Elle muayene derken canım?Kızlar ben sabah elle muayene de yaptim bi daha ben kesin adet olcam eminim artık bu ay da olmamış nasip bklm bati regl olmak için bekliyorum
ayyy Allah razı olsun canım darısı başına inşallah aminnnYeess bee diye bir sesleniş var yaaynisindan suaan,maşallah canım ne güzel göstermiş kendinii
Gözün aydin canimGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
aminnn kuzum Allah razı olsun inşallahyalnız hislerine hayraaaan kaldım bebeğim..darısı başımıza inşallahhhhh dvtb süpperr haber sabah sabahh harika bir haberrr inşallah sağlıkla gelmiştir miniğiinn katlanarak artsınnn..
ve
YESSS BEEE
aminnn canım inşallahgözün aydın canım darısı bize tüm bekleyenlere
Bu ne demekinanmıyorumyes beeee
Sen birdaha yapicaktiin ya.. dun konustuk oyle hatirliyorum.
Evet korkudan yapanıyorum la test bozuk saSen birdaha yapicaktiin ya.. dun konustuk oyle hatirliyorum.
hcg değil mi buBu ne demek
aminnn kuzum Allah razı olsun inşallahGünaydım herkese, canım benim çok sevindim inan, Allah tamamına erdirsin sağlıkla
sağol canım Allah razı olsungozun aydin kuzum cok sevndm saglikla ilerler insAllahH E geldi senin haber sen yoksun :)
Bozuk degildir la bozuksa da bosa sevinmemis oluruz.. bu ay degilse obur aya aliriz haberini...:)Evet korkudan yapanıyorum la test bozuk sa
Ben bat bekliorum artk sen guzel haber alirsn insDaha erken canım bekleyip görüyoruz son 4 benim artik
Elle muayene derken canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?