amin canım benim Allah razı olsun inşallah darısı başınıza olsun inşallahSabah sabah ne güzel bir habere uyandıkk, hayırlı uğurlu olsun canım meleğin hep seninle kalsınDarısı başımıza
İnşallah canım ya..dönüp dönüp lh testlerine bakıyorum ilk sayfadakiKuzudvtb ile bizim herseyımız aynı gitti lh testlerimiz bile biliyosun benım koyu çıktıya onunda çıktı ..
senınde dün gayet güzeldi hadi inşllah sende hemen peşimizden
Allah razı olsun caniim..sen ilk testi kaç gün kala yapmıştın,ben de yapmak istiyorum ama daha çok var ya..kendime engel oluyorum,neyse ki şafak 6ayyy Allah razı olsun canım darısı başına inşallah aminnn
aminnn inşallah canım Allah razı olsunMükemmelinsallah saglikla kucagina alirsin.. Cok sevindim
Saol canmgeçmiş olsunn mart biziiiiimmm
Hic bilmiyordum öyle bakilacagini. Benim de adet olucam galiba kasık agrim var bugün.Ben bat bekliorum artk sen guzel haber alirsn ins
ya parmakla kontrol yaoiorum bi kac aydr bu ay cozdum olayi snrm kesi. Hamile degilim adet olcam
Kuzum yenı batını kaç yazam ?Saol canm
benim de aklımdan tam o geçtii :)@ladytombulyanak canım naptın ??
Allah razı olsun canım benim inşallah sağlıklı bi şekilde bizimle kalır miniğimizAy canım maşallah ya gelmiş bebişin :) gözün aydın, hep sağlıklı ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederiz darısı isteyenlerin başına aminnnHayirli olsun.Sizin adiniza cok sevindim.Saglikla tutunsun.Benim de son 6..Darisi biz bekleyenlere.:)
yoo bişiy yok ki... hangisinden bahsediyorsun.. o hcg testi idi çok silik tekrarlarsın demiştik.. başka şeyden bahsediyorsan bilemicim minnoşuum:)ben birkaç gündür bazı sayfaları okuyamamıştım onun azizliğine uğradım şuan
sıra sende kuzum Allah izin verirse senden bekliyoruz pik takibi gebelik takibi diye devam ediyoruz inşallah unutmaHcg yi cuma yapıcam canım,regle üç kala,ama lh i bugün dersim öğlene kadar,eve gidip yapıcam,heyecanla korku karışık hissiyatim, lh ta bile
inşallah aminnnKuzudvtb ile bizim herseyımız aynı gitti lh testlerimiz bile biliyosun benım koyu çıktıya onunda çıktı ..
senınde dün gayet güzeldi hadi inşllah sende hemen peşimizden
Ayniydi bizim bat erkem mi adet olucaksnHic bilmiyordum öyle bakilacagini. Benim de adet olucam galiba kasık agrim var bugün.
iki gündür ben de uyuyamıyorum kuzum belirti çünkü ben ilkte de uykusuzluk çektimEvet uykusuzluk bir belirtiyse dibine kadar yaşıyorum
Razıyım günlerce uyumamaya
sen şimdi dün lh yaptın koyuydu demi.. 4 gün vardı...sıra sende kuzum Allah izin verirse senden bekliyoruz pik takibi gebelik takibi diye devam ediyoruz inşallah unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?