Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var miydi belirtin cnm erken gebelik testi snrm dimi yaptgn senin
evet canım erken gebelik ama dünden beri normal testle de yaptım gördük emin olmak istedim cumartesi de inşallah kan testi veririm inşallah teyit etmiş olurum aminnn belirtim çok yoktu aslında sağ kasığım batıyor sızlıyordum iki gündür uykusuzluk vardı bi de pazar günü yemek yaparken yemeğin kokusu bi anda kötü geldi sonra geçti emin olamamıştım Rabbim devamını getirsin inşallah aminnn

Amin insAllah cnm cok sevndm saglikla ilerler insAllah

okuldayım ama yapmak istemiyorum zaten yarım yamalak seviniyorum silik çıkarsa üzülürüm ki lh kesin koyu çıkacak diye bişey yokmuş zaten
yaa onu ben de biliyorum da... e hcg yüksek demek ki çıktığına göre lh yi de teyit etmek istemiştim neyse bakalım.. nedemistimkibenn ile teyit edelim :))

yaa onu ben de biliyorum da... e hcg yüksek demek ki çıktığına göre lh yi de teyit etmek istemiştim neyse bakalım.. nedemistimkibenn ile teyit edelim :))
Hamile olsam tüm çamaşır sulu şekerli testleri denicem suan sadece bekliyorum diye lh ile yetiniyorum canım,ama ne güzel sayfamız hamile doldu ya,normal sohbete katılanlar olarak sayımız azaldı hamile olmayipta

Hamile olsam tüm çamaşır sulu şekerli testleri denicem suan sadece bekliyorum diye lh ile yetiniyorum canım,ama ne güzel sayfamız hamile doldu ya,normal sohbete katılanlar olarak sayımız azaldı hamile olmayipta
bi ben kaldım gibi geliyorrr

Ya bu çamaşır suyuna hiç bulaşmasan mı acaba zararı olmasın sonuçta kimyasal ama sen bilirsin canım

Reglim bitmiş miydi canım nasılsın şimdi
bitmedi süründürüyor canımm 6.günüm.. dün bıçak gibi saplanan ağrılar oldu acaba kalan yumurtalar mı var neydi anlamadım... daha iyiyim gördüğün gibi.. krem falan sürdük boynuma sırtıma... hayırlısı bakalım :)

Hadi bakalım az kalmış onunla geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…