sağol kuzum :)
Merhaba canım, ben adete 3 gün kala vermiştim, 15 çıkmıştı, o gün doktor muayene edip kist vs. olmadığından emin olduktan sonra progestan başlayalım demişti önlem için. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinBide adettime daha 3gün var
huhhhuuuu takvim yapmayan kalmasın sağol ellerine sağlık kuzum.@Ardnlina
Kuzum bak sırayla atıyorum
Eki Görüntüle 2234896
Kişisel bilgilerinize tıkladıktan sonra çıkan ekranda yaızlanları dikaatlice oku aşağıdaki resimde kare içine aldıgım yere bebeğin tahmını doğum tarihini yazıcaksın
Eki Görüntüle 2234897
Eki Görüntüle 2234898
Ve en son kaydet bu kadacıkk
Amin inşallahMerhaba canım, ben adete 3 gün kala vermiştim, 15 çıkmıştı, o gün doktor muayene edip kist vs. olmadığından emin olduktan sonra progestan başlayalım demişti önlem için. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Hayırlı olsunnnnGünaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
aminnn Allah razı olsun canımHayırlı olsunnnn
Oyyy maşallah canım hep böyle artsın inşallah sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin dünyaya
Çatlamaya göre yarın kuzumOyyy maşallah canım hep böyle artsın inşallah sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin dünyayaregl günün ne zamandı. Gayet güzel çıkmış testin
Gördün mü testlerimiYatacağım diye yazmadım kuzum :)
Okudum regline baktım 14 Şubatı bekliyorum bende senin için :)
Birdeee karnın ağrıyana kadar iş yapmanı istemediğimi biliyorsun
Fazla giremiyorum bu ara ama hızlı hızlı okuyorum bazen.
morcivertkedi canımm seninde bebişini gördüm maşallahhh
Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin dünyaya inşallahh
Çatlamaya göre yarın kuzum
Ama takvimler 15 i diyo
Aminn kuzummm darısını martta size inşallah
Gördümmm maşaAllah lh ne hcg ne bunları bilmiyorumGördün mü testlerimi
Yok kuzum düşünmüyorum baktırmayı .. ağrım sızım olmazsa mart başı hastaneye giderimSüperr o zaman canım benimde oğlumda çünkü hatırlıyorum bat günü kırmızı çıkmıştı baya. 360 400 lerde falandı beta da. Sen aynen böyle bi kaç gğn daha takio et sonra bırak sakince bekle kuzum sakın betaya bile baktırma ağrın sızın olmazsa.
Dilimden dua düşmüyorGördümmm maşaAllah lh ne hcg ne bunları bilmiyorum:) şimdiden başla tesbihatlerine boool boool Tevhid oku yavruya :)
Bende imom kullnıyorum bence gebelik dusunuyorsan aksatmaBen imom folik asit var ben kulllanayım mı
Gebe sanırım arkadaşımız :)Bende imom kullnıyorum bence gebelik dusunuyorsan aksatma
Hayırlı olsun inş. :) imom guuzel bi omega kaynagiFazla giremiyorum bu ara ama hızlı hızlı okuyorum bazen.
morcivertkedi canımm seninde bebişini gördüm maşallahhh
Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin dünyaya inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?