Ayşegül birkaç güne olur bence. Akıntı olduğunda yumurta çatladı çatlıcak demek dimi kızlarGünaydın arkadaşlar
Birşey soracam benim 10. Gunum bugün adetle birlikte . Adet biteli bir hafta oldu hiç akintim yok bide afedersiniz hiç isteğim de olmuyor mecburi yapıyorum ona da kupkuruyum. Normal mi olaki
Siz yeni değilseniz biz napalım temmuzda 7 olcazSanki hep evliymisim gibi hissettigim icin yeni kelimesini unutmusum. 9 bucuk ay olmus biz evleneli yeni kelimesi bizden gecmis daha cok yeniler var yaa
göremiyoruz ki at bi foti de görelim gözümüz ünlü hamile görsünaynen az kilo aldı son günler bile mini etek gibi şeyler giyebiliyodu.
buse varol çok aldı gibi gelio bana
aman bizde kim bilir nası alcaz ünlüleri eleştirioz bide
pelin akil de güzel sevimli bi hamile oldu :)
en güzeli benim ama fahriye
hahaha. çok tatlısın yaO yüzden büyük konusmuyorum
Geçen gördüm eşime gösterdimm ayyu dana gibi olmus dedim sonra töbe töeb töbe dedim yazık kadıncağız hamıle napsınn dedim eşim delisin diyo
ay bide açıklarken şey dediler ya evlenmeden yapmışlar demeyinBiz onlarla ayni gun evlenmistik masallah cok hizli ciktilar
Hee biz de 7 olacaz inşallah Haziran’da biz eskidik o kesin de siz küçüksünüz daha ondan hep yenisiniz bebeğimSiz yeni değilseniz biz napalım temmuzda 7 olcaz
Yok akıntıyı yakıp et sümük gibi eline alınca uzucak .Ayşegül birkaç güne olur bence. Akıntı olduğunda yumurta çatladı çatlıcak demek dimi kızlar
Yaaaa 1 ay bar aramızdaaHee biz de 7 olacaz inşallah Haziran’da biz eskidik o kesin de siz küçüksünüz daha ondan hep yenisiniz bebeğim
Inşallah canım. Evet su renginde yumurta aki kıvamı uzayan akıntı:) var mı yoksa sende hemen degerlendirAyşegül birkaç güne olur bence. Akıntı olduğunda yumurta çatladı çatlıcak demek dimi kızlar
ay kız keşke hamile olsamda ünsüzüde razıyım bngöremiyoruz ki at bi foti de görelim gözümüz ünlü hamile görsün
:) ovu testinde de belli belisiz çizgi çıkıyor dahakedilerden neyimiz eksikk aahahhaha
Hahhaha başlıyorum bugün, gün aşırı nasipse bakalım :)Yok akıntıyı yakıp et sümük gibi eline alınca uzucak .
O akıntı şeffaf olunca büyümüş oluyor . Yada çatlamış
Sen iki güne bir değerlendir bu ay hepinizden büyük performans beklıyorum
Masallah nice guzel yillariniz olur insallah. Esim bana aksam bunu atti cok gulmustum 7 yillik evli biri olarak bunlar gercek mi oluyor?Siz yeni değilseniz biz napalım temmuzda 7 olcaz
Yok benim de 8.gün bugün yok bende de canım.Inşallah canım. Evet su renginde yumurta aki kıvamı uzayan akıntı:) var mı yoksa sende hemen degerlendir
Sen kac aylik evlisin ki gercekten ben yeni mi miyim yaagöremiyoruz ki at bi foti de görelim gözümüz ünlü hamile görsün
hahaha. çok tatlısın ya
ay bide açıklarken şey dediler ya evlenmeden yapmışlar demeyinsende cok yenisin daha anam
Hadi sende soyle bak herkes soyluyorayyy hiç konuşmayın valla yeniyiz eskiyiz.... ben demeyim hiçç
geçmiş olsun canım hayırdır nolduH E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
sence kaç senem vardır :)Hadi sende soyle bak herkes soyluyor
Himm 14 falan olabilir mi kizin buyumus galibasence kaç senem vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?