcivertkedi canim ultrason resmindeki findik benim bata 5 var bugun test negatifti yine benim bidahaki aya ins.
oohhhh ne güzel uyandım YES BEGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
geçmiş olsunn mart biziiiiimmmBen adet oldm gece gece sancılı sekilde
Daha erken canım bekleyip görüyoruz son 4 benim artikGünaydın kızlar test yaptım tertemiz negatif gördüm
Kuzum üzülmek yok tamam mı ?Ben adet oldm gece gece sancılı sekilde
Bat kaçtı ?Günaydın ben yine test yapsam mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?