evet evet adet ağrılarıdır test de yaptın yoktu.. ayaklarına koy istersen o da rahatlatır ..belli olmaz adet gelene kadar:/Kızlar bnm alt karnima kasiklarimave vajinal kasılma gibi kramp gibi ağrılar oluyor üşüttüm herhldeben o kadar da dikkat ediyorum ama sıcak su koysam mi karnıma kimi zararlı dio kimi koyulsun bilemeidm regl sancılari snrmm
Koyma csnım biley idare ediver .Kızlar bnm alt karnima kasiklarimave vajinal kasılma gibi kramp gibi ağrılar oluyor üşüttüm herhldeben o kadar da dikkat ediyorum ama sıcak su koysam mi karnıma kimi zararlı dio kimi koyulsun bilemeidm regl sancılari snrmm
Yok be yalan
Biz hala ilk günlğ gibiyiz :)
Çok zorluklar yaşadık onun etkiside olabılır . Daha 2 senedir rahatız . 2 yıllık evliyiz diyebileim
Cok sukur gecmis hersey canim galiba sen erken de evlenmissin insallah bundan sonra hersey gonlunuzce olurYok be yalan
Biz hala ilk günlğ gibiyiz :)
Çok zorluklar yaşadık onun etkiside olabılır . Daha 2 senedir rahatız . 2 yıllık evliyiz diyebileim
Maşallah maşallah :))Teyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
25 yaşındayımCok sukur gecmis hersey canim galiba sen erken de evlenmissin insallah bundan sonra hersey gonlunuzce olur
Maşallah maşallah :))
masallah inş sağlıklı bi bebiştir allah kucagınıza almayıda nasip etsin:)Teyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Rabbim kizina uzun omurler verir insallah. Rabbim bir daha yasatmazsinkızım 2009da doğdu :) bir mayıs ayıydı doğum günüme 3 gün kalmıştı.. sancıyla gittim ayın 12siydi. anneler günü hediyesi ve doğum günü hediyem oldu :)
amin inşallah... bu mayısta sonlanan gebelikte de 15i benim doğum günündü 17sinde kalbinin atmadığını öğrendim... o da kötü olmuştu benim için :/
Aminn amiinnn .masallah inş sağlıklı bi bebiştir allah kucagınıza almayıda nasip etsin:)
Ayy hadin insallah yaaaİkiz olmasa bile diye diye ikiz olcak galiba
amin inşallah yaaa :)Aminn amiinnn .
Rabbımden gelene boynum kıldan ince
İlk bebeğim bana bunu öğretti..
sizinde çift çizgilerinizi sonra doğum hikayelerınızı burdanokuyalım inşallah
kuzu o kadar çok şey konuşulmuş ki yetişmeye çalışıyorum
ayyyyy çok sevindim canımmmTeyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Ben 25 yasindayim senin masallah baya bir erken olmus25 yaşındayım7 yıllık evliyim ne kadar erken oldugunu tahmın et
2 aydır ovu yapıyorum canım gecen ay kimyasal oldu ..amin inşallah yaaa :)
siz bu ay bişe denemişmiydiniz ovu testi yada kür falan :)
Bugun bat gunu canımayyyyy çok sevindim canımmmgözün aydın bat geçti mi?
Tamam oyle yapayım barievet evet adet ağrılarıdır test de yaptın yoktu.. ayaklarına koy istersen o da rahatlatır ..belli olmaz adet gelene kadar:/
3 kaldi cnmKoyma csnım biley idare ediver .
Şimdi ne kadar kaldı kuzum bata ?
Sen benden birqz daha erkencisin bende 5 buçuk senelik evliyim25 yaşındayım7 yıllık evliyim ne kadar erken oldugunu tahmın et
Hay masAllah kiz bay baya koyulaşmış cok şükür ya :)Teyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
aminnn insallah canımO zaman sizde yeniymissiniz canim Rabbim hepimizin yuvasinda sevgiyi bereketi sagligi huzurum mutlulugu ve tabi ki bebek sesini eksik etmesin insallah
helloo bebisim bunu beğendiTeyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?