aminnn inşallah kuzum benim minnoş hamişimiz
oohhhh ne güzel uyandım YES BE
sağlıkla artsın inşallah
pot kırdım yayoo bişiy yok ki... hangisinden bahsediyorsun.. o hcg testi idi çok silik tekrarlarsın demiştik.. başka şeyden bahsediyorsan bilemicim minnoşuum:)
aminnn inşallah kuzum benim minnoş hamişimiz
Silik bi çizgi gördüm ben gözün aydınnnn :)
amin canım Allah razı olsunGözün aydin canimsaglikla devam etsin ins
Sen nasıl istersen kuzumbat bekleyelim kuzum bence sabır 3 gün sonra Allah'ın izniyle eklersin
Bugün böyle oldu yenş yaptımSilik bi çizgi gördüm ben gözün aydınnnn :)
Var işteBugün böyle oldu yenş yaptım
Lh her gün yapmaya devam edicem sanırım canimsen şimdi dün lh yaptın koyuydu demi.. 4 gün vardı...nedemistimkibenn sen de 4 kala bir lh yap istersen :))
bunda da görünüyorr... hadi inşallah...Bugün böyle oldu yenş yaptım
Sende umut vaadediyorjsn bence hadi guzel haberler ver sende insAllahLh her gün yapmaya devam edicem sanırım canimdün yaptığım regle 7 kala lh testi buydu ,bugunkini de yollicam inşallah öğleden ssonra
Fazlasıyla umut doldum şuan canim..umarım bende kendi testimi buraya sevinçle atacağım zamanları yaşarım yaasıra sende kuzum Allah izin verirse senden bekliyoruz pik takibi gebelik takibi diye devam ediyoruz inşallah unutma
Hahha kiz ne kötü oluyor o da bende hep tasiririmAha buraya bakcam diye sütü taşırdım
yok ben lh yapmadım iki üç gündür silik olunca bırakmıştımsen şimdi dün lh yaptın koyuydu demi.. 4 gün vardı...nedemistimkibenn sen de 4 kala bir lh yap istersen :))
Amin cnm hepimizin. Şükürler olsun Allah veriyor kolaylığınıAllah yardimcin olsun canim yaa cok zor oluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?