Ama cikmis canim benimde ayni markaydi negatifken sonradan da cizgi cikmiyorduKizlar benim labquick testim sabah yapmistim simdi cektim guvenmeyin bu teste saatler sonra cikani dikkate almayin diyor ama insan bilmeden umutlaniyor gecen ay cok umutlanmistim bu ay kanmam:)
Cok sagol cnm ya bilgi icin bugun adetimin ikinci gunü doktor verdi cuma gunü basla sabah aksam dedi ayin 23de kontrole cagirdi bakalim ne olacak
Ayy cok sukur yaaaGeldiii
Telefonu kirasim geldi neden siz goremiyorsunuz ki
4 kişi ard ardına geldi maşalah ..
daha şubatın bitmesine var inşallah peşimizden gelicek herkese ..
martta da siz inşallahhhhh
Aynen öyle dedi cnm doktorumda bakalim ilk gittim bu doktora sonuc ne olacak görcez heyecan yaptım bilmeyince Allah razı olsun tez zamanda kucaginı doldursun5. gün başlatıyor demekki canm olsun düzenli kullan, 23 ünde de yumurta oluşmuş mu ne kadar oluşmuş kac cm olmuş ona bakar ondan sonra da ilişki günleri söyler diye düşünüyorum :)
Şubat kısa zaten :)Allah bereket versin inşAllahinşAllah regl bekleyen herkese çift çizgi görmek nasip olsun sağlıkla Sonrası da biz Mart batlarına olsun :)
canim netten aldim belki ondandir ben ilk oglumu oyle saatler sonra ile ogrendim ondan cok umutlanmistim ama cokta uzuldum gecenayAma cikmis canim benimde ayni markaydi negatifken sonradan da cizgi cikmiyordu
Demekki uygulamadan olmuyormusGörüyoruz canm şuan :)
Canim tabi umut vermek istemiyorum ama bende netten aliyordum ovulasyon testleri ile birliktecanim netten aldim belki ondandir ben ilk oglumu oyle saatler sonra ile ogrendim ondan cok umutlanmistim ama cokta uzuldum gecenay
Benımde öyle ama bişey diyemiyorum bendeCanim tabi umut vermek istemiyorum ama bende netten aliyordum ovulasyon testleri ile birlikte
Aynen öyle dedi cnm doktorumda bakalim ilk gittim bu doktora sonuc ne olacak görcez heyecan yaptım bilmeyince Allah razı olsun tez zamanda kucaginı doldursun
Günaydın kızlar bata üç gün var veeeeeEki Görüntüle 2234850
Amin duam sizlerle rabbim herkese nasip etsinH E sayın başkanımız hayırlı uğurlu olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah Darısı bizlere olsun inşAllah, bol dua bekleriz.
@dvtb @Berikko ve E Eses03 canımm hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun inşAllah sağlıkla ilerlesin gebelik, sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin RabbimBol dua bekleriz sizlerden de, Şubat sizin ay oldu Mart da bizim olsun
@morcivertkedi kuzummm miniğin sağlıkla büyüsün inşAllah ne güzel pozdur öyle
Size demiştim ...Ahanda bitane daha gebe inşallah bebiş senledir saglikla kucagina almak nasip olur ay anam ne kadar uğurlu bir topik bu yarabbim pes peşe güzel haberler inşallah bizede nasip olacak amin
Belkide oyle olmustur dogru kimyasal olunca gec cikiyor ikinci cizgi. Insallah Rabbim kimseye yasatmaz o hayal kirikligini. Senin simdi hemen cikiyor dimi?Benımde öyle ama bişey diyemiyorum bende
Geçen ay benimde koyulaşmadı kimyasal oldu belki öyle bişey oldu
Evet kuzum hemen çıkıyo . İlk önce c çıkıyo ardından t çıkıyo 5 dk içince koyulaşıyoBelkide oyle olmustur dogru kimyasal olunca gec cikiyor ikinci cizgi. Insallah Rabbim kimseye yasatmaz o hayal kirikligini. Senin simdi hemen cikiyor dimi?
Valla hic farketmiyor ikiz yada tek olsunda artık hadi ya aşılama yapılmadi mı hic sana peki 3 ay olmazsa asilama deneriz dedi doktor Rabbim gönlüne gore versin cnm ummadığın anda hayirli kapilar acsım Rabbim duamdasinKlomenle ikiz olma olasılığı da yüksek, Allah gönlüne göre versin inşAllah :) Aminnnn canmm aminnn isteyen herkesin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşAllah sağlıkla hayırlısıyla:) Bende 3 ay kullandım tık olmadı ikizi geçtim tekize de razıydımBu ay denemiycem doktorum kullanma bakalım dedi folik asit kullanıyorum sadece. Ovu testine başlıycam yarın felan, son 10 tane var elimde inşAllah bitene kadar pik görürüm. Almayı düşünmüyorum çünkü artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?