Benım yüzümden endişeye kapıldıyanii ben dedim erken diye.. varsa çıkmaz mıydı bilmem ne çok şükür görüldü işte inşallah bize de nasip olsuunnn mart bizim olsuun..
Yeni bat 10 mart cnm bende kırmizı kart yedim gecen ay 4 gün gec gelen regl bu au 3 gün erken geldi doktor bugun klomen verdi ama bilgim yok size sorayim dedimBenım yok canım
Yaptim canim cok tesekkur ederimHadi yap beklıyorum
3 gün gelmesinde umut var .Yeni bat 10 mart cnm bende kırmizı kart yedim gecen ay 4 gün gec gelen regl bu au 3 gün erken geldi doktor bugun klomen verdi ama bilgim yok size sorayim dedim
Kızlar klomen hakkında bilginiz var mı
Göremiyorum :)Yaptim canim cok tesekkur ederim
Evet o kadar kolay kuzum... hala yapmadiin ama... :))) ne demek rica ederimm:)Cok sagol canim ilgilendigin icin
Benım bata 6 varken böyleydi ama şuan mesela 5 dk içinde kırmızı çıkıyoKizlar benim labquick testim sabah yapmistim simdi cektim guvenmeyin bu teste saatler sonra cikani dikkate almayin diyor ama insan bilmeden umutlaniyor gecen ay cok umutlanmistim bu ay kanmam:)
Insallah cnm normalde degismezdi rahim filminden sonra iki aydir boyle bakalim hayirlisi3 gün gelmesinde umut var .
Rahmın kendını hazılrıuo diyolar insallah doğrudur
Alla allayok canim gecenayda benim boyleydi bu labquick boyle iste arkadaslar umitlanmasin diye attim
Amiiiiiiiiiiinnnnnaminnn canım benim Allah razı olsundarısı hayırlı zamanda isteyenlerin başına olsun inşallah aminnn
canım ben ovunun 11. günü yani dün gördüm daha önce yapmıştım ama burada paylaşmadım ki başkası ile mi karıştıryosun acaba bilemedim
Yaptim canim neden goremiyorsunuz ki?Göremiyorum :)
GeldiiiYaptim canim neden goremiyorsunuz ki?
Cok sagol cnm ya bilgi icin bugun adetimin ikinci gunü doktor verdi cuma gunü basla sabah aksam dedi ayin 23de kontrole cagirdi bakalim ne olacakSağlıklı yumurta oluşturuyor canm adetin 3. günü yada 5. günü başlanıyor sabah aksam olarak kullanılıyor. 5 günde bitiyor zaten ilaç. Doktora danışmadan içeceksen bu sekilde kullan. Doktorla birlikte kullancaksan bazen günde 3 4 tane de kullandirabiliyorlar. Sakın doktor kontrolü dışında 3 4 tane kullanma kist yapma olasılığı da var çünkü. Rabbim gönlüne göre versin.
Telefonu kirasim geldi neden siz goremiyorsunuz kiEvet o kadar kolay kuzum... hala yapmadiin ama... :))) ne demek rica ederimm:)
4 kişi ard ardına geldi maşalah ..H E sayın başkanımız hayırlı uğurlu olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah Darısı bizlere olsun inşAllah, bol dua bekleriz.
dvtb Berikko ve E Eses03 canımm hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebelik, sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim Bol dua bekleriz sizlerden de, Şubat sizin ay oldu Mart da bizim olsun
morcivertkedi kuzummm miniğin sağlıkla büyüsün inşAllah ne güzel pozdur öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?