Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sagol cnm ya bilgi icin bugun adetimin ikinci gunü doktor verdi cuma gunü basla sabah aksam dedi ayin 23de kontrole cagirdi bakalim ne olacak

5. gün başlatıyor demekki canm olsun düzenli kullan, 23 ünde de yumurta oluşmuş mu ne kadar oluşmuş kac cm olmuş ona bakar ondan sonra da ilişki günleri söyler diye düşünüyorum :)

4 kişi ard ardına geldi maşalah ..
daha şubatın bitmesine var inşallah peşimizden gelicek herkese ..
martta da siz inşallahhhhh

Allah bereket versin inşAllah inşAllah regl bekleyen herkese çift çizgi görmek nasip olsun sağlıkla Sonrası da biz Mart batlarına olsun :)

5. gün başlatıyor demekki canm olsun düzenli kullan, 23 ünde de yumurta oluşmuş mu ne kadar oluşmuş kac cm olmuş ona bakar ondan sonra da ilişki günleri söyler diye düşünüyorum :)
Aynen öyle dedi cnm doktorumda bakalim ilk gittim bu doktora sonuc ne olacak görcez heyecan yaptım bilmeyince Allah razı olsun tez zamanda kucaginı doldursun

Aynen öyle dedi cnm doktorumda bakalim ilk gittim bu doktora sonuc ne olacak görcez heyecan yaptım bilmeyince Allah razı olsun tez zamanda kucaginı doldursun

Klomenle ikiz olma olasılığı da yüksek, Allah gönlüne göre versin inşAllah :) Aminnnn canmm aminnn isteyen herkesin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşAllah sağlıkla hayırlısıyla:) Bende 3 ay kullandım tık olmadı ikizi geçtim tekize de razıydım Bu ay denemiycem doktorum kullanma bakalım dedi folik asit kullanıyorum sadece. Ovu testine başlıycam yarın felan, son 10 tane var elimde inşAllah bitene kadar pik görürüm. Almayı düşünmüyorum çünkü artık.

Amin duam sizlerle rabbim herkese nasip etsin

Valla hic farketmiyor ikiz yada tek olsunda artık hadi ya aşılama yapılmadi mı hic sana peki 3 ay olmazsa asilama deneriz dedi doktor Rabbim gönlüne gore versin cnm ummadığın anda hayirli kapilar acsım Rabbim duamdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…