Hep duamdasın güzelim benimm Rabbim inşaAllah hayırlısıyla nasip etsinn inşaAllahDilimden dua düşmüyor
Lh yumurtlama kuzum normalde adetten sonra yapılır bugun kü gibi oldugunda birliktelikler başlar ymurta buyumus yanı hazır döllenme diyo testte ..
birde gebelikte böyle çıkıyoe :)
Hcg de gebelik testi
Senden de güzel dualarını beklıyorum
Sağol kuzum Allahım sanada nasip etsin inşallahHep duamdasın güzelim benimm Rabbim inşaAllah hayırlısıyla nasip etsinn inşaAllah
selam canım sen de mi hiç bişiy bilmeden hamile kalanlardansın.. :) hoş geldin bu arada..Hep duamdasın güzelim benimm Rabbim inşaAllah hayırlısıyla nasip etsinn inşaAllah
Yok kuzum düşünmüyorum baktırmayı .. ağrım sızım olmazsa mart başı hastaneye giderim
yanii ben dedim erken diye.. varsa çıkmaz mıydı bilmem ne çok şükür görüldü işte inşallah bize de nasip olsuunnn mart bizim olsuun..dvtb canım gözün aydın çoook sevindim sağlıcakla büyüsün bebegin :) bana dua edin bu ay icin hamis duaları istiyorum ozellikle
Canım sen ovudan kac gün sonra görmüş oldun çizgiyi
Daha önce yaptığında çizgi çıkmamıştı sanki dimi o kacti
aminnn canım benim Allah razı olsundvtb canım gözün aydın çoook sevindim sağlıcakla büyüsün bebegin :) bana dua edin bu ay icin hamis duaları istiyorum ozellikle
Canım sen ovudan kac gün sonra görmüş oldun çizgiyi
Daha önce yaptığında çizgi çıkmamıştı sanki dimi o kacti
Sakinim kuzum bu sefer ..Aynen öyle yap canım hiç stres yapma sakin geçsin inşallah gebeliğin
Çok sevindim valla sana bakmaya girdim zaten acaba test yaptı mı dedim çok sevindimmaşallahh topikte gebe kalmayacak yakında inşallahhh
Ayağınızı süre süre gelinbizde peşinizr inşallahh
sağol canım Allah razı olsunGözün aydın cnm sağlıklı devam etsin inşallah
Tamam canım kullanıyorumBende imom kullnıyorum bence gebelik dusunuyorsan aksatma
:)Tamam canım kullanıyorum
Amiiinn insDarısı sana inşallahh
Yok kuzum bende sikinti var galiba olmuyorismimizin altında olan takvim mi? benimkinin altında hamilelik takvimini imza alanına eklemek için tıkla yazıyor gördün mü? oraya tıkla adımları takip et sende yap :)
Haa bu kadarmiydi sabahtandir ugrasiyorum cok sagolArdnlina
Kuzum bak sırayla atıyorum
Eki Görüntüle 2234896
Kişisel bilgilerinize tıkladıktan sonra çıkan ekranda yaızlanları dikaatlice oku aşağıdaki resimde kare içine aldıgım yere bebeğin tahmını doğum tarihini yazıcaksın
Eki Görüntüle 2234897
Eki Görüntüle 2234898
Ve en son kaydet bu kadacıkk
Hadi yap beklıyorumHaa bu kadarmiydi sabahtandir ugrasiyorum cok sagolcanim
Benım yok canımKızlar klomen hakkında bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?