- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Var miydi belirtin cnm erken gebelik testi snrm dimi yaptgn seninyok ben lh yapmadım iki üç gündür silik olunca bırakmıştım
hee benyok ben lh yapmadım iki üç gündür silik olunca bırakmıştım
evet canım erken gebelik ama dünden beri normal testle de yaptım gördük emin olmak istedim cumartesi de inşallah kan testi veririm inşallah teyit etmiş olurum aminnnVar miydi belirtin cnm erken gebelik testi snrm dimi yaptgn senin
Amin insAllah cnm cok sevndm saglikla ilerler insAllahevet canım erken gebelik ama dünden beri normal testle de yaptım gördük emin olmak istedim cumartesi de inşallah kan testi veririm inşallah teyit etmiş olurum aminnnbelirtim çok yoktu aslında sağ kasığım batıyor sızlıyordum iki gündür uykusuzluk vardı bi de pazar günü yemek yaparken yemeğin kokusu bi anda kötü geldi sonra geçti emin olamamıştım Rabbim devamını getirsin inşallah aminnn
İnşallah canım ya..bulduğum her an dua ediyorum herkes icinSende umut vaadediyorjsn bence hadi guzel haberler ver sende insAllah
okuldayım ama yapmak istemiyorum zaten yarım yamalak seviniyorum silik çıkarsa üzülürüm ki lh kesin koyu çıkacak diye bişey yokmuş zatenhee bennedemistimkibenn ile karıştırdım o zaman... bir de lh yapsana kuzum şu koyuluğu teyit edelim.
aminnn inşallah canımAmin insAllah cnm cok sevndm saglikla ilerler insAllah
günaydın hayırlı olsunaminnn inşallah canım
yaa onu ben de biliyorum da... e hcg yüksek demek ki çıktığına göre lh yi de teyit etmek istemiştim neyse bakalım..okuldayım ama yapmak istemiyorum zaten yarım yamalak seviniyorum silik çıkarsa üzülürüm ki lh kesin koyu çıkacak diye bişey yokmuş zaten
Hamile olsam tüm çamaşır sulu şekerli testleri denicemyaa onu ben de biliyorum da... e hcg yüksek demek ki çıktığına göre lh yi de teyit etmek istemiştim neyse bakalım..nedemistimkibenn ile teyit edelim :))
Hamile olsam tüm çamaşır sulu şekerli testleri denicemsuan sadece bekliyorum diye lh ile yetiniyorum canım,ama ne güzel sayfamız hamile doldu ya,normal sohbete katılanlar olarak sayımız azaldı hamile olmayipta
Ya bu çamaşır suyuna hiç bulaşmasan mı acaba zararı olmasın sonuçta kimyasal ama sen bilirsin canımHamile olsam tüm çamaşır sulu şekerli testleri denicemsuan sadece bekliyorum diye lh ile yetiniyorum canım,ama ne güzel sayfamız hamile doldu ya,normal sohbete katılanlar olarak sayımız azaldı hamile olmayipta
Reglim bitmiş miydi canım nasılsın şimdibi ben kaldım gibi geliyorrr
bitmedi süründürüyor canımm 6.günüm.. dün bıçak gibi saplanan ağrılar oldu acaba kalan yumurtalar mı var neydi anlamadım... daha iyiyim gördüğün gibi.. krem falan sürdük boynuma sırtıma... hayırlısı bakalım :)Reglim bitmiş miydi canım nasılsın şimdi
Bizde sohbette kalındıgı takdırte herşey varbat takip ediyor musunuz burda kızlar?H E
Içlerinde bizde olsak bari ya bu ayda@15yusra11 @aysegul
Hadi bakalım az kalmış onunla geçmiş olsunbitmedi süründürüyor canımm 6.günüm.. dün bıçak gibi saplanan ağrılar oldu acaba kalan yumurtalar mı var neydi anlamadım... daha iyiyim gördüğün gibi.. krem falan sürdük boynuma sırtıma... hayırlısı bakalım :)
günaydın Allah razı olsungünaydın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?