Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gel kürtaj yapalım çok kanaman gelmeden dedi , hmen gitmek istemedim azıcık kendime geleyim dedim bugün yarın falan doktora gidebilirim randevu alırım artık kürtaj için
Rabbim kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah ve hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bebişler nasip eder inşallah canım

Irade meselesi ya hareket bi de bende bekarken 18 kilo vermistim ne guzel simdi irademe sahip cikamiorum snrm ama kararlıyım bu sefer ins basarcam bi 10 kilo vermistim ne güzel 89 u görmüştüm kışın evde sikntidan ydim almışım

Masallah nice guzel yillariniz olur insallah. Esim bana aksam bunu atti cok gulmustum 7 yillik evli biri olarak bunlar gercek mi oluyor?
Yok be yalan
Biz hala ilk günlğ gibiyiz :)
Çok zorluklar yaşadık onun etkiside olabılır . Daha 2 senedir rahatız . 2 yıllık evliyiz diyebileim

H E bende batımı şuracıkta bekleyebilirmiyim. cok sevdim bu topiği
bat 8 mart
Tabi kii hoşgeldin kahvaltımı edem eklıcem listeye :))
maşallahh kuzuşaa... sağlıkla büyüyomuymuşş kuzusuu artsın inşallah:)
Canımmm iyi ki yanında oldunuz .
İnananın sizin sayenizde

Ayy maşallah kuzum yaa çok şükür kopkoyu testin :) sağlıkla tutunsun, sağlıkla gelsin inşallah
Dimiii ağlıcam şimdi yaaa diğer bebeğimde bu kdr koyu görememiştim bu bebik benı şaşırtıyorrr amiinnn kuzummm hepberaber inşallajhj

Oo masallah hep mutlu sursun evliliginiz insallah Rabbim tekrar nasip eder bebek sesini evinize. Artik kizin abla olacak yasa gelmis
kızım 2009da doğdu :) bir mayıs ayıydı doğum günüme 3 gün kalmıştı.. sancıyla gittim ayın 12siydi. anneler günü hediyesi ve doğum günü hediyem oldu :)
amin inşallah... bu mayısta sonlanan gebelikte de 15i benim doğum günündü 17sinde kalbinin atmadığını öğrendim... o da kötü olmuştu benim için :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…