amin amin canım inşallah..Ayyy icime su serpildi su sozlerinle.. Insallah o gunleri de goruruz..
ayy onu survivordan biliyorum o zaman daha yeniydi sanırım zaman ne çabuk geçiyoor yauukızı var adı lila
Uyku en buyuk belirti canim ben de simdi kalkmak icin cok zorluyorum kendimi. Hic hayatimda muge anli yi izlemedim halelik basladigindan beri acip izleyip agliyorumBen kimim
Çok uykum vardı .
Bu bır belirti mi
Şuan bile kendimde değilim sırf müge anlı başladı diye kalktım
alişanın hanım işteBen diyecektim de dedim herkes tanıo zaar
aynen survivor dakiayy onu survivordan biliyorum o zaman daha yeniydi sanırım zaman ne çabuk geçiyoor yauu
Ben diyecektim de dedim herkes tanıo zaar
Ayy sormaaaa ben hüngür güngğr hergünde bir ceset bulunuyo .Uyku en buyuk belirti canim ben de simdi kalkmak icin cok zorluyorum kendimi. Hic hayatimda muge anli yi izlemedim halelik basladigindan beri acip izleyip agliyorum
Biz onlarla ayni gun evlenmistik masallah cok hizli ciktilarhahahahdjsnalişanın karısı. bebek rahme düştüğü andan itibaren sosyal medyada açıkladıkları için kadın 3 yıldır hamile gibi. nihayet bugün doğuruyormus
Allah razı olsun canım benimalişanın hanım işte
E siz de yeni mi evlisiniz o zaman bunlar geçen sene evlenmedi miydiBiz onlarla ayni gun evlenmistik masallah cok hizli ciktilar
Çok sağol canım benim allah razı olsun herkesten çok destek oldular, inanıyorum ki geçicek bugünlerde...balbocegi35 herzaman yanındayım . İstersen sosyalmedya hesabımıda vereyım . Konusup rahatlamk istersen yardımcı olurum
İçine kapanma lütfen .
Eşini düşün biz ağlayıp sızlayıp atlatabılıyoruz .
Ama onlar içine atıyo bizde kotü olunca daha kötü oluyokar
Hee ben de evlenirlerken biliodum da unuttum gitti hamileliğinden zati hiç haberim yokayy kızı biliyorum tabi de adını bilmiyor muşum
Valla sirf aglamamak icin yataktan kalkmiyorum. Bakiyorsun ne hayatlar varAyy sormaaaa ben hüngür güngğr hergünde bir ceset bulunuyo .
Şimdi o ölen kadının bebeği cenazaye gitmiş onu görüp ağla ağla öldüm
Evet canim 6 mayis 2018 de evlendik. Cokta yeni sayilmayiz aslinda yaaE siz de yeni mi evlisiniz o zaman bunlar geçen sene evlenmedi miydi
Daha 1 yıl olmamış nasıl yeni dğil kızzzzzEvet canim 6 mayis 2018 de evlendik. Cokta yeni sayilmayiz aslinda yaa
taze gelinDaha 1 yıl olmamış nasıl yeni dğil kızzzzz
Sanki hep evliymisim gibi hissettigim icin yeni kelimesini unutmusum. 9 bucuk ay olmus biz evleneli yeni kelimesi bizden gecmis daha cok yeniler var yaaDaha 1 yıl olmamış nasıl yeni dğil kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?