Oyy oyy pikini sevsinler:)) masallah kuzum..
Maşallah canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin
Günaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850 [/QUOTE
Masallah canim cok sevindim ne kadar guzel bir gun oldu boyle
Oyy oyy pikini sevsinler:)) masallah kuzum..
Canımmm Allah razı olsun evladını sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallahMaşallah canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin
Amin canım kan verecekmisin napıcaksın ??Ya inşallah rabbim bu sefer nasip eder bana allahım isteye herkese versin rabbim
Eğer benım kan vermemde sıkıntı olmasaydı bat geçtiktennsonra verirdim . Çünkü şimdi verirsen düşük oluxak ve kafaya takıcaksın bu sefer .. reglin 2 gün falan geçsin sonra kan ile onaylaBen onu sorcam ne yapayım kan icin bekliyim mi aklım çok karışık hep iyi düşünmek istiyorum
Elinde testin varsa testle takip et gun gun gecince de verirsin kanini bence.Bide adettime daha 3gün var
Gunaydin canim bu hamilelik takvimi varmis sen biliyor musun?
oohhhh ne güzel uyandım YES BE
sağlıkla artsın inşallah
İşte ben çok takıntılı biriyim ben diyom haftaya Cuma falan gideyim tabi sabır edersemEğer benım kan vermemde sıkıntı olmasaydı bat geçtiktennsonra verirdim . Çünkü şimdi verirsen düşük oluxak ve kafaya takıcaksın bu sefer .. reglin 2 gün falan geçsin sonra kan ile onayla
Darısı sana kuzumMaşallah
Kan için beklemene gerek yok . Battan sonra verirsin kesinleştirirsin .İşte ben çok takıntılı biriyim ben diyom haftaya Cuma falan gideyim tabi sabır edersem
Ayy masallah canim seninde gozun aydin saglikla devam eder insallah
Aynen. Canım öyle yapayım ben ama diyom ki geç dölmen me olsa böyle 4gün önce yada 3gün önce göstermez diye düşünüyorum bunu çok merak ediyorumElinde testin varsa testle takip et gun gun gecince de verirsin kanini bence.
İnşallah ya amin rabbim isteyen herkese versinAyy masallah canim seninde gozun aydin saglikla devam eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?