inşallah kuzumAminn kuzum seninkide bat geçisn koyalım Allahın izniyle
:)) selam sen de ilk banını almışın geçmiş olsun soğuk oluyor mapus damlarıGünaydın canım üniversiteye gidecek kardeşim için hazırlıklar peşindeyim :) sen nasılsın
Masallah minnoşuma yaTeyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Masallah minnoşuma ya
Aynen kuzum gizliden olta attım buralarda:)) selam sen de ilk banını almışın geçmiş olsun soğuk oluyor mapus damları
Şahane bi görüntüTeyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Rabbim bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsunH E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Bende iyiyim sukur bklmGünaydın canım üniversiteye gidecek kardeşim için hazırlıklar peşindeyim :) sen nasılsın
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzmCanımm çok geçmiş olsun bi an önce ameliyatı güzelce atlatır inşAllah sonrada bebek müjdesi verirsin
Şahane bi görüntü
Bat tarihine göre çok güzel pik olmuş maaşallah güzel haberler de yakında gelir pit pitlari duyarsin inş.
Allahım tek isteğim inşallah rabbimBat tarihine göre çok güzel pik olmuş maaşallah güzel haberler de yakında gelir pit pitlari duyarsin inş.
En üyesini yapıyorsun sakin kalarak ne zaman dr gideçksin ?Allahım tek isteğim inşallah rabbim
Ancak ozaman sevınebilcem şuan nötrüm
Bir aksilik yaşamazsam mart başıEn üyesini yapıyorsun sakin kalarak ne zaman dr gideçksin ?
Canım benim allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin , ne güzel haber buTeyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
Valla güzel sabır ama en iyisi benceBir aksilik yaşamazsam mart başı
Allah razı olsun ..Canım benim allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin , ne güzel haber buAllah analı babalı büyütsün inşallah
Dayanabilmek istiyorumValla güzel sabır ama en iyisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?