aminn çok sağol darısı hepinizeay kız keşke hamile olsamda ünsüzüde razıyım bn
bakalım inşalalh önümüzdeki ay olurum :)
ne güzl sende hamilesin allah sağ salim kucagına almak nasip etsin :)
2 yıla doğru gidiyoruz biz :)Sen kac aylik evlisin ki gercekten ben yeni mi miyim yaa
Rabbim kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah ve hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bebişler nasip eder inşallah canımGel kürtaj yapalım çok kanaman gelmeden dedi , hmen gitmek istemedim azıcık kendime geleyim dedim bugün yarın falan doktora gidebilirim randevu alırım artık kürtaj için
2002de evlendim kıızz :) 2006 da ilk kaybım kızımdan önce 3 sene bile isteye korundum yine.. 9 ay sonra kızım oldu :)Himm 14 falan olabilir mi kizin buyumus galiba
Maşallah Allah nazardan saklasın daha nice yıllarınız olsun2002de evlendim kıızz :) 2006 da ilk kaybım kızımdan önce 3 sene bile isteye korundum yine.. 9 ay sonra kızım oldu :)
O zaman sizde yeniymissiniz canim Rabbim hepimizin yuvasinda sevgiyi bereketi sagligi huzurum mutlulugu ve tabi ki bebek sesini eksik etmesin insallahaminn çok sağol darısı hepinize
2 yıla doğru gidiyoruz biz :)
inşallah sağol canım ..sizinde epey varmış maşallah.. Allah daim etsin... huzurumuzu bereketimizi sevgi saygımızı artırsın.Maşallah Allah nazardan saklasın daha nice yıllarınız olsun
Irade meselesi ya hareket bi de bende bekarken 18 kilo vermistim ne guzel simdi irademe sahip cikamiorum snrm ama kararlıyım bu sefer ins basarcam bi 10 kilo vermistim ne güzel 89 u görmüştüm kışın evde sikntidan ydim almışımBen de tatlıya ve hamur islerine cok düşkünüm ondan cok kilo almıştım. Gerci hic zayif biri olamadim o da ayri. Sabah cok güzel kahvalti yapardim öğlen az aksam daha az yer ve ac uyurdum. Ilk bir iki hafta cok zorladi. Ozellikle seker isteği mahvetti. Kan sekerimde hep düşük çıkardı. Ama kilo verince hersey normale döndü.
Yok be yalanMasallah nice guzel yillariniz olur insallah. Esim bana aksam bunu atti cok gulmustum 7 yillik evli biri olarak bunlar gercek mi oluyor?
maşallahh kuzuşaa... sağlıkla büyüyomuymuşş kuzusuu artsın inşallah:)Teyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Oo masallah hep mutlu sursun evliliginiz insallah Rabbim tekrar nasip eder bebek sesini evinize. Artik kizin abla olacak yasa gelmis2002de evlendim kıızz :) 2006 da ilk kaybım kızımdan önce 3 sene bile isteye korundum yine.. 9 ay sonra kızım oldu :)
Ayy maşallah kuzum yaa çok şükür kopkoyu testin :) sağlıkla tutunsun, sağlıkla gelsin inşallahTeyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Ooo masallah canim senin ki ikiz olmasin bebim bat 2 gun gecmesine ragmen hala silikti senin baya koyu olmus. Ayy hadi insallah ikiz haberleri senden gelirTeyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Tabi kii hoşgeldin kahvaltımı edem eklıcem listeye :))
Canımmm iyi ki yanında oldunuz .maşallahh kuzuşaa... sağlıkla büyüyomuymuşş kuzusuu artsın inşallah:)
Dimiii ağlıcam şimdi yaaa diğer bebeğimde bu kdr koyu görememiştim bu bebik benı şaşırtıyorrr amiinnn kuzummm hepberaber inşallajhjAyy maşallah kuzum yaa çok şükür kopkoyu testin :) sağlıkla tutunsun, sağlıkla gelsin inşallah
kızım 2009da doğdu :) bir mayıs ayıydı doğum günüme 3 gün kalmıştı.. sancıyla gittim ayın 12siydi. anneler günü hediyesi ve doğum günü hediyem oldu :)Oo masallah hep mutlu sursun evliliginiz insallah Rabbim tekrar nasip eder bebek sesini evinize. Artik kizin abla olacak yasa gelmis
Çok sağolasınRabbim kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah ve hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bebişler nasip eder inşallah canım
İkiz olmasa bile diye diye ikiz olcak galibaOoo masallah canim senin ki ikiz olmasin bebim bat 2 gun gecmesine ragmen hala silikti senin baya koyu olmus. Ayy hadi insallah ikiz haberleri senden gelir
Amin canım aynen kızlar diyo ya hep evli gibiyim diye bana da öyle geliyo artıkinşallah sağol canım ..sizinde epey varmış maşallah.. Allah daim etsin... huzurumuzu bereketimizi sevgi saygımızı artırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?