Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim labquick testim sabah yapmistim simdi cektim guvenmeyin bu teste saatler sonra cikani dikkate almayin diyor ama insan bilmeden umutlaniyor gecen ay cok umutlanmistim bu ay kanmam:)

Eklentiler

• 20190212_120448.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar klomen hakkında bilginiz var mı

Sağlıklı yumurta oluşturuyor canm adetin 3. günü yada 5. günü başlanıyor sabah aksam olarak kullanılıyor. 5 günde bitiyor zaten ilaç. Doktora danışmadan içeceksen bu sekilde kullan. Doktorla birlikte kullancaksan bazen günde 3 4 tane de kullandirabiliyorlar. Sakın doktor kontrolü dışında 3 4 tane kullanma kist yapma olasılığı da var çünkü. Rabbim gönlüne göre versin.

Amiiiiiiiiiiinnnnn
Olsun olsun cikti ya sukur :)
Hadi ya yapmış miydin peki çıkmamış miydi

Cok sagol cnm ya bilgi icin bugun adetimin ikinci gunü doktor verdi cuma gunü basla sabah aksam dedi ayin 23de kontrole cagirdi bakalim ne olacak

H E sayın başkanımız hayırlı uğurlu olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah Darısı bizlere olsun inşAllah, bol dua bekleriz.
dvtb Berikko ve E Eses03 canımm hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebelik, sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim Bol dua bekleriz sizlerden de, Şubat sizin ay oldu Mart da bizim olsun
morcivertkedi kuzummm miniğin sağlıkla büyüsün inşAllah ne güzel pozdur öyle

4 kişi ard ardına geldi maşalah ..
daha şubatın bitmesine var inşallah peşimizden gelicek herkese ..
martta da siz inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…