- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
Cnm sende üzülme olur mu vardır bunda da bi hikmet RABBIM 'den hep hayırlısını istiyoruz ya demek ki böylesi jayirliymis acının tarifi yok benim de 2 düşük bi boş gevbeligim oldu birini ben kefenledim çok koymuştuCanım benim allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin , ne güzel haber buAllah analı babalı büyütsün inşallah
Oyyyy bennn o koyu cizgisiniii yerimmm göttüğünü yemmmmİkiz olmasa bile diye diye ikiz olcak galiba
Hay maşllaaahhhhhhhkızlar doğurmuş buse varol bugun
4kilo 250 grammış bebek msallh
onu göremedim yazmamışlar instgramda gördm şimdiHay maşllaaahhhhhhh
Normal doğummuymus ??
Oyyyy bennn o koyu cizgisiniii yerimmm göttüğünü yemmmm
O kimdi gi masAllah bnm kiz 2700 doğmuştukızlar doğurmuş buse varol bugun
4kilo 250 grammış bebek msallh
Kuzum gelen giden yok dimi ?O kimdi gi masAllah bnm kiz 2700 doğmuştu
Yok canım henüz daha var bnm bataKuzum gelen giden yok dimi ?
Biliyorum cnn normalde 12 idi yum göre 16 ama 12 gelmediyse umut teşkil ediyor demektirYok canım henüz daha var bnm bata
16 şubat bi gün bile şaşırtmaz ama asilama oldum bakalım yine de 16 şubat yazalım:) tsklerBat alayım
alişanın karısıO kimdi gi masAllah bnm kiz 2700 doğmuştu
Öyle kuzum her işte vardır hayır diyorum artık. Güçlü olucam artık, şu video gibi yeniden çalışmalara başlıcaz yCnm sende üzülme olur mu vardır bunda da bi hikmet RABBIM 'den hep hayırlısını istiyoruz ya demek ki böylesi jayirliymis acının tarifi yok benim de 2 düşük bi boş gevbeligim oldu birini ben kefenledim çok koymuştu
İlk sayfa tık tık16 şubat bi gün bile şaşırtmaz ama asilama oldum bakalım yine de 16 şubat yazalım:) tskler
Bilmem insAllah kiz demim sari afedersim sümüksü akıntım geldi umutlanmayip diorum ama adet olana kadar umidim bitmiyor snrmBiliyorum cnn normalde 12 idi yum göre 16 ama 12 gelmediyse umut teşkil ediyor demektir
Cok itici gelior ya bana o kiz :) hayrlısı Allah analı babalı büyütsünalişanın karısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?